Razveden/a

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#176 Re: Razveden/a

Post by KatarinaKosaca »

sposa0408 wrote:
KatarinaKosaca wrote:
sposa0408 wrote:Veca je vjerovatnoca da ce bolji odnos biti izmedju punice i zeta, NEGO izmedju svekrve i snahe, kao sto je i praksa pokazala u velikom broju brakova na ovim prostorima.
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Očigledno nisi upoznao moju mamu :lol:
UpoznaLA :-D
I moja mama je i punica i svekrva. Njen odnos prema bratovoj zeni i prema sestrinom muzu je extra, tako se postavila prema njima od samog pocetka njihovih brakova, tako da je cijene i vide je kao svoju drugu majku. Apsolutno nema nikakve razlike.
Sve je do toga kako se postavis prema osobama koje ce to prepoznati i znati cijeniti. :-D Naravno , ako su normalne... ako nisu neki slucajevi kao snaha gore opisana u zelenashicinom postu .
Moja mama je samo punica na sreću, da je svekrva ne smijem ni da pomislim šta bi bilo sa tom snahom :lol: :lol:
MOj muž još nije znao ni jezik kad se sa njim prvi put posvađala :lol: . Kad sam je pitala kako... kaže... fino, on na španskom, ja na bosanskom :lol:
Sad se ponekad vide, u korist mene se tolerišu, ali o simpatijama nema ni govora. Iako, zakuhala je moja mama, što jest, jest.
Ja, opet, imam divnu svekrvu, jako je puno volim, pružila mi je puno ljubavi, povjerenja i pažnje, zaista.
sposa0408

#177 Re: Razveden/a

Post by sposa0408 »

KatarinaKosaca wrote: Moja mama je samo punica na sreću, da je svekrva ne smijem ni da pomislim šta bi bilo sa tom snahom :lol: :lol:
MOj muž još nije znao ni jezik kad se sa njim prvi put posvađala :lol: . Kad sam je pitala kako... kaže... fino, on na španskom, ja na bosanskom :lol:
Sad se ponekad vide, u korist mene se tolerišu, ali o simpatijama nema ni govora. Iako, zakuhala je moja mama, što jest, jest.
Ja, opet, imam divnu svekrvu, jako je puno volim, pružila mi je puno ljubavi, povjerenja i pažnje, zaista.
Znam da postoje "iskrice" :) :) izmedju punica i zetova, snaha i svekrva... ali to je razumljivo donekle :-D :-D Pa ipak, ti si njena kcerka, a "oteo" joj je neki covjek koji joj je uzeo srce i ... eto belaja. Tako se ona vjerovatno i osjeca... izgubila je kcer odn. otisla je s njim. To je sasvim razumljivo da baca iskrice. He, he a on jos spanac :) :)
Ipak mama treba pokusati da ne pretjeruje
mostarac

#178 Re: Razveden/a

Post by mostarac »

Hm... nisam ozenjen al na neki nacin znam ponesto o braku, svekrvama, punicama i slicno :D

