Pa garant tako sto je prico jednu sasvim drugu pricu od ove koju prica na forumuChmoljo wrote:au,KENJAC wrote:Ne prosipajte gluposti , valjace to nekom skupljat. Onaj manki rece "majku li vam nacionalisticku" E pa manki moj ja sam ti taj tvoj brlog "okle sada otvov sipas i majku mi spominjes" citav period rata branio dok si ti serpe po prasini vuko i od govneta mislio da je cokolada! Da bi mi sad pomahnitali potecnionalni samoubica majku psovao ! A neko drugi spomenu Sarajevo. E pa kad ti budes vidio linija oko Sa koliko ih se ovaj pogani Vlah nagledo onda mi dodji i trabunjaj o "svi su oni isti"
..... Rekla bi moja baba "Brani sirotu za svoju sramotu" !!!
pa kako izvuče živu glavu bez bošnjačkih Srđana i Zorana?
Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
- insomnia78
#26 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#27 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
doš'o tobe...insomnia78 wrote:Pa garant tako sto je prico jednu sasvim drugu pricu od ove koju prica na forumu
- Danguba
#28 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Chmoljo wrote:au,KENJAC wrote:Ne prosipajte gluposti , valjace to nekom skupljat. Onaj manki rece "majku li vam nacionalisticku" E pa manki moj ja sam ti taj tvoj brlog "okle sada otvov sipas i majku mi spominjes" citav period rata branio dok si ti serpe po prasini vuko i od govneta mislio da je cokolada! Da bi mi sad pomahnitali potecnionalni samoubica majku psovao ! A neko drugi spomenu Sarajevo. E pa kad ti budes vidio linija oko Sa koliko ih se ovaj pogani Vlah nagledo onda mi dodji i trabunjaj o "svi su oni isti"
ubode ga @Chmoljo u sridu...
- Banksy
#29 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Tako nekako.detroit-mercy wrote:Mislim sta hoce da postigne ovim tekstom, jel treba sad svi redom da izdrkamo cim neko u Srbiji, dal ziv ili mrtav, izjavi kao nesto ovako. Zadivljuje me upravo ta fascinacija izjavama dal losim ili dobrim sa lijeva ili desnaBanksy wrote:Nažalost, o Radmiloviću sam čula neku sasvim drugu priču, suprotnu ovoj iznad, koja neće umanjiti fakat da je Z. Radmilović je bio veliki glumac i to je dovoljno što treba da znamo.
Sasvim besmislena tema..
Iskreno zaboli me cuna sta izjavljuju imamo mi drugih problema o kojim treba da brinemo![]()
- Chmoljo
#30 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
i nije teško, kada je nekome Draškovićeva splačina "Nož", ikakva referenca za krvavu historiju ovih prostora.Danguba wrote:
![]()
ubode ga @Chmoljo u sridu...
a razočaranih u borbu ima više Hasa, Husa, Muja i Sulja, jer se za ovo danas nisu borili. i oni ne mogu reći: razočarali smo se jer su nas uvrijedili na nacionalnoj osnovi. doduše, kada se vidi na šta je sve izašlo, svaki častan borac je uvrijeđen na ljudskoj osnovi - ono za šta su založili svoju ljudskost pretvorilo se u ovo, ovaj kurac* od sistema koji zovemo poslijeratna BiH. sistem za bogate šupke* i njihove potomke, sistem za uvlakače i podanike.
al' to je ništa...
ali nacionalna osnova kad se uvrijedi, onda se sebi svašta daje za pravo, a od popratnih efekata desi se i amnezija. i licemjerje.
* - ekskjuz maj frenč.
* - isto
- zateznistub
#31 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Kad co'ek onako, hladne glave iscita ovakve komentare na ovakvim temama, dođe do samo jednog zakljucka:
-Nema nama spasa, ni jedna stranka/partija ili pojedinac nama vise ne moze pomoci!
Ode sve u MP3
-Nema nama spasa, ni jedna stranka/partija ili pojedinac nama vise ne moze pomoci!
Ode sve u MP3
-
KENJAC
#32 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Glavu izvukoh zahvaljujuci sreci i nebrojenim mojim drugovima koji su zajedno samnom prozivljavali te dane. Ogrmona vecina bili Bosnjaci a bilo ih je i drugih. Glavu sam izvuko da me ne ubije Srpski metak ili Srpska granata. I vjeruj mi nisam ocekivao poslje svega toga da ce biti "svi isti" ili ona prica o "Srbinu pod stolom i onim za stolom" Chmoljo ne pravi se lud (kao osoba ne ko moderator) Znas me vrlo dobro i znas u kom sam kontekstu upotrijebio "NOZ" Ne lazi da se ne sjecas! Bila je samo poenta na par datuma. Ti datumi se mogu naci u bilo kakvoj pretrazi na googlu i tebi je to jasno. Trpat rijeci u usta onima koji to nisu rekli je jedna jako ljigava osobina. Narocito kad mozes jednostavno da prebrises post i da ceras po svom. Dozvoljavas da se vrijedjam bez ikakvog osnova! Nije to problem ali je krajnje jadno od tebe da dozvoljavas psovanje majke. Jadno momcino !Chmoljo wrote:au,KENJAC wrote:Ne prosipajte gluposti , valjace to nekom skupljat. Onaj manki rece "majku li vam nacionalisticku" E pa manki moj ja sam ti taj tvoj brlog "okle sada otvov sipas i majku mi spominjes" citav period rata branio dok si ti serpe po prasini vuko i od govneta mislio da je cokolada! Da bi mi sad pomahnitali potecnionalni samoubica majku psovao ! A neko drugi spomenu Sarajevo. E pa kad ti budes vidio linija oko Sa koliko ih se ovaj pogani Vlah nagledo onda mi dodji i trabunjaj o "svi su oni isti"
- Chmoljo
#33 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
KENJAC wrote: Glavu izvukoh zahvaljujuci sreci i nebrojenim mojim drugovima koji su zajedno samnom prozivljavali te dane. Ogrmona vecina bili Bosnjaci a bilo ih je i drugih. Glavu sam izvuko da me ne ubije Srpski metak ili Srpska granata.
šta reći...KENJAC wrote:.
Baj d vej, Srbi imadose Zorana i Srdjana ! Dje su vasi ?
slažem seJadno momcino !
-
KENJAC
#34 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Sta hoces da kazes ? Da su Vojnika Armije BiH trebali branit od Bosnjaka ??? Ti covjece ni sav svoj! Citas li ti sta pises ?
- Banksy
#35 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Daj, ba, ne smaraj više. Bolje bi bilo da si nisi ni javljao na temi. I bolje bi bilo da bar ovdje prikočiš, kad nisi ranije. Svakim postom uvaljuješ se još više.
A i ne znam čemu tema i zašto je ne zatvore ...
A i ne znam čemu tema i zašto je ne zatvore ...
- Chmoljo
#36 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
šta, bio si pripadnik Armije i Srbin u isto vrijeme?KENJAC wrote:Sta hoces da kazes ? Da su Vojnika Armije BiH trebali branit od Bosnjaka ??? Ti covjece ni sav svoj! Citas li ti sta pises ?
kako to?
-
dječak sa šibicama
#37 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
- zateznistub
#38 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan...dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
- Havatar
#39 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Dobro je da nisi došao do zaključka da smo svi istizateznistub wrote:Kad co'ek onako, hladne glave iscita ovakve komentare na ovakvim temama, dođe do samo jednog zakljucka:
Ode sve u MP3
- Banksy
#40 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Nije, Batko je bio strašan, Minja Subota je vodio Muzički tobogan.zateznistub wrote:Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan...dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
- Bambi_na_kofeinu
#41 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Ja čula nije ni bilo tenkova.
Propaganda stranih sila što nas posvađaše mlade i naivne i nevine.
Jes se dobro zajebavat i relatizovat zločine i agresiju, urbano, samo urbano.
- zateznistub
#42 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Banksy wrote:Nije, Batko je bio strašan, Minja Subota je vodio Muzički tobogan.zateznistub wrote:Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan...dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
-
dječak sa šibicama
#43 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Uvijek je on meni bijo sumljiv, nikad nije sevdalinke svir`o u Muzickom toboganu... cetnik.zateznistub wrote:Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan...dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
-
KENJAC
#44 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Iskreno ti moram reci da me tvoja vjestina komuniciranja jako razocarala. Malo si se bio zaletio , na krilima fanova koji se odusevljavaju svakim tvojim slovom! Dozvolio si sebi da udjes u dijalog nepripremljen i kao logicka posljedica svega toga je ovaj tvoj posljednji post (e, da je posljednji) Aj me jos sad upitaj sta mislim o Arkanu da zaokruzis tvoju Demostensku sposobnost!Chmoljo wrote:šta, bio si pripadnik Armije i Srbin u isto vrijeme?KENJAC wrote:Sta hoces da kazes ? Da su Vojnika Armije BiH trebali branit od Bosnjaka ??? Ti covjece ni sav svoj! Citas li ti sta pises ?
kako to?
- Sezam
#45 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Sta su ljudi samo lagali u to doba...kad se samo sjetim prica: te Oliver Mandic senluci na hrvatskom ratistu, te Bora Corba snima pjesme sa Bajom Malim Knindzom, te Bata Zivotinjovic sere nesto po parlamentu...zateznistub wrote:Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan...dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
- zateznistub
#46 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
strasni!dječak sa šibicama wrote:Uvijek je on meni bijo sumljiv, nikad nije sevdalinke svir`o u Muzickom toboganu... cetnik.zateznistub wrote:Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan...dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
- Danguba
#47 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
razumijes li ti ono sto napises?KENJAC wrote:Sta hoces da kazes ? Da su Vojnika Armije BiH trebali branit od Bosnjaka ??? Ti covjece ni sav svoj! Citas li ti sta pises ?
-
Ripicipi
#48 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Joj ovih ultra, mega, giga Bosnjaka, stvarno jadno.
Moze li proci ijedna tema da se Bosnjaci ne jave sa "relativizacija" ovo, ono.
I onda se neko cudi sto se nisam izjasnio kao Bosnjak, neka hvala, sve dok je ovakvih Bosnjaka, ja to ne zelim biti.
I onda se neko cudi sto se nisam izjasnio kao Bosnjak, neka hvala, sve dok je ovakvih Bosnjaka, ja to ne zelim biti.
- insomnia78
#49 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Banksy wrote:Nije, Batko je bio strašan, Minja Subota je vodio Muzički tobogan.zateznistub wrote:Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan...dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
Bambi_na_kofeinu wrote:Ja čula nije ni bilo tenkova.
Bravo vi gaSezam wrote:Sta su ljudi samo lagali u to doba...kad se samo sjetim prica: te Oliver Mandic senluci na hrvatskom ratistu, te Bora Corba snima pjesme sa Bajom Malim Knindzom, te Bata Zivotinjovic sere nesto po parlamentu...zateznistub wrote:Zaboravio si i Minju Subotu, taj je bio strasan...dječak sa šibicama wrote:Ja sam cuo da je Zoran bio na tenku, skupa sa Brankom kockicom.
-
julisiz es grant
#50 Re: Žedan, Zorane? - Jesam, majku li vam nacionalističku!
Veliki gubitak za Bošnjake.Ripicipi wrote:Joj ovih ultra, mega, giga Bosnjaka, stvarno jadno.