Razumjeti djevojke???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Milena84
#201 Re: Razumjeti djevojke???
ti isto kao da si napisao ovo o meni hhahaah haj ti izadji sa mnom
-
Omerovim_Koracima
#203 Re: Razumjeti djevojke???
Ja sam pun razumjevanja*mima* wrote:Razumije li ko koga ovdje?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#205 Re: Razumjeti djevojke???
trudim se razumijevati
- SsTtEeLlAa
#206 Re: Razumjeti djevojke???
komi wrote:trudim se razumijevati
ii dokle si ?
- Truba
#207 Re: Razumjeti djevojke???
za sada samo pravopisne greske razumijevam
al imam namjeru poboljšati skor
- Suti i trpi
#208 Re: Razumjeti djevojke???
guitar_hero wrote:Dragi moji forumaši volio bi da mi pomognete u vezi jedne djevojke...
Znamo se već duže vrijeme a sve je krenulo kada sam joj priznao da mi se sviđa...To je bilo prije 2 godine.Prije toga uvijek sam je pazio i poklanjao joj pažnju...Ona je govorila da sam joj drag i nisam mogao da izdržim i priznao sam da mi se sviđa no ona je samo spustila glavu i rekla kao da bi željela da ostanemo prijatelji...Mislim da je najveća greška TO što sam joj priznao... A cura je stvarno normalna,nit je sponzoruša nit je kurva...ODbila je dosta momaka...
Nakon tog dana kad sam joj priznao pokušao sam da je zaboravim ali slabo je išlo...Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
I sada kako se ponašati u takvim situacijama??? Možda misli da će s vremenom ostvariti nešto samnom ili???
Sviđa mi se ali nebi volio da ispadam i drugi put budala...![]()
Volio bi par savjeta bez glupih komentara...![]()
Lijep poz
Dvi godine zaljubljen u djevojku koja te obmanjuje? Ako imas vise od 20 godina, to je jako zabrinjavajuce, jer si se u ovom komentaru prikazo toliko naivnim da bi to bilo porazavajuce za momka od 20 i vise godina. Ako ti je imalo stalo do ponosa (sto se iz ovog komentara nikako ne vidi ili ti to jednostavno ne dozivljavas tako), odmah to batali i prestani se brukat (prijatelj ti kaze, osvjesti se some, nemoj da se brukas, ode ti renome
Toj se djevojci sigurno ne svidjas. Mozda joj se ne svidja tvoj karakter, mozda joj se ne svidja tvoj izgled, a mozda niti jedno od to dvoje. Meni je blize da povjerujem da joj se ne svidja tvoj karakter, jer si se pokazo kao veca curica od nje. Moras imat muski gard i ne pokazivat njeznost i APSOLUTNU privrzenost prije vremena. To stvara kontra efekat, jer je u ljudskoj prirodi da drzi na rezervi ono sto uvijek moze imat. Misljenja sam da je bila zainteresovana za tebe, ali da je privlace 'zesci momci', pa joj se javila neka vrsta odbojnosti kada si konacno kapituliro.
Mladje cure obicno privlace zesci momci, jer tada hormoni divljaju, tako da je sasvim prirodno da zele 'grubljeg' muskarca. Cini mi se da si ti jedan dobar, kulturan, pristojan i emotivan momak, tako da ces vise uspjeha imati kod stariji nego kod mladji zena. Zene u zrelijem dobu razmisljaju i zele dosta drugacije tipove, tako da ih uglavnom vise privlace emotivne dobrice nego li neki grubijani (da ne davim zbog cega je to tako, mozes pretpostavit). Uglavnom, nevalja biti ni previse mekan, a ni previse grub. Krajnosti nikad nisu dobre.
To sto te zamajava i zove kada vidi da si je zapostavio jeste klasicni primjer egoizma. Postoje osobe koje se hrane komplimentima i paznjom suprotnog spola. Po ovome sto si napiso, ona je sasvim sigurno jedna od tih (a puno je takvih). Pored toga sto je ovisnik o paznji suprotnog spola, ona je podmukla, pa ti podilazi time sto govori kako odbija druge momke (kakva tuka, sad sam vec ljut
Savjetujem ti da se promjenis, da malo ocvrsnes, da imas gard i svoj stav, svoje TEMELJNE principe od kojih ni pod koju cijenu neces odstupit. Zivot je skola. Pametan uci na tudjim, a budala na svojim greskama. Ko ne nauci na svojim greskama, on je budala na kvadrat.
Tu curu ignorisi, ponasaj se hladno i nezainteresovano. Govori joj o drugim curama, hvali ih sto vise... Vidjet ces kakav ce imat izraz na licu
- citroen
#209 Re: Razumjeti djevojke???