Razvod je po meni sveta institucija i da nije potreban ne bi ga ni bilo u zakonu i po meni je mnogo bolje da se dvoje razvedu nego da jedno nad drugim obostrano vrse psiholosku torturu, a ako su tu jos i djeca onda je to tortura na kvadrat. Prva i osnovna stvar kod jednog braka je iskrenost prije samog stupanja u brak tj. da jedno drugom kazu kakvi su im pogledi na osnovne stvari u zivotu: porodica, novac, djeca ili eventualna nemogucnost da ih se ima, zajednicki i zasebni prijatelji, kucni red i raspored i slicno. Problem nastupa onog momenta kad se o tome ili uopste nije pricalo ili se oktrije da je jedan od partnera lagao, a ovo su stvari preko kojih se trenutno moze, ali dugorocno ne moze preci.
Mozete me zvati balkancem ali posebno za muskarca je bitan prvi dan braka i bitno je da tu bude musko, ali da istovremeno ne bude konj. Vidio sam to na mnogo primjera
Drugo ja licno bi tesko otrpio da zena zaradjuje vise od mene, ali to ne bi bio razlog da joj kazem da sjedi kuci niti bilo sta po tom pitanju bi ja ikad spomenuo, nego bi se ja trudio da zaradim vise. To je moj ego i jbg takav sam :D al zena prije ili kasnije nabaci to na nos da ona donosi vise love, dok muskarac ruku na srce to ne cini u situaciji kad oboje rade, a kad bi mi to nabacila na nos, dobila bi poziv od advokata :D
Sto se tice novca, ja ne trpim skrte osobe, ali isto tako ni bezobrazne pa tako mi se svidio primjer koji sam procitao za jaknu od 700 eura u parizu i onog dedu sa 50 KM. Kad bi mi scenu napravila za tih 50 KM oci bi joj onako hercegovacki izvadio :D Nisi sama na svijetu i nije svijet stvoren samo radi tebe :X
Sto se tice porodice i kucnog reda mislim da tu treba da postoji raspodjela poslova ali po osjecaju,a ne po dnevniku rada. Ja licno ne bi nikad mogao egzistirati u zajednici sa sluskinjom i doci u situaciju da ja lezim, a zena sve radi, ali ne bi dozvolio ni situaciju da me jebe u zdrav mozak. Ja mogu i skuhati i oprati sude i usisati al sve do onog momenta dok ne vidim da sam u svemu tome jebena stranka.
Isto tako ne bi mogao podnijeti da mi zena ne radi cisto iz razloga sto domacice vremenom postanu takve da se intelektualno ogranicavaju ili jos gore da im se cijeli zivot svede iskljucivo na mene, a i ne mozes se razvest od nekog ko nema svoja primanja i ostaviti ga na ulici :D Moj zeludac bar to ne bi podnio. Ono moze biti da ne radi jedno vrijeme, ali da joj je zivotno zanimanje domacica, neka hvala.
Sto se tice prijatelja mislim da je jako vazno da svi prijatelji nisu zajednicki jer svakome treba neki ispusni ventil.
Zajednica sa njegovim ili njenim roditeljima i njihovo mjesanje u zajednicki zivot je neprihvatljiva u svakom pogledu i prije ili kasnije to je put u pakao a i gubi se privatnost.
Na kraju sexualna kompatibilnost je neophodna za bracnu zajednicu.

Razvodi nastupaju zbog toga sto neke osobe jednostavno nisu zrele za brak ili ne razmisljaju u sta ulaze, razvodi nastupaju uslijed toga sto je neko kreten po naravi, a druga osoba je sebi to odbijala da prizna. Razvodi nastupaju jer je neko ozenio dobru koku i sve sto uz nju ide, a onda se uhvati za glavu kad skripne situacija sa lovom, a princeza otkrije svoje pravo lice, razvodi nastupaju kad se muz ponasa kao gospodar, a ne ravnopravan partner, razvodi nastupaju kad je doticna gospodja ravnopravnost zena shvatila na nacin da je kuhinja zabranjena zona, a usisivac radioaktivni spremnik koji ne smijes uzeti u ruke bez geigerovog brojaca, a cak i ako muz ima ambiciju da joj u svemu tome pomogne.
Milion je razloga zasto se ljudi razvode, ali po meni je kljuc uspjeha iskrenost prije samog stupanja u brak da svako zna na cemu je, a pokusavati promjeniti nekoga je uzaludan posao. Mogu se i moraju promjeniti neke stvari, ali problem nastaje kada neko pocinje da mjenja sustinu partnera. Tu onda dolazi do brodoloma.
Preljube su po meni jedini razlog za razvod braka koji se nije mogao dokuciti prije ulaska u brak, jer niko od nas se ne moze zakleti da sutra nece biti preljubnik u braku.

Znam da se ovo nece sviditi mnogima sto sam napisao, al ja to tako gledam. Lako je biti u vezi s nekim kad te on voda svukuda i kad ste danas u Dubrovniku, sutra u Rovinju, prekosutra u Firenci, pa onda ste malo na rucku, pa malo na izletu i slicno. Iz te veze kad se uleti u brak stvari pocinju da se malo mjenjaju jer onda zajednicki zivot i nije vise samo uzivanje nego se i zivi. S druge strane kokuzi mnogo uspjesnije po meni mogu da prodju u braku jer su mogli da dotaknu i onu realnu stranu zivota i momente kad se nema i kad je i marka mnogo pa se zivot moze sagledati sveobuhvatinije, realnije i iskrenije.
seln

