Zasto tolika mrznja prema lanetu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

hananah

Post by hananah »

quote="sicky"]Ja ne mrziti lane...to je pekasna zivotinjica :-) ja mrziti SiCG :x :x :x[/quote]

:lol: :lol:

Gdje ces bona jadne male, ugrozene, nevine, pravedne, divne i postene (koji nikad ne bi ni plagijat pjesmu poslali na Eurosong, a kamoli sta drugo) mrziti. :lol: :lol:

btw. lol sicky :)
zoom-zoom

Post by zoom-zoom »

ma lane je divna pesmica steta sto niste prvi...... steta drugi ste
hahahahha
a to vam je isto koda ste 4, 6, ili cak 9 hahahahh
Danguba

#28 Re: Zasto tolika mrznja prema lanetu

Post by Danguba »

banjaluka wrote:evo realno, da popricamo na ovu temu. vidim na ovim forumima ogromnu kolicinu mrznje, zavisti, ljubomore... zbog cega.

izaberite ponidjeni odgovor

- jer ste dali 12 bodova zeljku.

je imao bolji nastup i pjesmu od onog malog homoseksualca iz sarajeva.

- jer je nakon 12 godina pauze osvojio 2 mjesto.

- jer su iste veceri i akreditovani novinari u turskoj izabrali lane za najbolju pjesmu u njihovom izboru.

- jer je bio uspjesniji i od mikulica, toseta, dina....

- jer je za razliku od nekih pjevao na svom maternjem jeziku, sto se pokazalo kao pravi potez.

dajte ljudi, stisajte malo strasti i budite objektivni. govorite o plagijatu. pa da je bio plagijat, bio bi odavno po propozicijama izbacen sa eurosonga. toliko strucnjaka na eurosongu i niko to nije ni spomenuo. uostalom uporedite dina i donu samers, hot stuff. pjesma je stara 25 godina. e, tek onda mozemo govoriti o plagijatima.

i jos nesto. htjeli to priznati ili ne lane je pravi hit i u rs i u federaciji. nedavno sam proveo citav dan u bihacu. nema radio stanice ili kafane u kojoj bar jednom nisam cuo lane.

pozdrav

Nije to mrznja prema lanetu ...nego prema takvima( u ispostavi)kao sto si ti,koji cekaju zeljkice da im dodju zamisli do b.luke :x

bez uvreda naseg predstavnika molicu lepo MAJMUNE :x :x
tnikcet

Post by tnikcet »

NAJJACI SMO,
POZDRAV IZ REPUBLIKE SRPSKE !
JBT

Post by JBT »

:P
nikita

Post by nikita »

Ako jos iko otvori temu povodom evrovizije , laneta, bodova, Deena, i ostalog posandrcat cu Image
progDVB

Post by progDVB »

nikita wrote:Ako jos iko otvori temu povodom evrovizije , laneta, bodova, Deena, i ostalog posandrcat cu Image
Image
manijak1

Post by manijak1 »

:D Banjaluka nije riječ o mržnji , čini ti se.
Već je riječ o porijeklu Laneta i o zračnoj kontroli , u ovome slučaju spuštanja Letećeg Jelena na zemlju.
A koje su zemlje sem Malte :D UK :D Jelena :D prezentirale pjesmu na maternjem jeziku :D ?
banjaluka

Post by banjaluka »

hehe. mogao sam i pretpostaviti. na ovom forumu vlada prilicna kolicina zavisti, ljubomore i mrznje.

ali, ne zaboravite. naredne godine u kijev putuje srbin iz bosne. ili srpkinja. znate kako to vec ovdje ide. prvo mia martina, pa malo derpe fudo, pa onda...cik pogodite.... hehehe

do tada uzivajte u velikom dinovom uspjehu. pa osvojio je cak 9 mjesto. maestralno. :D

sjetite se toga kad god na radiju ili u kaficu cujete lane. sto je ovih dana jako cesta pojava. :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

banjaluka wrote:hehe. mogao sam i pretpostaviti. na ovom forumu vlada prilicna kolicina zavisti, ljubomore i mrznje.

ali, ne zaboravite. naredne godine u kijev putuje srbin iz bosne. ili srpkinja. znate kako to vec ovdje ide. prvo mia martina, pa malo derpe fudo, pa onda...cik pogodite.... hehehe

do tada uzivajte u velikom dinovom uspjehu. pa osvojio je cak 9 mjesto. maestralno. :D

sjetite se toga kad god na radiju ili u kaficu cujete lane. sto je ovih dana jako cesta pojava. :D
ZAŠTO MRZITE FERHADIJU?

8) 8) 8)
ne samo da je mrzite nego ne date da je ponovo izgrade
bojana

Post by bojana »

banjaluka wrote:hehe. mogao sam i pretpostaviti. na ovom forumu vlada prilicna kolicina zavisti, ljubomore i mrznje.

