Razumjeti djevojke???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kmirsad

#251 Re: Razumjeti djevojke???

Post by kmirsad »

Chmoljo wrote:ženio Crnogorac tri kćerke... nažalost nijedna nije bila nevina... :D

pita najstariju: sa koliko si ih spavala?
- sa četvoricom - kaže ona. stavi joj stari šaku baruta u pi**u :mrgreen:
srednja:
-sa desetoricom - stavi joj dvije šake.
namjlađa:
- poslije dvadeset prestala brojati... - nagura stari bure baruta...

došla bračna noć... kod najstarije mladoženja ga plasira i... boom!... kaže ona:
-viđel' ti moju nevinost?
-aaa, viđe, viđe...

srednja... BOOOM!
-viđe, viđe...

najmlađa

Image

-viđe, viđe... a viđe li ti đe moja jaja? :oops: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kmirsad

#252 Re: Razumjeti djevojke???

Post by kmirsad »

babyline wrote:cuuuj, samo s dinamitom, pa nije ni vamA onda lako :-? cini mi se, a mozda mi se samo cini :)
Ma to samo u najtežim slučajevi... kad Karebeg himenoplastiku uradi od kamionske cerade... :lol:
PalaSa Marsa

#253 Re: Razumjeti djevojke???

Post by PalaSa Marsa »

kmirsad wrote:
babyline wrote:cuuuj, samo s dinamitom, pa nije ni vamA onda lako :-? cini mi se, a mozda mi se samo cini :)
Ma to samo u najtežim slučajevi... kad Karebeg himenoplastiku uradi od kamionske cerade... :lol:
:shock: :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#254 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Truba »

osnovni problem kod žena je sto stvaraju problem gdje ga nema
PalaSa Marsa

#255 Re: Razumjeti djevojke???

Post by PalaSa Marsa »

komi wrote:osnovni problem kod žena je sto stvaraju problem gdje ga nema
U prirodi covjeka kao stvorenja je uopstena takva osobina. Da ne odvajamo na m i f. :D
Truba

#256 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Truba »

vala meni je život veoma jednostavan a i većini muškaraca
PalaSa Marsa

#257 Re: Razumjeti djevojke???

Post by PalaSa Marsa »

komi wrote:vala meni je život veoma jednostavan a i većini muškaraca
Po cemu, da nije kuca pos'o, pos'o kuca? :D
Truba

#258 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Truba »

duga priča
Vrteska

#259 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Vrteska »

komi wrote:vala meni je život veoma jednostavan a i većini muškaraca
komi wrote:duga priča
:lol: :lol: :sax:
Truba

#260 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Truba »

duga priča u mom slučaju da objasnim na konkretnom primjeru ... nemam volje ni vremena tipkati
znao sam da će se neko nadovezati na "duga priča" a bio sam pospan

jel me voliš? da
jel želiš budućnost sa mnom? paaaaa sumnjam u budućnost i planove
u šta sumnjaš? mmmmmmm muk

već je neko pričao ovdje ne mogu se sjetiti ko

stambeno stituiran momak sa državnom platom autom i dobar porodični bekgraund
a cura izabere nekog klošara priučenog kamermana koji je kasnije mlati i razvede se

i onda kuka kako nije imala sreće
crni jaguar

#261 Re: Razumjeti djevojke???

Post by crni jaguar »

komi wrote:duga priča u mom slučaju da objasnim na konkretnom primjeru ... nemam volje ni vremena tipkati

jel me voliš? da

a cura izabere nekog klošara priučenog kamermana koji je kasnije mlati i razvede se

hahahaha,uobicajena prica :thumbup:
Michun

#262 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Michun »

komi wrote:duga priča u mom slučaju da objasnim na konkretnom primjeru ... nemam volje ni vremena tipkati

jel me voliš? da

komi, znas li koliko je cura u slicnoj i goroj siruaciji. 7 god. veze, pred zaruke/vjencanje ili sl. otkrije se da je vara, da je ona druga trudna, ozeni onu drugu i onda je on mizerable je do kraja zivota. Ova jadnica se nikad ne oporavi - uglavnom. Prema tome, standardne greske koje prave ljudi jer ne razmisljaju o posljedicama.
Generalno...mada nisam pobornik generalizacije :)
I muski su veoma komplikovani samo sto vi to ne biste priznali jer ste kao cool, ono vi ne razmisljate o buducnosti, ljubavi, zelji za jednom osobom, prijateljima, roditeljima i sl. Svi vi razmisljate o tome ali muski to jako tesko dijele, docim je zenama puno lakse da sve izbace iz sebe. Imam par bliskih muskih prijatelja koji me zabezeknu o kakvim stvarima oni razmisljaju...znaci nisu muski samo popi, obori i zahrci. Podjednako komplikovani kao i zene jer su ljudski rod. A ne bi to priznali jer kao sto nam tradicija nalaze muski su frajeri oni ne placu i ne pate i ne razmisljaju uopste. I ovaj forum je dokaz, svakih malo se javi neko musko sa problemom (sad jel stvarni to nema veze) koji ne moze rijesiti sam nego trazi misljenje populacije. Zene - ne bas, one istorokaju jaranici pa sve to fino pretresu njih 4-5 i nadje se neko rjesenje.
Truba