#179 Re: Razveden/a

Post by seln »

bez_ideje wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
oklagija :
-kad sam bila manja redovna scenografija nakon gledanja Kill Billa (skupa s nozem za glazuru) ,pa vintala sa tim okolo :oops:
-kad joj se naljepi klupko vune na jedan vrh i 2 kruga kao oci=sljukasta prezla iz mumijevih :mrgreen:
-zgodna za izvuc kad sta zapadne ima masine i ispod kauca
-zgodno sredstvo "ubjednjivanja"-ne puca lako,ikao izgleda tanka
-fino posluzila kad sam radila mural na zidu ko linijar
:mrgreen: :mrgreen:

i ...hmmm pa eto ,i pita se moze razvuc sa tim :lol:
Kill Bill i nije snimljen tako davno, znaci da ni sada nisi puno veca. Bez zamjerke, za nekoga sa tako malo zivotnog iskustva previse pretendiras da tvoje misljenje bude aksiom. Nemam namjeru da te psiholoski seciram (niti sam sposoban za to), ali ako se ti palis na G.I. Jane, to ne mora biti samo znak snage, vec i posljedica neke traume. Sam nacin na koji govoris o k**cu.... :-) :-) :-)
Shvati, nisu svi muskarci kao taj tip koji ti je ucinio nazao.
zelenashica

#180 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

uh vala sve mi ovi komentari mutni,iskreno shvatam sve sa nekom dozom nepovjerenja..i one koji kažu ma ok pomaganje ženama a vala i one žene koje tvrde da su rođene za ravnopravnost.....niko ne zna šta je u čija četiri zida niti šta će biti,.....helem lahko je palamuditi do se ne uhvatiš u koštac sa problemom,tad i najjači na ispitima padaju.....kad dijete zaplače naveče eh da mi je znati kome je samo tad do sexa,ili kad nemaš love a imaš brašno ulje,a dijete gladno čeka ručak........pa kontaš ooo meni kuhinja zabranjena zona,na njega je red......ja vazda imam na umi rat t,niko nikog nije ponižavao,znalo se šta je čije,....majka od ničega spremala hranu otac naravno pušku u ruke i hajde de,....što se tad ne boriše žene za ravnopravnost :D opet tvrdim:Nema ravnopravnosti između žena i muškaraca,bar ne u mjeri u kojoj je žene zagovaraju,.....

nekako imam osjećaj da vazda one koje se bore za ravnopravnost na kraju debelo nahebu a vala i one koje su uvijek izigravale onu s kojom moš kako hoćeš......samo obostrano zalaganje je ono što može dovesti do uspjeha braka,....obostrano odricanje,davanje,pa zaboga cijeli život se svodi na daj-uzmi al tako je....i plau dobijete jer se zalažete na poslu,niko je ne daje na guzove........bar ne danas :D
seln

#181 Re: Razveden/a

Post by seln »

zelenashica wrote: nekako imam osjećaj da vazda one koje se bore za ravnopravnost na kraju debelo nahebu a vala i one koje su uvijek izigravale onu s kojom moš kako hoćeš......samo obostrano zalaganje je ono što može dovesti do uspjeha braka,....obostrano odricanje,davanje,pa zaboga cijeli život se svodi na daj-uzmi al tako je....i plau dobijete jer se zalažete na poslu,niko je ne daje na guzove........bar ne danas :D
Nije pravilo, ali desava se. Vidio sam slucajeve u kojima glupaca koja ne zna izgovoriti "ravnopravnost" handri muza kao konja, i obratno, gdje visokoobrazovana feministkinja glumi otirac za noge. Ko zna sta je u ljudskim glavama. Mogu samo ponoviti ono sto sam rekao: ne postoje pravila, svaki brak je mikrokosmos za sebe i nikakvi "dobronamjerni" savjeti tu ne pomazu. Jer, nisu to savjeti, vec pokusaj da se nekome inputira nase misljenje i pogledi na zivot.
dr.Gonzo

#182 Re: Razveden/a

Post by dr.Gonzo »

