po narodskiŠeha wrote:E to je vec stvar slifa
ps u vezi mog odgovora, vrati se u rikverc.
po narodskiŠeha wrote:E to je vec stvar slifa
kad si ti otisao iz BIH?winetou wrote:Mislim da sam isparvno postavio pitanje. Druga je stvar što su ljudi počeli odgovarati time kako u Bosni nije srednji vijek te kako je normala imati internet itd....
zato sto sam dijete iz radnicke klase, a imao sam u BIH pristup internetu jos 98 (iz firme), a bogami i od kucewinetou wrote:95.što?
A koliko si često koristio taj kod kućeSt.Germain wrote:zato sto sam dijete iz radnicke klase, a imao sam u BIH pristup internetu jos 98 (iz firme), a bogami i od kucewinetou wrote:95.što?. ljudi se snalaze winetou...
tebe to kopka! o jeb..te, tebe kopka ko je ovdje sin tajkuna, politicara, profitera, ma daaaaaaaaaaaaj pa meni to nijednom nije palo na pamet, s obzirom da sam godisnje dole maltene koliko i ovdje, vjerovao ili ne u BiH je prezivjelo ipak nesto malo srednje klase, neko je tako dobro rekao da djecu tajkuna manje vise kuri bolac za vecinu tema na ovom forumu, jos mi ne ide u glavu da ti razmisljas o tome kako ljudi na ovom forumu idu online, jedina misao koja bi meni u tom kontextu prosla kroz glavu jeste: super da ima ljudi koji imaju net dabogda ih jos vise bilo pa bio to tajkun ili tajkunovo mladuncewinetou wrote:Kad se već o dijaspori svašta priča možemo malo i o vama u BiH![]()
Već duže vremena me kopka nešto u vezi vas u BiH.
S obzirom da je internet u BiH manje više luksuz pa dakle koliko i ko je među vama tajkun, dijete tajkuna, ratnog profitera, političara itd?
Unaprijed hvala
Aha sad se pojavila i srednja klasa, a nek imaju i tajkuni,nek nas je što više na netu.Saian wrote:tebe to kopka! o jeb..te, tebe kopka ko je ovdje sin tajkuna, politicara, profitera, ma daaaaaaaaaaaaj pa meni to nijednom nije palo na pamet, s obzirom da sam godisnje dole maltene koliko i ovdje, vjerovao ili ne u BiH je prezivjelo ipak nesto malo srednje klase, neko je tako dobro rekao da djecu tajkuna manje vise kuri bolac za vecinu tema na ovom forumu, jos mi ne ide u glavu da ti razmisljas o tome kako ljudi na ovom forumu idu online, jedina misao koja bi meni u tom kontextu prosla kroz glavu jeste: super da ima ljudi koji imaju net dabogda ih jos vise bilo pa bio to tajkun ili tajkunovo mladuncewinetou wrote:Kad se već o dijaspori svašta priča možemo malo i o vama u BiH![]()
Već duže vremena me kopka nešto u vezi vas u BiH.
S obzirom da je internet u BiH manje više luksuz pa dakle koliko i ko je među vama tajkun, dijete tajkuna, ratnog profitera, političara itd?
Unaprijed hvalai ono ce na ovom forumu nesto naucit i prosiriti svoja gledanja, kuri me bolac kako ide online nek ide ilegalno sto se mene tice, ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Konju maloumni prvo nauči da čitaš. Rekao sam da sam protjeran nekoliko dana prije kraja rata. I jel vam sve treba nacrtati maloumnici jadnisorge_sa wrote:ja odavno maloumnije teme na forumu ne procitah........gluho bilo.....i daleko..........zalost i tuga......ni odgovori nisu bas blistavi......ali ovo je ocaj....pravi.......winetou....ti si konj par exelans......zao mi je da ti ovo moram reci.....i ovo je prvi put na forumu da koristim ove rijeci za nekoga......ali stvarno......ne zasluzujes nista drugo......
95 si otisao iz bih?????.....jel to rat u bih 95 poceo? ti rece da su te nekoliko dana prije rat iz bih protjerali?......kontradiktoran si.....previse...
ja imam wireless......ja sam TIHIC , COVIC i PARAVAC.....spojeno.....ratni profiter.....poslanik u skupstini......i placam to cijelih 44 KM..........mjesecno......jedete govna iz kojekakve vukojebine......i mastate da prosetate asfaltom......a ujedate ko zadnje kuje....zajedljive i ljubomorne........
FUJ FUJ.....gadite mi se......toliko zavisti.......uzas.....ostane covjek bez rijeci