Izvinit ces za to, ali srbin, tj. srpkinja je vec isla na eurosong, Maja Tatic. Eh, i ovo je dokaz kako su srbi naj, naj. Eto kakav je utisak ostavila tamo, kad je se ni srbi ne sjecaju, koji inace pamte sve srpske junake! Ja se i sada sjecam onog horora i stajlinga vase vrle srpkinjice maje. Sva u crnom, crne hlace, razvucene i neka kosulja, brrr. Ako i ode iduce godine srbin na eurosong, pa javite, da vam malo robe posaljemo da makar obucete svog predstavnika kako dolikuje. (Merhamet ima odlicnih stvari, a kazu i karitas)
Truba

Post by Truba »

caritas je najbolji pa merhamet pa dobrotovor :D
Liska

Post by Liska »

Negdje procitah da su u Istambulu pokazivali snimke Joksimovica sa TV Pink, stare nekoliko godina. U toj emisiji Zeljko je srao o Muslimanima, govorio kako Istambul opet treba biti Carigrad i sl. Pjesma mu je odlicna ali kad vidim da on ili netko iz njegove ekipe podignu tri prsta sav moj elan za njega i pjesmu spadne na minus nula. Vidis sto ti je zivot. Zeljko je najveci uspjeh u karijeri napravio u islamskom gradu. Ima Boga pa da je ko zrno graha.
Zeljku zelim puno uspjeha u karijeri i da sto vise pjeva ili svira, a sto manje prica o stvarima o kojima nema pojma.
Truba

Post by Truba »

Liska wrote: Ima Boga pa da je ko zrno graha.
nema boga

inače ćemo svi u pakao
banjaluka

Post by banjaluka »

hehe. liska.
jel to pise dnevni havaz.

ili je mozda htv javio.

znas njih. :-)
banjaluka

Post by banjaluka »

bojana,

sto se odjece tice... vidjeli smo na primjeru dina ko ima ukusa, a ko ne.
goli stomacic, pocijepane leviske i rukavice bez prstiju.

hehe. sjecam se ekipe iz duran duran. to im je bio fazon prije... jedno 20 godina. i ko kaze da retro look nije u modi. :D
new_cake

Post by new_cake »

@ banjaluka...
plagijat...posto ovo zaista postaje besmisleno...
draga grad sa toalet u koja bilo mnogo luka...ako vi bila tako pristojna pa ista pjesmu slusalo ,mislim vi biti nasla vrlo slicnost sa ista pjesma ja ovde naziv postavilo...nakon toga vi nama nadam se javilo i rekla svoj utisak o ista...
blagodarim :-)
Alihan Samedov - "Sen gelmez oldun"
regina

Post by regina »

banjaluka wrote:
znas njih. :-)
a šta ćeš ti kod "njih"? dosta je više šumadijskog debelog buljaša ( željka)....imal' drugih tema.......o čemu još rado pričaš .....?.....( koja je još asocijacija na srbiju ) silikoni?
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

banjaluka wrote:bojana,

sto se odjece tice... vidjeli smo na primjeru dina ko ima ukusa, a ko ne.
goli stomacic, pocijepane leviske i rukavice bez prstiju.

hehe. sjecam se ekipe iz duran duran. to im je bio fazon prije... jedno 20 godina. i ko kaze da retro look nije u modi. :D
retrolook jeste u modi, samo nije dopro jos do tvoje livade

p.s. meni je Deen odvratan, no nije ovdje rijec o Deenu nego o tome sto vi muslimani mrzite Zeljka.

Zbog njegove izjave u novinama o okupaciji 500 godisnjoj.Koji ce mu to kurac ako je muzika u pitanju?

Vidis, nosis nick banjaluka, trebao bi biti reprezent svoga grada u najboljem svjetlu.A ti ga blatis i blatis...
regina

Post by regina »

hornać..........hoš moći doći po mene.. :roll: .....biće to luda zabava :lol:
horns&drums

Post by horns&drums »

Hocu Reggie.A da idemo na koncert Z.Joksimovica :D :D ?
regina

Post by regina »

horns&drums wrote:Hocu Reggie.A da idemo na koncert Z.Joksimovica :D :D ?
:D :D :D :D :D :D grohotom se smijem
horns&drums

Post by horns&drums »

Sto, neka nas stave u zatvor, biti cemo zajedno u celiji i nece nam biti dosadno :-) :-)

Angie, a mislis ti da je Zeljko J. ok lik? :mrgreen: :mrgreen:
horns&drums

Post by horns&drums »

Vidi Angie s menom razgovara.Imam prolaz, a da nisam ni znao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
horns&drums

Post by horns&drums »

angela wrote:potencijalna
ovo postaje sve bolje i bolje... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply