Re: Re: pink bih tv prekida filmove

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

victom

#1 Re: Re: pink bih tv prekida filmove

Post by victom »

Sad gledam film na pink bih tv preko sat vremena, kad hop prekinuse film i pustili neki domaci.
Prije par dana gledam isto na pink, kad preskocise veliki komad filma. Prikazase samo zadnjih par minuta.
Kao da klinci iz zajebancije vode tv. Neko objasnjenje?
Last edited by victom on 01/03/2021 05:56, edited 2 times in total.
plejka2

#2 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by plejka2 »

a zikrija u pinku kompletnom dobro je da ista ide na tv-u :lol:
Gologuzija

#3 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by Gologuzija »

victom wrote:Sad gledam film na pink bih tv preko sat vremena, kad hop prekinuse film i pustili neki domaci.
Prije par dana gledam isto na pink, kad preskocise veliki komad filma. Prikazase samo zadnjih par minuta.
cim ti gledas pink sve mi je jasno
victom

#4 Re: Re: pink bih tv prekida filmove

Post by victom »

Sigurno se opet sexaju na mixeti.
victom

#5 Re: Re: pink bih tv prekida filmove

Post by victom »

Gologuzija wrote:
victom wrote:Sad gledam film na pink bih tv preko sat vremena, kad hop prekinuse film i pustili neki domaci.
pa bio dobar film pa gledo. Dobro investiranih 70 minuta zivota. :x
victom

#6 Re: Re: pink bih tv prekida filmove

Post by victom »

Evo pustili su ga opet ispocetka. :x
bull21

#7 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by bull21 »

Istu stvar je uradila i nova tv prije godinu dana kada su prikazivali apokalipsu... pustili 30 minuta reklama a film nastavio vrtiti... :/
Logovan

#8 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by Logovan »

Gologuzija wrote:
:roll: Pa ne znači da gleda sve one budalaštine što se prikazuju.

Inače, prvi put čujem da oni tako prekidaju filmove, nisam imao problema sa tim. Ono što mi užasno smeta kod pinka jest što im znaju filmovi kasniti po sat-dva a Boga mi i više.
victom

#9 Re: Re: pink bih tv prekida filmove

Post by victom »

Scaniran dopis Regulatornoj agenciji i odgovor iste, na datu temu.

Image
Image

Odgovor Regulatorne agencije i stav PINK TV.
Image
Last edited by victom on 01/03/2021 05:55, edited 2 times in total.
karanana

#10 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by karanana »

joj i ti imas previse vremena na bacanje da se brines o ovome i pises raku. ne bi ti gledo b kvalitetu filmova na pinku u 4 ujutro da si zauzet s necim drugim.
victom

#11 Re: Re: pink bih tv prekida filmove

Post by victom »

Sa zadnjom rečenicom iz izjave PINK-a se moram apsolutno složiti:

"Na ovakve greške tehničke prirode možemo uticati" ;-) (lapsus, ali 100% tačno)

Jedino da se pokrene akcija da skupimo koji KM, da se nabavi novi uređaj za PINK TV što ne "jede" kasete.
Last edited by victom on 01/03/2021 05:55, edited 3 times in total.
victom

#12 Re: Re: pink bih tv prekida filmove

Post by victom »

karanana wrote:joj i ti imas previse vremena na bacanje da se brines o ovome i pises raku. ne bi ti gledo b kvalitetu filmova na pinku u 4 ujutro da si zauzet s necim drugim.
Nisam zauzet u 4 ujutro ,volim gledat PINK i imam vremena na odmet. Imaš problem sa tom činjenicom ?
karanana

#13 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by karanana »

victom wrote:
karanana wrote:joj i ti imas previse vremena na bacanje da se brines o ovome i pises raku. ne bi ti gledo b kvalitetu filmova na pinku u 4 ujutro da si zauzet s necim drugim.
Nisam zauzet u 4 ujutro ,volim gledat PINK i imam vremena na odmet. Imaš problem sa tom činjenicom ?
dapache. zavidim ti.
victom

#14 Re: Re: pink bih tv prekida filmove

Post by victom »

dapache. zavidim ti.
Pošteno.
Imal neko tehničko lice da objasni šta su dropovi na BETI ? :?:
I zasto kasete pucaju.
hary

#15 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by hary »

Pinkoljupce i vlasnice dragocijenog vremena :D (sala)
Dropovi (ili drop frameovi) nastaju u slucaju visestrukog koristenja kaseta (pod visestrukim se misli na vise stotina) ili pak u slucaju da je materijal snimljen u krivom i nekompatibilnom formatu za odredjenu svrhu, pa se u toku reprodukcije izgube milisekunde ili sekunde materijala, tj. kaseta ih izbrise i preskoci. S obzirom da nase TV kuce iste kasete koriste vise puta za razne namjene, vjerovatno je to bio slucaj ovdje, ako je njihovo objasnjenje uopste istinito, posto u nocnim programima svasta bude, pa i to da se prebaci na drugi kanal (kako neko gore rece, mozda svasta rade na mikseti :lol: ).
Uglavnom, PINK BH odavno je trebao izgubiti licencu od RAK-a, al mnogi su u ovoj drzavi trebali izgubiti kojekakve licence, al nisu, pa sto bi PINK BH bio izuzetak, jelte.
MaliMoke

#16 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by MaliMoke »

Šta ba? Jel to ono sitno, kratko između reklama?
harač

#17 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by harač »

@victim - svaka čast na dopisu. zbog različitih papaka kojima je to bacanje vremena tv programi su nam ovakvi kakvi su. treba ih zatrpavati za svaku glupost. nije mala stvar kad ti se rak obrati da ispraviš propust, čak i "informativno"
victom

#18 Re: Re: pink bih tv prekida filmove

Post by victom »

harač wrote:@victim - svaka čast na dopisu. zbog različitih papaka kojima je to bacanje vremena tv programi su nam ovakvi kakvi su. treba ih zatrpavati za svaku glupost. nije mala stvar kad ti se rak obrati da ispraviš propust, čak i "informativno"
Hvala na podršci.

Većina mi je rekla, zar nije jednostavnije da ne gledaš PINK TV, umjesto što pišem neke dopise.
Naprotiv, mišljenja sam da PINK ima najbolje filmove u noćnom terminu,i volim da ih gledam, samo mi nije jasno zašto im se ovo dešava sa prekidanjem.
Sinoć su oko 2.00 ujutru opet prekunili film "Fight Club" na par minuta (crna slika), pa pustila malo reklame...Ne znam jesu li ga kasnije nastavili, jer nisam imao više snage da ostanem budan i otišao sam na spavanje.
Ali ako ubuduće opet budu prekinuli neki, opet ću se žalit RAK-u.
Ako TV kuća nije sposobna prikazati obični film u cijelini, onda neka se bavi nečim drugim a ne TV difuzijom.
wolf07

#19 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by wolf07 »

victom wrote:
harač wrote:@victim - svaka čast na dopisu. zbog različitih papaka kojima je to bacanje vremena tv programi su nam ovakvi kakvi su. treba ih zatrpavati za svaku glupost. nije mala stvar kad ti se rak obrati da ispraviš propust, čak i "informativno"
Hvala na podršci.

Većina mi je rekla, zar nije jednostavnije da ne gledaš PINK TV, umjesto što pišem neke dopise.
Naprotiv, mišljenja sam da PINK ima najbolje filmove u noćnom terminu,i volim da ih gledam, samo mi nije jasno zašto im se ovo dešava sa prekidanjem.
Sinoć su oko 2.00 ujutru opet prekunili film "Fight Club" na par minuta (crna slika), pa pustila malo reklame...Ne znam jesu li ga kasnije nastavili, jer nisam imao više snage da ostanem budan i otišao sam na spavanje.
Ali ako ubuduće opet budu prekinuli neki, opet ću se žalit RAK-u.
Ako TV kuća nije sposobna prikazati obični film u cijelini, onda neka se bavi nečim drugim a ne TV difuzijom.
Evo i prije par veceri ja se taman zagled'o kad nekih 10-15 min. prije kraja filma oni to naprasno prekinu i poce nekakva serija. Stvarno su dno dna. Inace radi se o filmu "Iskonski strah" i film uopste nije bezveze, srecom gledao sam ga nekad prije pa samo mogu da pretpostavim kako se osjecao neko ko iscekuje kraj filma (znate one filmove-sudjenja) i onda u sred frke dobije neku mexicku seriju 196.epizoda! Mrak!
Mjesanac

#20 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by Mjesanac »

victom wrote:
Odgovor Regulatorne agencije i stav PINK TV.
Image
Svaka cast RAK-u na kvalitetnom radu, jedni su od rijetkih koji kvalitetno obavljaju svoj posao. :thumbup:
Mr.Penguin

#21 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by Mr.Penguin »

:thumbup:
karanana

#22 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by karanana »

Dobar narod pita.
karanana

#23 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by karanana »

Radojka gora od ekrema kod intervijua u narod pita.
karanana

#24 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by karanana »

Sto vesna brani zoricu. A tamo su se poklale ako se dobro sjecam.
karanana

#25 Re: pink bih tv prekida filmove

Post by karanana »

Dobra ova saska karam za svoje godine.
Post Reply