Razvedene...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- semmy
ninja-san wrote:Eh,
samo naprijed majstore. Bubni ti nju, a za sve filozofske lamentacije bice vremena.
zar je sve u tome...
za ne povjerovati...
zar mislite ..... a ne mozgom???? uzas
mozda je ne moze bubnut, pa se jadan nasekirao i napravio temu
-
ninja-san
Eh,
prvo konkretizacija pa onda razgovor! Naravno!
Svaki muskarac kada ga pristavi nekoj treba da se sjeti koliko je puta dzaba nosao cvijece i bombonjere, pisao poeziju, dok su drugi bambusali, a on ostao "na suhom".
Nakon sto pokusas razne metode, vidis da se sa zenama moze samo na konkretan nacin i da one samo tako i znaju razgovarati.
prvo konkretizacija pa onda razgovor! Naravno!
Svaki muskarac kada ga pristavi nekoj treba da se sjeti koliko je puta dzaba nosao cvijece i bombonjere, pisao poeziju, dok su drugi bambusali, a on ostao "na suhom".
Nakon sto pokusas razne metode, vidis da se sa zenama moze samo na konkretan nacin i da one samo tako i znaju razgovarati.
-
prleitihi
nije baš u vezi sa temom..ali vrijedi pročitati..evo kako robi k. iz IIIa devera sa svojim roditeljima..a žene k'o žene..
Tata je sjedio u kužinici i rješavao je križaljku. Ja sam ugibao doma iz škole i itnijo sam školsku boršu na katrigu. Tata je trljao se po nosu i nije u mene ni pogledao. Ja sam iz frižidera izvadijo paštetu za namazat si na kruv. Onda je tata pitao: "Šta ima novo u školi?" Ja sam rekao: "Ništa!" Tata je dignijo glavu iz križaljke i rekao je: "Uvik govoriš ništa, jebate irud, to mi već ide prilično na ganglije!" Ja sam rekao: "Pa kad nema ništa!" Tata je rekao: "Ne može ne bit ništa, čoviče! Koje ste predmete imali na nastavi?" Ja sam rekao: "Imali smo poznavanje prirode i društva i seksualski odgoj!" Tata je skroz dignijo glavu iz križaljke i rekao je: "Seksualski odgoj? N bava kua? I šta ste radili, majketi?" Ja sam rekao: "A ne zanima te šta smo radili iz poznavanja prirode i društva, a?" Tata je poskočijo na katrigi i rekao je: "Zanima, zanima, kako ne zanima! Šta ste radili?" Ja sam rekao: "Iz poznavanja prirode i društva smo pisali glupi kontrolni šta nam ga je zadala ona glupa učiteljica Smilja, eto šta smo radili!" Tata je pitao: "Jel bilo zajebano?" Ja sam rekao: "Bilo je turbo zajebano!" Onda je tata pitao: "A šta ste radili iz seksualskog odgoja?" Ja sam rekao: "Iz seksualskog odgoja smo jebali mater učiteljici Smilji šta nam je zadala kontrolni iz poznavanja prirode i društva!" Onda je tata skinijo papuču sa noge i svom forcom je zafrljacnijo u smjeru moje glavuše. Samo ja sam se u roku munja slegnijo da me promaši. Tatina papuča je zdimila u štok od vrata od kužine. Ispod tog štoka je stajala mama. Mama je zinila od iznereda i pitala je: "Šta je ovo, jebate, pari prva crta bojišta, a ne kužina?!" Tata je dreknijo: "Vidićeš šta će tek bit kad krv poteče!" Ja sam se hitro.hr sakrijo iza kredencije. Mama je tatu pitala: "Daj, čoviče, oš mi objasnit otkud ovi rusvaj i bombizavalo!" Tata je njoj rekao: "Šta to mene pitaš?! Pitaj