Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stochar wrote:Ako nemas politicke stavove, tim bolje. Obzirom da, koliko sam mogao vidjeti iz dosadasnjih susreta, ja i horns imamo slichne politichke stavove, mislim da bismo ti ih u nekoj dobro organiziranoj seansi s lakocom mogli usaditi. NIsta bolje od kvalitetno koordiniranog usadjivanja politichkis stavova. Poslije se mozhemo pozabaviti i drugom problematikom i eventualnom promjenom odredjenih stavova (o muzici, nogometu, moralu, identitetima...)
djevojčica wrote:moja lekcija 2: ono u što vjeruješ to i postoji... mislim da se uklapamo
mnogi su željeli korjenito promjenit moje stavove, neki su čak i pokušali, al niko nije uspio
ps. dajte se uozbiljite
Problem je sto ti usmjeravanje dozivljavas kao napad tj. ugrozavanje osobnosti. Zasto postoje znakovi na putu? Da nas usmjere kuda trebamo i kako ici, ne da nas promijene jer mi idemo gdje smo i naumili
Cuj uozbiljite welcome to sa-x to ti ovdje ne pije vode
ma, pitaj njega, kad si vec mogla imati neobavezni sex, pitaj ga sad fino, a zasto je on to sve uradio i gledaj ga u oci, ako pocne da skriva pogled ufati ga za jaja i reci: Govori, pederu! Sta mi fali?
Sasv sam ti u reaggae folu, imam ispletene 4 pletenice Izlazim samo vikendom i ucim spanjolski jezik, povecali su mi placu danas, pijem limunadu i jedini nisam bolestan u kuci, svi imaju gripu. U ljubavi sam takodjer sretan, necu detalje jer cu izazvati zavist kod ostale raje :D
idic wrote:Ne kontam jednu stvar jel fol kod ovih mlađih generacija ne pokazivati osjećanja ni po koju cijenu. To ispade kao kul ako imaš vezu bez obaveza.
Mozda su se opekli ranije, mozda su previse osjetljivi, ranjivi. Sa svih strana bombardovani obavezom da uspiju, performansom... Strah od neuspjeha, unaprijed odustaju da ne bi bili povrijedjeni, ismijani. Drustvo koje ih okruzuje je okrutno, pamti greske, ismijava se slabijima. Kako da pokazu onda tu svoju slabu, njeznu stranu?
Pogledaj samo forum
Jedino djevojcice mozes se obratiti A, mislim da ce ti ona najbolje pojasniti neke stvari...
Mislim da si ti najbolje rekla sve kako je...cak i zasto je tako...
Bise
djevojčica wrote:ne tražim sažaljenje, velika sam djevojčica i to je bilo poprilično davno niti da mi neko govori da je smrad.. to je svima jasno...
samo me interesuje kolko dugo možeš bit s nekim do koga ti nije stalo... ne znam, ne razumijem se u pravila kres šema
Boze mili gdje si ti rasla
btw on je smrad onoliko koliko si ti kurva
sad mi je jasno zasto vezes zenu u podrumu. s obzirom kako ih tretiras vidi se iz aviona da nemas pojma o njima, niti da te one nesto narocito gotive...
ajme nije me bilo 100 godina... fino fino.. samo vi komunicirajte...
btw poanta tog nepokazivanja osjećaja je valjda da ne daš materijala ljudima da te povrijede... pa i ako te povrijede, da im to ne pokažeš, da ne mogu uživati u tome...