Suti i trpi "lov advajzer",dobro ti ovo ide

-
Static-X
#210 Re: Razumjeti djevojke???
jasta, evo mislim se da i ja dodjem na terapijucitroen wrote:Suti i trpi "lov advajzer",dobro ti ovo ide![]()
-
*mima*
#211 Re: Razumjeti djevojke???
Omerovim_Koracima wrote:Ja sam pun razumjevanja*mima* wrote:Razumije li ko koga ovdje?
-
CiCk0
#212 Re: Razumjeti djevojke???
E znate onu staru....
Izasla knjiga sta muskarac zna o zenama.....na 500 stranica.....kad sam je otvorio .....gle cuda stranice prazne samo brojevi, 1 stranica, 2 stranica.....
Izasla knjiga sta muskarac zna o zenama.....na 500 stranica.....kad sam je otvorio .....gle cuda stranice prazne samo brojevi, 1 stranica, 2 stranica.....
- Bluemore
#213 Re: Razumjeti djevojke???
izvini ali moramCiCk0 wrote:E znate onu staru....
-
CiCk0
#214 Re: Razumjeti djevojke???
Ah kad treba provocirat musko odmah si ti tu.....Bluemore wrote:izvini ali moramCiCk0 wrote:E znate onu staru....
Izasla knjiga sta muskarac zna o zenama.....na 500 stranica.....kad sam je otvorio .....gle cuda stranice prazne samo brojevi, 1 stranica, 2 stranica.....![]()
![]()
![]()
- respo
#216 Re: Razumjeti djevojke???
zakljucak ne pokusavati razumjeti djevojke 
-
CiCk0
#217 Re: Razumjeti djevojke???
Potpisujemrespo wrote:zakljucak ne pokusavati razumjeti djevojke
-
liberty
#218 Re: Razumjeti djevojke???
ni bog više sam ne razumije ženska bića...
- Pikaboo
#219 Re: Razumjeti djevojke???
I Bog je zenaliberty wrote:ni bog više sam ne razumije ženska bića...
- Truba
#220 Re: Razumjeti djevojke???
ovo sto vidjam oko sebe ...
oce vezu s muskima koji nece vezu
a odjebavaju one koji oce vezu jer nisu "napeti"
oce vezu s muskima koji nece vezu
a odjebavaju one koji oce vezu jer nisu "napeti"
- Trasimaco
#221 Re: Razumjeti djevojke???
Obicni mit.liberty wrote:ni bog više sam ne razumije ženska bića...
-
PalaSa Marsa
-
LjubicastaM
#223 Re: Razumjeti djevojke???
Iz osobnog ili ti ga licnog iskustva kazem da ne mora biti tako.Static-X wrote:Da i ja poturim jedno pitanje tj da se nadovezem na ovo![]()
Jel problem ako ti zenska izlazi sa njejzinim jaranima na kafu, dali to moze dovesti do raskida veze ili eventualnog nevjerstva?
Moji prijatelji su i dalje moji prijatelji kao i prije veze i u istoj mjeri.
Ne priklanjaj se primitivcima koji misle da im cura treba imati samo prijatelje istog spola
-
Officer Crabtree
#224 Re: Razumjeti djevojke???
Danas si moderan ako ti je cura incestoidna, pa eto mjeri odatle prema nazad i vidi gdje ti je granica.Ne priklanjaj se primitivcima koji misle da im cura treba imati samo prijatelje istog spola
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#225 Re: Razumjeti djevojke???
patakdaca wrote:Suti i trpi wrote:guitar_hero wrote:Dragi moji forumaši volio bi da mi pomognete u vezi jedne djevojke...
Znamo se već duže vrijeme a sve je krenulo kada sam joj priznao da mi se sviđa...To je bilo prije 2 godine.Prije toga uvijek sam je pazio i poklanjao joj pažnju...Ona je govorila da sam joj drag i nisam mogao da izdržim i priznao sam da mi se sviđa no ona je samo spustila glavu i rekla kao da bi željela da ostanemo prijatelji...Mislim da je najveća greška TO što sam joj priznao... A cura je stvarno normalna,nit je sponzoruša nit je kurva...ODbila je dosta momaka...
Nakon tog dana kad sam joj priznao pokušao sam da je zaboravim ali slabo je išlo...Najgore je u svemu tome što se ona meni javi onda kada sam je skoro zaboravio...Zove me i stalno pričamo o raznim stvarima i kaže kako je zove većina raje na kafu ali ona opet mene zovne...