lipo svog sina šta je u školi radijo na seksualskom odgoju!" Mama je pitala: "Na čemu?!" Tata je rekao: "Na seksualskom odgoju!" Onda je mama nakeserila se i rekla je: "Ha, ako je dobijo asa iz seksualskog odgoja, onda je biće mali na tatu! Ne kuži ništa iz gradiva!" Tata je piljio u mamu sa dignutom livom ombrvom kao da neće ona njega brumavat. Onda je on njoj rekao: "Ja sam stara škola, draga gospođo! Starojugoslavenska! Mi nismo imali seksualski odgoj na nastavi!" Mama je dalje se smjehuljila i rekla je: "Da te bilo briga, moga si štagod i sam naučit!" Tata je opet piljio u nju sa dignutom ombrvom. Onda je on nju pitao: "A ti bi mi malo pomogla u savlađivanju gradiva, a?" Mama je keserila se i rekla je: "Pa bi, zašto ne bi!" Tata je njoj rekao: "Zajebi taj film, gospođo! Ja sam jedan imtelektualac, ako niste znali, kuri mene bolac za tjelesne aktivnosti!" Mama je rekla: "Aaaa, super si imtelektualac, rješavaš križaljke i ispunjavaš sporsku progmozu!" Tata je složijo mahersku facu i rekao je: "To su mi samo usputske zanimacije! Inače izrezivam iz novina kupone za nagradne igre!" Mama je gledala u tatu sa totalikus ošamutom. Onda je ona u naglosti okrenila se prema meni i rekla je: "Ali, malac, pa nemaš ti seksualski odgoj u školi! To samo stariji đaci imaju, sedmaši i osmaši!" Samo onda je tata uletijo: "Pa fino ti govorim da nas brumaje, ženska glavo! Jel znaš šta je reka da su radili na seksualskom odgoju?" Mama je pitala: "Šta?" Tata je rekao: "Reka je da su učiteljici Smilji jebali mater jer pošto im je dala kontrolni iz prirode!" Onda je tata na katrigi bloka od smijade. Samo mama je skriknila: "Molim?! To je reka?! Pa to je nešto grozno i monstruozno!" Tata je držao se za drob od blokačine i rekao je: "Naravski da je monstruozno, to ti ja i govorim!" Mama je dreknila: "Pa jesi li kaznijo životinju?!" Tata je raširijo ruke i rekao je: "Pa nisam stiga, čoviče! Taman si nam uletila u po diskusije!" Mama je zakreštala: "Pa šta ga sad ne kazniš, klipsone jedan klipsonski!" Tata je zblanuto gledao najprvo u mamu pa onda u mene. Ja sam šćućurijo se iza kredencije i ćiribimbijo sam di ću najbliže zbrisnit ako krene cipačina. Onda je moj tata naperijo prst prema meni i rekao je: "Pantagano jedna, zbog šporkih riči i brezobraznog ponašanja imaš zabranu sedam dana izlazit vanka! Jel jasno?" Samo onda je mama tati dreknila: "Molim?! Sedam dana zabrane izać vanka?! Za takvi monstruozni zločin mu daješ takvi jad od kazne?! Jesi ti opće normalan?!" Tata je opet raširijo ruke i pitao je: "Pa kako da ga kaznim, jebaga patak?" Mama je dignila kažimprst prema plafonjeri i rekla je: "Takvi zločin triba kaznit po starimskim metodama! Bez milosti! Oko za oko, zub za zub!" Tati je uletilo čudilo: "O čemu ti pričaš, jebate? Ne kužim te bože tebe!" Mama je dreknila: "Pantaganu triba kaznit tako da ga najviše zaboli! Oko za oko, zub za zub!" Tata je rekao: "Kakvi zub za zub, ženska glavo?! Lipo ti govorim da je učiteljici jeba mater!" Mama je rekla: "E, onda je jebi i ti njemu!"
Tata je sjedio u kužinici i rješavao je križaljku. Ja sam ugibao doma iz škole i itnijo sam školsku boršu na katrigu. Tata je trljao se po nosu i nije u mene ni pogledao. Ja sam iz frižidera izvadijo paštetu za namazat si na kruv. Onda je tata pitao: "Šta ima novo u školi?" Ja sam rekao: "Ništa!" Tata je dignijo glavu iz križaljke i rekao je: "Uvik govoriš ništa, jebate irud, to mi već ide prilično na ganglije!" Ja sam rekao: "Pa kad nema ništa!" Tata je rekao: "Ne može ne bit ništa, čoviče! Koje ste predmete imali na nastavi?" Ja sam rekao: "Imali smo poznavanje prirode i društva i seksualski odgoj!" Tata je skroz dignijo glavu iz križaljke i rekao je: "Seksualski odgoj? N bava kua? I šta ste radili, majketi?" Ja sam rekao: "A ne zanima te šta smo radili iz poznavanja prirode i društva, a?" Tata je poskočijo na katrigi i rekao je: "Zanima, zanima, kako ne zanima! Šta ste radili?" Ja sam rekao: "Iz poznavanja prirode i društva smo pisali glupi kontrolni šta nam ga je zadala ona glupa učiteljica Smilja, eto šta smo radili!" Tata je pitao: "Jel bilo zajebano?" Ja sam rekao: "Bilo je turbo zajebano!" Onda je tata pitao: "A šta ste radili iz seksualskog odgoja?" Ja sam rekao: "Iz seksualskog odgoja smo jebali mater učiteljici Smilji šta nam je zadala kontrolni iz poznavanja prirode i društva!" Onda je tata skinijo papuču sa noge i svom forcom je zafrljacnijo u smjeru moje glavuše. Samo ja sam se u roku munja slegnijo da me promaši. Tatina papuča je zdimila u štok od vrata od kužine. Ispod tog štoka je stajala mama. Mama je zinila od iznereda i pitala je: "Šta je ovo, jebate, pari prva crta bojišta, a ne kužina?!" Tata je dreknijo: "Vidićeš šta će tek bit kad krv poteče!" Ja sam se hitro.hr sakrijo iza kredencije. Mama je tatu pitala: "Daj, čoviče, oš mi objasnit otkud ovi rusvaj i bombizavalo!" Tata je njoj rekao: "Šta to mene pitaš?! Pitaj lipo svog sina šta je u školi radijo na seksualskom odgoju!" Mama je pitala: "Na čemu?!" Tata je rekao: "Na seksualskom odgoju!" Onda je mama nakeserila se i rekla je: "Ha, ako je dobijo asa iz seksualskog odgoja, onda je biće mali na tatu! Ne kuži ništa iz gradiva!" Tata je piljio u mamu sa dignutom livom ombrvom kao da neće ona njega brumavat. Onda je on njoj rekao: "Ja sam stara škola, draga gospođo! Starojugoslavenska! Mi nismo imali seksualski odgoj na nastavi!" Mama je dalje se smjehuljila i rekla je: "Da te bilo briga, moga si štagod i sam naučit!" Tata je opet piljio u nju sa dignutom ombrvom. Onda je on nju pitao: "A ti bi mi malo pomogla u savlađivanju gradiva, a?" Mama je keserila se i rekla je: "Pa bi, zašto ne bi!" Tata je njoj rekao: "Zajebi taj film, gospođo! Ja sam jedan imtelektualac, ako niste znali, kuri mene bolac za tjelesne aktivnosti!" Mama je rekla: "Aaaa, super si imtelektualac, rješavaš križaljke i ispunjavaš sporsku progmozu!" Tata je složijo mahersku facu i rekao je: "To su mi samo usputske zanimacije! Inače izrezivam iz novina kupone za nagradne igre!" Mama je gledala u tatu sa totalikus ošamutom. Onda je ona u naglosti okrenila se prema meni i rekla je: "Ali, malac, pa nemaš ti seksualski odgoj u školi! To samo stariji đaci imaju, sedmaši i osmaši!" Samo onda je tata uletijo: "Pa fino ti govorim da nas brumaje, ženska glavo! Jel znaš šta je reka da su radili na seksualskom odgoju?" Mama je pitala: "Šta?" Tata je rekao: "Reka je da su učiteljici Smilji jebali mater jer pošto im je dala kontrolni iz prirode!" Onda je tata na katrigi bloka od smijade. Samo mama je skriknila: "Molim?! To je reka?! Pa to je nešto grozno i monstruozno!" Tata je držao se za drob od blokačine i rekao je: "Naravski da je monstruozno, to ti ja i govorim!" Mama je dreknila: "Pa jesi li kaznijo životinju?!" Tata je raširijo ruke i rekao je: "Pa nisam stiga, čoviče! Taman si nam uletila u po diskusije!" Mama je zakreštala: "Pa šta ga sad ne kazniš, klipsone jedan klipsonski!" Tata je zblanuto gledao najprvo u mamu pa onda u mene. Ja sam šćućurijo se iza kredencije i ćiribimbijo sam di ću najbliže zbrisnit ako krene cipačina. Onda je moj tata naperijo prst prema meni i rekao je: "Pantagano jedna, zbog šporkih riči i brezobraznog ponašanja imaš zabranu sedam dana izlazit vanka! Jel jasno?" Samo onda je mama tati dreknila: "Molim?! Sedam dana zabrane izać vanka?! Za takvi monstruozni zločin mu daješ takvi jad od kazne?! Jesi ti opće normalan?!" Tata je opet raširijo ruke i pitao je: "Pa kako da ga kaznim, jebaga patak?" Mama je dignila kažimprst prema plafonjeri i rekla je: "Takvi zločin triba kaznit po starimskim metodama! Bez milosti! Oko za oko, zub za zub!" Tati je uletilo čudilo: "O čemu ti pričaš, jebate? Ne kužim te bože tebe!" Mama je dreknila: "Pantaganu triba kaznit tako da ga najviše zaboli! Oko za oko, zub za zub!" Tata je rekao: "Kakvi zub za zub, ženska glavo?! Lipo ti govorim da je učiteljici jeba mater!" Mama je rekla: "E, onda je jebi i ti njemu!"
-
Cary Grant
Pretpostavljam da si mislila da imas "fantasticnu ozbiljnu vezu" i kada si bila u emotivnoj relaciji sa ocem svoga sina... Vidi, ti mozes tjesiti sebe koliko hoces da si ti moderna "sex&city" zena koja mijenja muzeve kao carape, i koja brani samostalnost jedne zenske licnosti i pojave, ali istina je na zalost malo drugacija. Svaki razvod je trauma, prvenstveno za dijete pa onda i ostale sudionike. Samo Bog zna, a ja iznosim pretpostavke, da se zna, ne zelim da se svadjam kao vecina ovdje. Odgovorio sam na takav nacin cisto da ti dam do znanja da nije u redu nekome nametati svoje misljenje.semmy wrote:Ja sam isto SRETNO razvedena, imam sina i trenutno fantasticnu ozbiljnu vezu, njih dvojica se super slazu, niti moj decko izigrava oca niti moj sin trazi oca u njemu..jednostavno su drugovi...
Tako da odrasti malo i promijeni misljenje...ne zivimo vise u zadrtom svijetu kad je bilo sramota biti razveden....
Nemam pojma sta je doticnoj osobi u glavi, koja zeli da ima nesto sa mnom, a koju sam 2 puta u zivotu vidio i kojoj sam ucinio usputnu uslugu. Dakle, kako ja mogu znati da je ona jedna emancipirana, moderna zena koja zeli da spava sa mnom i onda da zaboravi sve. Ili da spava sa mnom i konta poslije da bi joj mogao biti "fantasticna ozbiljna veza". Ili da spava sa mnom i da se u po frke razocara i u taj "one night stand". Nemam pojma, zato sam i pitao ako je ko bio tamo, neka iznese utiske. Potpuno nova situacija, kontas? Ko kad bi tebe i ine sveznalice razvedenice neko turio u kazneni prostor i rek'o vam cekajte ostru loptu sa ivice s desne strane, hocu da vidim primanje, fintiranje, dupli pas i realizaciju. Bi li znala o cemu se radi?