Da nije braka, ne bi bilo ni razvoda :lol:
muz66

#183 Re: Razveden/a

Post by muz66 »

zelenashica wrote:uh vala sve mi ovi komentari mutni,iskreno shvatam sve sa nekom dozom nepovjerenja..i one koji kažu ma ok pomaganje ženama a vala i one žene koje tvrde da su rođene za ravnopravnost.....niko ne zna šta je u čija četiri zida niti šta će biti,.....helem lahko je palamuditi do se ne uhvatiš u koštac sa problemom,tad i najjači na ispitima padaju.....kad dijete zaplače naveče eh da mi je znati kome je samo tad do sexa,ili kad nemaš love a imaš brašno ulje,a dijete gladno čeka ručak........pa kontaš ooo meni kuhinja zabranjena zona,na njega je red......ja vazda imam na umi rat t,niko nikog nije ponižavao,znalo se šta je čije,....majka od ničega spremala hranu otac naravno pušku u ruke i hajde de,....što se tad ne boriše žene za ravnopravnost :D opet tvrdim:Nema ravnopravnosti između žena i muškaraca,bar ne u mjeri u kojoj je žene zagovaraju,.....

nekako imam osjećaj da vazda one koje se bore za ravnopravnost na kraju debelo nahebu a vala i one koje su uvijek izigravale onu s kojom moš kako hoćeš......samo obostrano zalaganje je ono što može dovesti do uspjeha braka,....obostrano odricanje,davanje,pa zaboga cijeli život se svodi na daj-uzmi al tako je....i plau dobijete jer se zalažete na poslu,niko je ne daje na guzove........bar ne danas :D
E bravo. Jednaka prava muskarca i zene postoje,, ali RAVNOPRAVNOST je nesto drugo i RAVNOPRAVNOST MUSKARCA I ZENE ne postoji niti moze da postoji. Ne zato sto ja to kazem, vec zato sto je tako od kad je svijeta. Tacka. :D
x0z0y0

#184 Re: Razveden/a

Post by x0z0y0 »

iscitah sve komentare i nekako se najvise slazem sa @sheilak

i jos bi da dodam nesto:
ne kazem da se brak a ni razvod trebaju shvatati neozbiljno
ali nekako se kroz cijelu temu provlaci zica po meni malo preozbiljno shvacenog i braka a i razvoda..
pa se onda i postavljaju pitanja..o Boze zasto se to desava...kako to sprijeciti i sl...(kao da se radi o nekoj fatalnoj bolesti)
opet nemojte me shvatiti pogresno..institucija braka jeste ozbiljna i razvod ozbiljan cin ali po mom misljenju NI JEDNO A NI DRUGo nije TOLIKO ozibljno da se shvata kao toliko tragicno ako dodje do razvoda..
ja licno nisam misljenja da ako udjem u brak - to je to...i sta god..STA GOD da se desi...nema price - to je to i nema izlaza nema dalje..
pa ako brak ne uspije naravno da cu ici za onom,..ima razvod i sta sad...pa nije mrtva glava..
bila sam u situaciji gdje su mi jarani govorili da bi radije umrli :shock: :shock: nego razmisljali o razvodu
po meni je to bolesno
i takav brak ce opstati (naravno kad nam je to zadnja i jedina opcija) ali ne bih garantovala da ce biti uspjesan i sretan
neko ce moj stav posmatrati kao sebican...ali meni je sebicno kada se dvoje pate jer imaju eto stav da je razvod zlo..
ljudi..brak je ugovor izmedju dvoje ljudi...pravni ugovor ..papir...i nista vise
bitan je odnos dvoje ljudi...sa ili bez tog papira...i bitna je nasa sreca ..a meni i sreca mog partnera
ako jedno od nas nije sretno - pishaj se ti na taj papir koji nas veze i nabijanje tih godina da bi sutra mogli reci eto mi smo 30 god u braku...a ovamo 25 je proteklo u totalnom nezadovoljstvu..
pustopoljina

#185 Re: Razveden/a

Post by pustopoljina »

znaci,da stedim ovog mog-mozda ce morati u rat?
ili da stedim sebe-posto cu u ratu morati biti i musko i zensko?
hmmm...
mare 28

