razum i osjećaji na bh način

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

djevojčica

#1 razum i osjećaji na bh način

Post by djevojčica »

imala sam frajera... hm, dobrog...
u početku je sve krenulo od neobaveznog sexa, zezanja. htjela sam da tako i ostane jer nisam spremna na vezivanja. barem sam mislila.
a onda je postalo super i naravno ja sam se zaljubila. pokušala smo prekinuti to, a onda se on vratio.
i opet je bilo super. trajalo je šest mjeseci, to nešto, neobavezno, oboje vrlo cool u svemu.
a onda sam saznala da dečko ima djevojku. tri mjeseca. i popizdila. prekinula sve iste sekunde.
samo me interesuje, s muške tačke gledišta, da li je moguće spavati s nekim šest mjeseci i provoditi odlično vrijeme zajedno, bez ikakvih osjećaja. i ako je već našao curu, a do mene mu nije bilo stalo, zašto jednostavno nije prekinuo sa mnom kad je imao priliku, nego mi se uvijek vraćao, neobavezno, ali dobro.
pokušajte me prosvijetliti, jer moj mali ženski mozak to ne može shvatiti. :)
jokeren

#2 Re: razum i osjećaji na bh način

Post by jokeren »

djevojčica wrote:imala sam frajera... hm, dobrog...
u početku je sve krenulo od neobaveznog sexa, zezanja. htjela sam da tako i ostane jer nisam spremna na vezivanja. barem sam mislila.
a onda je postalo super i naravno ja sam se zaljubila. pokušala smo prekinuti to, a onda se on vratio.
i opet je bilo super. trajalo je šest mjeseci, to nešto, neobavezno, oboje vrlo cool u svemu.
a onda sam saznala da dečko ima djevojku. tri mjeseca. i popizdila. prekinula sve iste sekunde.
samo me interesuje, s muške tačke gledišta, da li je moguće spavati s nekim šest mjeseci i provoditi odlično vrijeme zajedno, bez ikakvih osjećaja. i ako je već našao curu, a do mene mu nije bilo stalo, zašto jednostavno nije prekinuo sa mnom kad je imao priliku, nego mi se uvijek vraćao, neobavezno, ali dobro.
I sta sada hoces? Da te sazaljevamo ili da govorimo kako je on smrad?

pa i sama pises da je bilo neobavezno. ili mislis da je to vrijedilo samo za tebe, ali ne i za njega, tuko malena? a vracao se da te zguzi, jer i sama kazes da nisi spremna na vezivanja.

SAVJET:drugi put skontaj hoces li da piskis ili da kakis.
kekec

Post by kekec »

Dobro dosla "djevojcice".
Zelim ti lijepo na ovom forumu.
Image

To sto ti se desavalo i desava, neka te
ne brine. Sve su to male stvari koje zivot cine
punijim.
I da te utjesim (mozda), ja i ona smo bili u
istoj situaciji, godinama. I na kraju se to
zavrsilo BRAKOM.
(Da li te je strah ?) :)
Arrival

Post by Arrival »

kekec wrote:Dobro dosla "djevojcice".
Zelim ti lijepo na ovom forumu.
Image

To sto ti se desavalo i desava, neka te
ne brine. Sve su to male stvari koje zivot cine
punijim.
I da te utjesim (mozda), ja i ona smo bili u
istoj situaciji, godinama. I na kraju se to
zavrsilo BRAKOM.
(Da li te je strah ?) :)
:lol:
ma_zdraoooo

#5 Re: razum i osjećaji na bh način

Post by ma_zdraoooo »

Nije moguce spavati s nekim šest mjeseci i provoditi odlično vrijeme zajedno, bez ikakvih osjećaja. Ko god ti kaze da jest, onda laze.
Vidis djevojcice, i ja bi isto uradio da sam na njegovom mjestu, iskoristio bi te maksimalno kad si glupa. Sto Eddie Murphy kaze: " Why have 2 titties when I can have 4 tities "
Prema tome, nadji sebi finog momka i pocni se zabavljati, nauci sta znaci rijec ljubav, ljubav je predivna, ALL YOU NEED IS LOVE
djevojčica

Post by djevojčica »

ne tražim sažaljenje, velika sam djevojčica i to je bilo poprilično davno niti da mi neko govori da je smrad.. to je svima jasno...
samo me interesuje kolko dugo možeš bit s nekim do koga ti nije stalo... ne znam, ne razumijem se u pravila kres šema :P
kekec

Post by kekec »

"Arrival"
:lol:

Sta ti je smijesno, cakani . :D

Komentar kolega, komentar.
Nemoj k´o kreten, samo da se smijes. :P
jokeren

Post by jokeren »

djevojčica wrote:ne tražim sažaljenje, velika sam djevojčica i to je bilo poprilično davno niti da mi neko govori da je smrad.. to je svima jasno...
samo me interesuje kolko dugo možeš bit s nekim do koga ti nije stalo... ne znam, ne razumijem se u pravila kres šema :P
Boze mili gdje si ti rasla :?

btw on je smrad onoliko koliko si ti kurva
djevojčica

Post by djevojčica »

mislim da bi se ti trebao zapitati gdje si rastao ako smatraš da je cura zbog neobaveznog sexa kurva.. al uostalom mišljenje mi nije više ni potrebno ako će ga iznositi tako zaostali kao ti
djevojčica

Post by djevojčica »

ma_zdraooo:
Nije moguce spavati s nekim šest mjeseci i provoditi odlično vrijeme zajedno, bez ikakvih osjećaja. Ko god ti kaze da jest, onda laze.
Vidis djevojcice, i ja bi isto uradio da sam na njegovom mjestu, iskoristio bi te maksimalno kad si glupa. Sto Eddie Murphy kaze: " Why have 2 titties when I can have 4 tities "

tvoja prva rečenica je u kontradikciji sa tvojom drugom rečenicom. ironija je suvišna
madea

#11 Re: razum i osjećaji na bh način

Post by madea »

sama si rekla da je bilo neobavezno i da ste "oboje vrlo cool u svemu" :roll: ....i sta sad to sto si se ti zaljubila to je do tebe momku je stalo bilo samo do jedne stvari i to je dobio :-) nemas razloga da "pizdis" :D
jokeren

Post by jokeren »

djevojčica wrote:mislim da bi se ti trebao zapitati gdje si rastao ako smatraš da je cura zbog neobaveznog sexa kurva.. al uostalom mišljenje mi nije više ni potrebno ako će ga iznositi tako zaostali kao ti
ja nisam rekao da si kurva. rekao sam, ako je on smrad onda si i ti kurva.

zasto bi on trebao biti smrad zbog neobaveznog seksa?
ma_zdraoooo

Post by ma_zdraoooo »

djevojčica wrote:ma_zdraooo:

tvoja prva rečenica je u kontradikciji sa tvojom drugom rečenicom. ironija je suvišna
Ne djevojcice, ako spavam sa nekom 6 mjeseci i ako je ona jedina, normalno je da sam zaljubljen. A ako imam curu i guzim nesto sa strane, onda je to cisto radi iskoristavanja, kao sto je on tebe iskoristio, jer je sex mozda bio i bolji sa tobom. ( Ko zna, ona druga mu mozda nije ni dala )
Frutek

Post by Frutek »

Pa de definisi sta ti podrazumijevas pod "neobavezan sex"?! Kazes bili ste zajedno 6 mjeseci i super se provodili. Pa to je "hodanje, zabavljanje" ili kako vec hoces da protumacis. Neobavezan sex je kad se s nekim sexas jednom i vise se ne vidite...

Takodje mi nije jasno kako nisi skontala da covjek ima curu u tih 6 mjeseci? Pa nije to 6 dana pobogu :-?

Tako je to kad cure misle da mogu imati to nesto "neobavezno", a za 6 mjeseci u vezi bi se i kamen raznjezio :roll:
Helem, greska u startu djevojcice. Idi u vezu s nekim iskreno il nemoj nikako ... tako barem znas sta moze proizac iz svega toga ...

Ah da, da ne bude da skrecem s teme ... Ako pitas mozel se s nekim biti 6 mjeseci bez ikakvih osjecanja, ja ne bi mogo, a mislim i da vecina svijeta ne bi. Osjecanja uvijek bude i u pocetku su najjaca, a kasnije se malo smanjuju kako vrijeme prolazi. Ima solucija da je on mozda skonto da to tebi ne bi nista znacilo (to sto si ti mislila u pocetku), pa iskoristio, jer niko nece reci "ne" sexu :D ...
djevojčica

Post by djevojčica »

hvala bogu na normalnom odgovoru..
tip nije imao curu 6 mjeseci nego 3, valjda ju je skrivao šta ja znam.
by the way, kad sam prekinula s njim, prekinuo je i on s njom
bar nešto dobro :P
Frutek

Post by Frutek »

djevojčica wrote:hvala bogu na normalnom odgovoru..
tip nije imao curu 6 mjeseci nego 3, valjda ju je skrivao šta ja znam.
by the way, kad sam prekinula s njim, prekinuo je i on s njom
bar nešto dobro :P
Mozda je i ona saznala za tebe pa ga i ona sutnula :lol: Mac je to s 2 ostice... Ako je on s njom prekino, onda to vec moze znacit da se on malo pokajo ... Opet mi nije jasno da bi se vratila momku koji te varao 3 mjeseca :?
Zar vas cura jos ima takvih punih razumijevanja :-D
jokeren

Post by jokeren »

Frutek wrote:Neobavezan sex je kad se s nekim sexas jednom i vise se ne vidite...
To je one night stand, majstore.

A neobavezan seks moze trajati godinama. To znaci da se susrecete samo zbog seksa i nemate nikavih obaveza jedno prema drugom.

Fakat se ovdje veceras osjecam ko Branko Kockica.
djevojčica

Post by djevojčica »

nisam mu se mislila vraćat... samo me interesovalo mišljenje...
niste me morali odmah napadat :( :sad:
ma_zdraoooo

Post by ma_zdraoooo »

djevojčica wrote:nisam mu se mislila vraćat... samo me interesovalo mišljenje...
niste me morali odmah napadat :( :sad:
Upravu si ipak, izvinjavam se zbog toga, niko nikog ne razumije dok se ne uvali u ta govna. Jebi ga, ljudi smo, slabi smo - vecina nas, nema covjeka koji ne pravi pizdarije.

Izvini djevojcice, i dobro dosla na forum :)
Fair Life

Post by Fair Life »

Sve ce to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i sas...

Nista nisi ucinila protiv svoje volje i na stetu svojih interesa. Sve je to zivot koji se ne uzima na kasicicu. Zivot se eksira bas kao sto si ti uradila.

Ako ti je prisjecanje bolno, budi sigurna da je zaborav dobar prijatelj.

Vrijeme ce raditi umjesto tebe. Glavu gore i guraj dalje.
Arrival

Post by Arrival »

djevojčica wrote:mislim da bi se ti trebao zapitati gdje si rastao ako smatraš da je cura zbog neobaveznog sexa kurva.. al uostalom mišljenje mi nije više ni potrebno ako će ga iznositi tako zaostali kao ti
jok, cuj kurva...ma melek :lol: tsss
Arrival

Post by Arrival »

Fair Life wrote:Glavu gore i guraj dalje.
kolega, jel ovo anagram :lol:
lejlica

#23 Re: razum i osjećaji na bh način

Post by lejlica »

bile smo s istim frajrom... uvjerena sam :D
plant

Post by plant »

a zasto si prekinula sa njim "iste sekunde"?ako ti je dobro sa njim sta te briga koga on jos zadovoljava!
valjda je bitno da je tebi dobro?

ili bi ti obavezu?
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Djevojcice ja Onima kojima bi želio nešto objašnjavati i onako je sve jasno...
A Onima koji bi od mene tražili objašnjenje i onako ne mogu ništa objasniti... :D :D

Dj.B.
Post Reply