A proglasavanje nekoga nezrelim je vec verbalna uvreda, ali nije to ni bitno koliko fascinira potreba vecine clanova ovog foruma za takvim i slicnim okarakterisavanjem drugih clanova. Izlazimo iz okvira forumanja i ulazimo u domen mahalanja, gdje je opsta cinjenica da niko ne postuje onoga o kome se govori ili cak, u ozbiljnijim slucajevima, s kime govori. Nevjerovatno.
-
Shoshana
A, kako bi bilo da (kao zrela i odrasla osoba) ti upitas nju - umjesto sto pitas nasCary Grant wrote: Nemam pojma sta je doticnoj osobi u glavi, koja zeli da ima nesto sa mnom, a koju sam 2 puta u zivotu vidio i kojoj sam ucinio usputnu uslugu. Dakle, kako ja mogu znati da je ona jedna emancipirana, moderna zena koja zeli da spava sa mnom i onda da zaboravi sve. Ili da spava sa mnom i konta poslije da bi joj mogao biti "fantasticna ozbiljna veza". Ili da spava sa mnom i da se u po frke razocara i u taj "one night stand". Nemam pojma, zato sam i pitao ako je ko bio tamo, neka iznese utiske. Potpuno nova situacija, kontas? Ko kad bi tebe i ine sveznalice razvedenice neko turio u kazneni prostor i rek'o vam cekajte ostru loptu sa ivice s desne strane, hocu da vidim primanje, fintiranje, dupli pas i realizaciju. Bi li znala o cemu se radi?
A proglasavanje nekoga nezrelim je vec verbalna uvreda, ali nije to ni bitno koliko fascinira potreba vecine clanova ovog foruma za takvim i slicnim okarakterisavanjem drugih clanova. Izlazimo iz okvira forumanja i ulazimo u domen mahalanja, gdje je opsta cinjenica da niko ne postuje onoga o kome se govori ili cak, u ozbiljnijim slucajevima, s kime govori. Nevjerovatno.
A sto se tice situacije u sesnaestercu, nema problema...samo jos preciziraj 'oces li da gol zazdijem onako bekovski, ili preferiras finese tipa zavrtanje... ili vise volis makazice....ili 'oces glavom?
U principu - dobro ti je Semmy rekla...
- zena21
#36 Re: Razvedene...
Mislim da trebas otici kod kakve nane da ti salije stravuCary Grant wrote:Eh svasta mi se desilo al ovo nije jos: Nabacuje mi se razvedena zena sa djetetom.Nije vala nesto, ali nije to ni bitno, koliko je meni ta situacija cudna.
Kazem, nikad prije, pa mozda zato jbga... Iskustva... anyone?
Last edited by zena21 on 19/02/2007 09:16, edited 1 time in total.
- zena21
Sinko nemas pojma o cemu pricas... Mislim da jos uvijek trebas pogledati crtic u 19.00 pa na spavanjeninja-san wrote:Dobra su sema razvedene zene:
1- Neko ih je vec tesao, napravio im solidnu "kilometrazu", i znaju sve o tjelesnim uzicima
2-znaju sta znaci brak i duze vezivanje i to im vise ne pada na pamet, tako da te ne dave tim glupostima.