#186 Re: Razveden/a

Post by mare 28 »

muz66 wrote:E bravo. Jednaka prava muskarca i zene postoje,, ali RAVNOPRAVNOST je nesto drugo i RAVNOPRAVNOST MUSKARCA I ZENE ne postoji niti moze da postoji. Ne zato sto ja to kazem, vec zato sto je tako od kad je svijeta. Tacka.
Da kažem isto, na drugi način :D : Muškarac i žena jesu jednaki, ali NIKAKO nisu isti. I meni ne treba tzv. ravnopravnost za koju se bore današnje žene, ta lažna ravnopravnost u kojoj postaju još samo veći robovi.
Niko nije više porobljen od onih koji pogrešno misle da su slobodni....(J.W.Goethe)
negativ

#187 Re: Razveden/a

Post by negativ »

seln wrote: Kill Bill i nije snimljen tako davno, znaci da ni sada nisi puno veca. Bez zamjerke, za nekoga sa tako malo zivotnog iskustva previse pretendiras da tvoje misljenje bude aksiom. Nemam namjeru da te psiholoski seciram (niti sam sposoban za to), ali ako se ti palis na G.I. Jane, to ne mora biti samo znak snage, vec i posljedica neke traume. Sam nacin na koji govoris o k**cu.... Shvati, nisu svi muskarci kao taj tip koji ti je ucinio nazao.
Uze mi riječ iz usta... baš me interesuje imam li više radnog staža nego ova curica godina?... i ona sad drži predavanje o odnosima u braku, razvodu, jednakopravnosti itd.
Eeeeee.... jah.... šta ćeš :(
pustopoljina

#188 Re: Razveden/a

Post by pustopoljina »

ma kakva je to rijec jednakopravnost? svako malo je procitam-kad je to uslo u modu? sta je sa ravnopravnost? da nije,gluho bilo,srpska rijec?!
seln

#189 Re: Razveden/a

Post by seln »

pustopoljina wrote:ma kakva je to rijec jednakopravnost? svako malo je procitam-kad je to uslo u modu? sta je sa ravnopravnost? da nije,gluho bilo,srpska rijec?!
ma jos ces ti ovdje svakakvih cuda vidjeti.... :D
Topla voda

#190 Re: Razveden/a

Post by Topla voda »

kad bi ljudi znali sta ce im se u zivotu desiti,zivot bi bio jebeno dosadan 8-)
bez_ideje

#191 Re: Razveden/a

Post by bez_ideje »

negativ wrote:
seln wrote: Kill Bill i nije snimljen tako davno, znaci da ni sada nisi puno veca. Bez zamjerke, za nekoga sa tako malo zivotnog iskustva previse pretendiras da tvoje misljenje bude aksiom. Nemam namjeru da te psiholoski seciram (niti sam sposoban za to), ali ako se ti palis na G.I. Jane, to ne mora biti samo znak snage, vec i posljedica neke traume. Sam nacin na koji govoris o k**cu.... Shvati, nisu svi muskarci kao taj tip koji ti je ucinio nazao.
Uze mi riječ iz usta... baš me interesuje imam li više radnog staža nego ova curica godina?... i ona sad drži predavanje o odnosima u braku, razvodu, jednakopravnosti itd.
Eeeeee.... jah.... šta ćeš :(
OOo Gavrilo ,nisam te prepoznala.........Kill Bill je bio aktuelan kad sam ja bila 8-mi razred osnovne skole......danas mi je ,vjerovao ili ne 20 godina! Nisam bas tolika curica ;-)
A da se malo vratimo na postove.....hmm Kill Bill je naveden kao primjer upotrebe oklagije u mom zivotu,nije bas imao veze sa temom i brakom i razvodom i sl.
I bolje ti je da se ne lacas psiholoske sekcije,ne predvidjam uspjeh......niti imam kakvih trauma,niti me ko povrijedio ,jednostavno djete -jedinica,mazeno,pazeno ..rodilo se malo vise agresivno nego sto se ocekivalo ,od 3-ce godine uspijevalo da je izbacuju iz vrtica .....kad je malo naraslo,shvatili da ni ne razmisljam kako su ocekivali,nikada nije priznavalo autoritete,prema svijetu imalo osvajacke pretenzije ,citalo puno knjiga koje i nisu za njen uzrast bla bla bla
Velis da nisam kompetentna da drzim predavanja ,mada mi nije jasno gdje sam ih to drzala,da cujem to tvoje bogato iskustvo u medjuljudskim odnosima koje ti daje za pravo nesto vise od mene da pricas o istom ?
Da vidim koje to znanje i zvanje posjedujes koje ti omogucava da nekog nazoves pretencioznim i istraumiranim ?
Mnogo toga ti zakljuci na osnovu par postova koje nisi ni procitao kako treba.....mnogo !
Da li je sad red na mene da NE ulazim u priholosku sekciju tebe nazivajuci te trkopisom ,slabo skoncentrisanim i slabovinim ...ili bi to ipak bilo pretenciozno od mene?
I da ...zadnje,ali ne manje vazno : kako ja to govorim u ku*cu ?
zelenashica