I sada kako se ponašati u takvim situacijama??? Možda misli da će s vremenom ostvariti nešto samnom ili???
Sviđa mi se ali nebi volio da ispadam i drugi put budala...![]()
Volio bi par savjeta bez glupih komentara...![]()
Lijep poz![]()
![]()
![]()
![]()
Dvi godine zaljubljen u djevojku koja te obmanjuje? Ako imas vise od 20 godina, to je jako zabrinjavajuce, jer si se u ovom komentaru prikazo toliko naivnim da bi to bilo porazavajuce za momka od 20 i vise godina. Ako ti je imalo stalo do ponosa (sto se iz ovog komentara nikako ne vidi ili ti to jednostavno ne dozivljavas tako), odmah to batali i prestani se brukat (prijatelj ti kaze, osvjesti se some, nemoj da se brukas, ode ti renome).
Toj se djevojci sigurno ne svidjas. Mozda joj se ne svidja tvoj karakter, mozda joj se ne svidja tvoj izgled, a mozda niti jedno od to dvoje. Meni je blize da povjerujem da joj se ne svidja tvoj karakter, jer si se pokazo kao veca curica od nje. Moras imat muski gard i ne pokazivat njeznost i APSOLUTNU privrzenost prije vremena. To stvara kontra efekat, jer je u ljudskoj prirodi da drzi na rezervi ono sto uvijek moze imat. Misljenja sam da je bila zainteresovana za tebe, ali da je privlace 'zesci momci', pa joj se javila neka vrsta odbojnosti kada si konacno kapituliro.
Mladje cure obicno privlace zesci momci, jer tada hormoni divljaju, tako da je sasvim prirodno da zele 'grubljeg' muskarca. Cini mi se da si ti jedan dobar, kulturan, pristojan i emotivan momak, tako da ces vise uspjeha imati kod stariji nego kod mladji zena. Zene u zrelijem dobu razmisljaju i zele dosta drugacije tipove, tako da ih uglavnom vise privlace emotivne dobrice nego li neki grubijani (da ne davim zbog cega je to tako, mozes pretpostavit). Uglavnom, nevalja biti ni previse mekan, a ni previse grub. Krajnosti nikad nisu dobre.
To sto te zamajava i zove kada vidi da si je zapostavio jeste klasicni primjer egoizma. Postoje osobe koje se hrane komplimentima i paznjom suprotnog spola. Po ovome sto si napiso, ona je sasvim sigurno jedna od tih (a puno je takvih). Pored toga sto je ovisnik o paznji suprotnog spola, ona je podmukla, pa ti podilazi time sto govori kako odbija druge momke (kakva tuka, sad sam vec ljut). To ima za cilj da probudi tvoje osjecaje i da osjeti (bolesnu) moc jer vlada tvojim osjecajima. Sa tobom 99% nema ozbiljne namjere i vjerovatno ne zeli bilo kakvu vezu. Ona se hrani tobom kada osjeti glad, a ti uvijek ostajes gladan.
Savjetujem ti da se promjenis, da malo ocvrsnes, da imas gard i svoj stav, svoje TEMELJNE principe od kojih ni pod koju cijenu neces odstupit. Zivot je skola. Pametan uci na tudjim, a budala na svojim greskama. Ko ne nauci na svojim greskama, on je budala na kvadrat.
Tu curu ignorisi, ponasaj se hladno i nezainteresovano. Govori joj o drugim curama, hvali ih sto vise... Vidjet ces kakav ce imat izraz na licu. Takve osobe ne podnose da ima neko ljepsi od njih, da je interesovanje NJENOG muskarca privukla neka druga zena, da je ona postala nebitna... Sada sam malo zlocast, ali zasluzila je to
.
ovaj komentar definitivno potpisujem svaka cast,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni se desilo nesto slicno isto s jednom komsinicom koja kaze:" jedina ti je mana sto si mi komsija", niđe veze al et.
al cim je proradio ignore odmah druga prica. svaku vece salje porukice raspituje se gdje sam, koga "barim" itd.,itd...
tako da i ja stojim iza ovog ignore i samo ignore, najbolja kontramjera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( sorry na pravopisu
)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
31 godinu imam i nazalost moram se sloziti sa ovim a to je da samo ignore i ignore pali jer kad ti zivkas zna da si tu i htijeli mi priznati ili ne svakom laska,a nemoj nazvati par dana ili sedmicu odmah konta sta je gdje je itd to itso vazi i za muskarce jer je to u nama kad te neko zove skace oko tebe znas da ga imas.Tako je to nazalost cim prestane zvati odmah pitanje gdje je skim je itd...