#263 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Truba »

bome ja sam plakao i ronio suze i nije me stid to priznati

medjutim počeo sam pisati baš o tome ako muškarac nije kurvar, pijanica, kockar
ako je marljivi radnik... a cura izabire nešto drugo što je očito pogubnije za nju... nisu to čista posla...to je možda bolest moždana

razumijem ja te cure što su nabrojane nakon toliko godina veze prevara...
sve mi je jasno... imao sam u bližoj okolini slučajeva bukvalno pred vjenčanje se otkriju neka djeca uokolo u tuđim utrobama...

samo sam htio reći iz svoje perspektive kad muškarac nađe ok curu nema tu sumnji ide se u brak... a žena će opet izmišljati neke "nadgradnje"
opjevane su pjesme o tome
we had it all
you wanted more :roll:
Michun

#264 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Michun »

Uh, zahebana situacija ne sumnjam. Sta ti mogu reci osim sto te ne ubije, ojaca te. Al' nemoj da se pretvoris u one - jedna ga zajebala pa ce sad sve ostale ON zajebavati.
Ma ima primjera i muskih koji su s curom dugo i neckaju se kao, naici ce bolja. :D Ahaaa, cvrc. Imam poznanicu koja je pitala momka izmedju ostalog u ozbiljnoj prici: imas li mi sta reci poslije XY god. veze. On reko: nemam, sto pitas?
Suti i trpi

#265 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Suti i trpi »

jel me voliš? da

A on je tu pronaso gresku u zeni? Kao ne razumije, kako da ode sa 'klosarom', a on ima drzavnu platu, auto i dobru porodicu :roll: !?? Kao, sta vise hoce, moze da se voza, ima da jede i pije sta god pozeli, ima prostran i komotan dom...? I onda se pojavi neki 'klosar' iz kojeg izbija strast i pozuda, koji u zeni probudi vec odavno potisnute osjecaje i uzbudjenje koje je nekada osjecala u prisustvu 'pravog' muskarca... Tesko je odoliti 'klosarima' :mrgreen: . Ne znam kako zene razmisljaju, mogu samo pretpostavljati... Ali, postavlja se pitanje sta izabrati!? Dobro stituranog momka kojem je emotivni i seksualni zivot na najnizim granama ili prosjecno stituiranog 'klosara' koji u zivot unosi puno zabave, emocija i kvalitetnog seksa!?? Da sam zena, vjerovatno bi izabro ovo drugo :mrgreen: .
Truba

#266 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Truba »

nije mene niko zeznuo nit ću biti takav košto si navela primjer kad neka nekog za****
samo govorim o nekim iskustvima i slučajevima iz okoline

imas li mi sta reci poslije XY god. veze. On reko: nemam, sto pitas?

šta je trebao reći? i šta je ona pitala? :?
Ljuska_u_BaklaFi

#267 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

komi wrote:bome ja sam plakao i ronio suze i nije me stid to priznati

medjutim počeo sam pisati baš o tome ako muškarac nije kurvar, pijanica, kockar
ako je marljivi radnik... a cura izabire nešto drugo što je očito pogubnije za nju... nisu to čista posla...to je možda bolest moždana

razumijem ja te cure što su nabrojane nakon toliko godina veze prevara...
sve mi je jasno... imao sam u bližoj okolini slučajeva bukvalno pred vjenčanje se otkriju neka djeca uokolo u tuđim utrobama...

samo sam htio reći iz svoje perspektive kad muškarac nađe ok curu nema tu sumnji ide se u brak... a žena će opet izmišljati neke "nadgradnje"
opjevane su pjesme o tome
we had it all
you wanted more :roll:
Tuzhno ali istinito :roll:
Truba

#268 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Truba »

Suti i trpi wrote:

jel me voliš? da

A on je tu pronaso gresku u zeni? Kao ne razumije, kako da ode sa 'klosarom', a on ima drzavnu platu, auto i dobru porodicu :roll: !?? Kao, sta vise hoce, moze da se voza, ima da jede i pije sta god pozeli, ima prostran i komotan dom...? I onda se pojavi neki 'klosar' iz kojeg izbija strast i pozuda, koji u zeni probudi vec odavno potisnute osjecaje i uzbudjenje koje je nekada osjecala u prisustvu 'pravog' muskarca... Tesko je odoliti 'klosarima' :mrgreen: . Ne znam kako zene razmisljaju, mogu samo pretpostavljati... Ali, postavlja se pitanje sta izabrati!? Dobro stituranog momka kojem je emotivni i seksualni zivot na najnizim granama ili prosjecno stituiranog 'klosara' koji u zivot unosi puno zabave, emocija i kvalitetnog seksa!?? Da sam zena, vjerovatno bi izabro ovo drugo :mrgreen: .
izgleda želiš mećati na forumu pa podilaziš masi :mrgreen:
Suti i trpi

#269 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Suti i trpi »

komi wrote:
Suti i trpi wrote: A on je tu pronaso gresku u zeni? Kao ne razumije, kako da ode sa 'klosarom', a on ima drzavnu platu, auto i dobru porodicu :roll: !?? Kao, sta vise hoce, moze da se voza, ima da jede i pije sta god pozeli, ima prostran i komotan dom...? I onda se pojavi neki 'klosar' iz kojeg izbija strast i pozuda, koji u zeni probudi vec odavno potisnute osjecaje i uzbudjenje koje je nekada osjecala u prisustvu 'pravog' muskarca... Tesko je odoliti 'klosarima' :mrgreen: . Ne znam kako zene razmisljaju, mogu samo pretpostavljati... Ali, postavlja se pitanje sta izabrati!? Dobro stituranog momka kojem je emotivni i seksualni zivot na najnizim granama ili prosjecno stituiranog 'klosara' koji u zivot unosi puno zabave, emocija i kvalitetnog seksa!?? Da sam zena, vjerovatno bi izabro ovo drugo :mrgreen: .
izgleda želiš mećati na forumu pa podilaziš masi :mrgreen:
Zibje tamo, hoces da neko cuje :mrgreen: . Djeovjka mi je rekla da mi je smrt zagarantovana ako sazna za prevaru :mrgreen: . Zivot je lijep :mrgreen: .
Michun

#270 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Michun »

komi wrote:nije mene niko zeznuo nit ću biti takav košto si navela primjer kad neka nekog za****
samo govorim o nekim iskustvima i slučajevima iz okoline

imas li mi sta reci poslije XY god. veze. On reko: nemam, sto pitas?

šta je trebao reći? i šta je ona pitala? :?
Naglasih da je bila ozbiljna prica. Ozbiljna prica tipa: mi, ti, ja, zajeNo, nasa veza, buducnost, imal' nas igdje i onda upita to :D
Truba

#271 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Truba »

zar je teško sročiti jednu smislenu rečenicu ako je važna za tvoju i moju budućnost

Misliš li ti da se mi ženimo u dogledno vrijeme.
da ili ne
:? :? :?
crni jaguar

#272 Re: Razumjeti djevojke???

Post by crni jaguar »

komi wrote:zar je teško sročiti jednu smislenu rečenicu ako je važna za tvoju i moju budućnost

da ili ne
mozda je ona vec sanjala o maloj kucici sa velikim dvoristem prepunog djece koja se igraju,trce,ljuljaju,klackaju a njemu kroz glavu prolazi.. "zeni se zeni se hoce da me tuku..."
Michun

#273 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Michun »

komi wrote:zar je teško sročiti jednu smislenu rečenicu ako je važna za tvoju i moju budućnost

da ili ne
Mislis ona je trebala pitati? Ma sve joj je bilo jasno kad je reko nemam, sto :?
Truba

#274 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Truba »

sad prebirem po sjećanju možda se meni nešto slično desilo a u tom trenutku sam razmišljao o nečemu što me previše zaokupljalo ala posao problemi u porodici nebitno možda me je bolio stomak ili folikulitis ponekad treba i ponoviti pitanje za nekoliko dana

jesu li tvoje namjere ozbiljne prema meni
jesu

pametnom jedna dosta :)

međutim očito slatkorječivost i količina izgovorenih kičastih riječi više pali :mrgreen:

komšinica nam imala 2 braka s kockarom i pijanicom

znala je ko su i šta su međutim to je nije spriječilo da ide s njima... vjerovatno oni nisu kao taj mutavac iz tvoje priče... nego znaju pričati s curama :)
Suti i trpi

#275 Re: Razumjeti djevojke???

Post by Suti i trpi »

Kako svako trazi krivicu u drugom, a ne misli da li je on necim doprinjeo da cura/muskarac ode sa drugim. Meni izdaja i prevara nisu pozeljne osobine, ali daleko od toga da za to nemam nikakvo razumjevanje i da krivca trazim iskljucivo na jednoj strani. Zasto se niko ne zapita, DA LI U MENI IMA KRIVICE STO JE ONA OTISLA SA COVJEKOM KOJEG SMATRAM NISTAVILOM I 'KLOSAREM'. Npr. da mene sutra cura prevari ili jednostavno ode sa nekim ko ima nesto sto ja nemam... Preispito bih prvo sebe, jer itekako mogu (koliko -toliko) realno sagledati sebe i itekako sam svjestan (nekih) svojih NEDOSTATAKA. I sada sam svjestan svojih nedostataka, ali mi ih je nekako mrsko ispravljati, jer mislim da je ovo sto sada nudim vise nego dovoljno mojoj curi. To je taj arogantni i prepotentni stav koji ima (skoro) svaki covjek. Ako se sutra ispostavi da me je to sto NISAM HTIO popraviti kostalo gubitka voljene osobe, fatat cu se za glavu i pitati zasto to nisam promjenio... Ali, tada ce biti kasno, ocajavanje nista dobro nece donjeti... 'Pametan uci na tudjim, a budala na svojim greskama'.
Post Reply