#192 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

stvarno ne znam šta je to sa nama kad svaka tema mora da kad tad dođe do vrijeđanja i optužbi,nikako čudo što se brakovi raspadaju,haman svim komunikacija i kompromis loša strana :D
pustopoljina

#193 Re: Razveden/a

Post by pustopoljina »

mislim da je to zato sto ljudi jedu premalo kuhane hrane :D dok se dogovore ko ce skuhati...
sta kasikom srknuti-odmah lakse covjeku :D if you know what I mean :D
zelenashica

#194 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

pustopoljina wrote:mislim da je to zato sto ljudi jedu premalo kuhane hrane :D dok se dogovore ko ce skuhati...
ma vala pustopoljina,ja bi vazda kuhala samo da ne slušam natezanja i zvocanja :lol:
Panthera

#195 Re: Razveden/a

Post by Panthera »

zelenashica wrote:
pustopoljina wrote:mislim da je to zato sto ljudi jedu premalo kuhane hrane :D dok se dogovore ko ce skuhati...
ma vala pustopoljina,ja bi vazda kuhala samo da ne slušam natezanja i zvocanja :lol:
jest vala, a treba i djeci sta skuhat da porastu i nauce svasta o zivotu :D
zelenashica

#196 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

Panthera wrote:
zelenashica wrote:
jest vala, a treba i djeci sta skuhat da porastu i nauce svasta o zivotu :D
ja vala svom djetetu kuham :-D ...neće imati obraza da kaže da joj mama nije bila dobra domaćica :lol:
pustopoljina

#197 Re: Razveden/a

Post by pustopoljina »

ne moze,bona zelenasice,ni bez balansa...
znas sta dobijes kad razmazis covjeka?
dobijes da ga je lakse preskociti,nego zaobici.
u jedanaest navece (sad nekad :D) umjesto da te zove u krevet-on te salje u kuhinju.
i umjesto da primjecuje tebe-on primjecuje jesu li sarme prosli put bile bolje-nego ovaj put i izmislja dok jede rucak-sta bi za veceru.
a sto postane trom-pa ne zna ni gace sebi uzeti,kad se krene kupati...pa pocne sve cesce nositi trenerke-jer ga sve ostalo steze...uzas.
od toga do onoga u trenerci i cipelama, s pivom ispred mjesne zajednice-samo dva-tri koraka. svi su oni nekad bili zagondzije pod pendzerima-jaki...mogli rijeku preplivati...ne miljacku:D
pustopoljina

#198 Re: Razveden/a

Post by pustopoljina »

laku noc :D
HAVANA

#199 Re: Razveden/a

Post by HAVANA »

pustopoljina wrote:ne moze,bona zelenasice,ni bez balansa...
u jedanaest navece (sad nekad :D) umjesto da te zove u krevet-on te salje u kuhinju.
i umjesto da primjecuje tebe-on primjecuje jesu li sarme prosli put bile bolje-nego ovaj put i izmislja dok jede rucak-sta bi za veceru.
a sto postane trom-pa ne zna ni gace sebi uzeti,kad se krene kupati...pa pocne sve cesce nositi trenerke-jer ga sve ostalo steze...uzas.
od toga do onoga u trenerci i cipelama, s pivom ispred mjesne zajednice-samo dva-tri koraka. svi su oni nekad bili zagondzije pod pendzerima-jaki...mogli rijeku preplivati...ne miljacku:D

:shock:
E ne pojo joj ja sarme više :lol:
zelenashica

#200 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

pustopoljina wrote:ne moze,bona zelenasice,ni bez balansa...
ja nemam koga razmaziti :lol: :lol: :lol: samo svoje dijete :thumbup: i za nju mi nije teško nikad ništa,pa čak ni palačinke u ponoć :lol:
Post Reply