3-imaju usadjenu seksualnu potrebu i nikada im nije mrsko
4-u globalu , samo im je do "bubanja" jer su vec zavrsile neka poglavlja u svom zivotu (ovo sve naravno vazi samo u slucaju ako ti je do provoda, pazi se bilo kakvog dubljeg vezivanja. Vrlo dobro znaju sve muske slabosti i ne daj da te voza.Budi cooler i samo naprijed)
-
Stari
Cary Grant wrote:Heh... interesantno. Kako bi zivot bio krasan kada bi sve bilo idealno kao sto Ninja-san opisa... Ili kad bi disfokusirali nasu paznju sa bitnog kao Minnela... Helem, da pojasnim malo - meni je bezveze jer kontam da zena u krajnjem slucaju hoce novog babu svom djetetu, a to mi apsolutno ne treba u zivotu, barem ne sada i barem ne sa tudjim djetetom. Eto, mozda bi se prasn'o s njom ali ne dalje od toga, ali kako je zensko vjecita enigma, ko zna sta njoj moze dunut u glavu sto bi moglo prouzrociti probleme i njoj a posebno meni. Zato pitam ako je neko bio na tom teritoriju, neka podijeli svoje misljenje sa nama.
kad procitam ovo ...i dovedem u korelaciju sa uvodnom rjeci koja glasi ...ovako
Eh svasta mi se desilo al ovo nije jos: Nabacuje mi se razvedena zena sa djetetom. Nije vala nesto, ali nije to ni bitno, koliko je meni ta situacija cudna. Kazem, nikad prije, pa mozda zato jbga... Iskustva... anyone?
Onda mislim da me niko iz moderatorsko-administratorskog odjeljenja nece smatrati skretnicarem i zachatatorom teme ako repliciram na slijedeci nacin.
Iskustva ...anyone...hm ? ....Evo ja za svog vakta ne dozivjeh slicnu situaciju...nikad mi se naime nije utovarala nekakva takva, dakle: razvedena i sa jednim djetetom....bilo ih je sa vise djece...ali mi nekako nista toliko skandalozno i nesvakidasnje u u cinu tog akta ...
- elektropotrosac
cuj razvedene usle u modu. ja bih ostavio broj samo mrsko me homoseksualaca.
-
Meda
#42 nisu koljaci
mostarac wrote:nekad su razvedene zene bile zrtve, a danas su koljaci
e morala sam se uclanit samo da odgovorim , pa sto su to razvedene koljaci ,jeli to neka moralana presuda za razvedene zene da poslije razvoda nesmju ziviti ni slucajno da zive samo od sjecanja ili sta ,
Ma ne stvarno evo razvedena sam imam malo dijete od 3 god ,poslije 6 godina zivota sa jednim covijekom on je jednostavno otiso sa drugom jer je naletila dobra prilika nije se ni okrenuo , sta ja trebam da se zatvorim u kucu i da ovo dijete gleda uplakano lice narednih godina , ili treba poceti normalno ziviti steci neke nove prijatelje druzit se i ziviti nekim normalnim zivotom ne obaziruci se na ruzne slike iz proslosti ,
Ako je neka zena u svojim 30 godinama ostala bez braka bez covijeka sa kojim je zivila a smatra se jos uvijek relativno mladom i zivom ili kako to ovdije kazu na forumu Polovnjacom , zar netreba izlaziti i steci neke prijatelje , pored svih obaveza koje ima i koje mora da obavlja .
Moje misljenje razvedene nisu koljaci ,nego normalne osobe kojima treba drustvo ,izlazak na kafu ,izlete ili bilo sta normalno iz zivota jer tek kad se razvedu pocinju ziviti
- tech10
#43 Re: nisu koljaci
David Beckham, hebo mater svoju.Meda wrote: ...on je jednostavno otiso sa drugom jer je naletila dobra prilika nije se ni okrenuo...
-
Odabi
#46 Re: nisu koljaci
Ne znam samo sta je sega u ovom komentaru?tech10 wrote:David Beckham, hebo mater svoju.Meda wrote: ...on je jednostavno otiso sa drugom jer je naletila dobra prilika nije se ni okrenuo...![]()