U kojim ste bh gradovima bili?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Kaiser

#1 U kojim ste bh gradovima bili?

Post by Kaiser »

Zanima me u kojim ste sve gradovima i mjestima u BIH bili. Opcenito, mislim da mladi ljudi ne putuju puno po BIH, kao ni po inostranstvu, ali za inostranstvo postoje dva dobra opravdanja-novac i vize.
Navedite gdje ste sve bili... Kad kazem bili, ne mislim samo proputovali, barem stali i polili kafu...

Ja, recimo, nikad nisam bio u Krajini, i stid me je toga :-?
Kaiser

Post by Kaiser »

Popili kafu, naravno, a ne polili :)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Mozhe li obratno, Kaiser, u kojima nismo bili (tj nismo barem kafu popili)? :D :D :D
alek

Post by alek »

konjic, jablanica, mostar, pocitelj (prema moru) :)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

alek wrote:konjic, jablanica, mostar, pocitelj (prema moru) :)
Svjetski putnik, nema govora... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alek

Post by alek »

pa rekli smo samo u bih!
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ma zezam se covjece / zeno. :D :D :D :D
alek

Post by alek »

zeno! :)
zoka

Post by zoka »

Nisi bio ako nisi gu***.

Sta ja znam odakle da krenemo... od juga... OK, Stolac, Trebinje, Blagaj, Mostar, Jablanica, Konjic, Vakug G. Vakuf D. Mrkonjic Grad, Jajce, Travnik, Vitez, Kakan, Kladanj, Zenica, Tuzla, Zvornik, Drvar, Bihac, Cazin... eto to su malo "veci" gradovi u kojima sam bar kaficu popio da ne brojim planine i zaseoke kojima sam prolazio sa raznim planinarskim ekskurzijama... eto vidim podrinje nisam prolazio a ni posavinu... vrijeme je da se krene i u te krajeve.
ivi

Post by ivi »

sad bruka ...

ja bila u mostaru, sarajevu (aj tu zivim), bila u bjeljini, bila u vitezu (al samo u fisu), bila u kiseljaku (al to nije grad), bila u medjuogrju (al nije ni to grad) ... i nigdje vise ...

8)
zoka

Post by zoka »

horns&drums wrote: Svjetski putnik, nema govora... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Horny nemoj sad djevojku da strovaljujes, lijepo je pozovi na izlet pa redom, travnik, bugojno...
pametnica

Post by pametnica »

malo sam obisla bih...i sram me je toga :(
zivis u svojoj zemlji a ne poznajes 80% iste
obisla sam gorazde,zenica,doboj,fojnica....ovdje sam vise puta bila a sve ostalo se vidi onako usput :D kad negdej putujes,pa svratis da jedes jal da popijes kafu-a to se ne racuna kako si sta obis'o :P
horoz

Post by horoz »

Dakle gdje sam makar kaficu popio:

V. KLADUSA - BIHAC - S. MOST - KLJUC - B. NOVI - BANJA LUKA - DOBOJ - ORASJE - B. BROD - DERVENTA - ODZAK - BRCKO - BIJELJINA - KALESIJA - ZVORNIK - TUZLA - GRACANICA - SREBRENIK - GRADACAC - BANOVICI - ZIVINICE - KLADANJ - OLOVO - PALE - SOKOLAC - GORAZDE - GACKO - TREBINJE - STOLAC - CAPLJINA - LJUBUSKI - CITLUK - SIROKI B. - LIVNO - KUPRES - BUGOJNO - D. VAKUF - TRAVNIK - JAJCE - BUSOVACA - KISELJAK - FOJNICA - ZAVIDOVICI - ZEPCE - ZENICA - KAKANJ - VISOKO - KRESEVO - VOGOSCA - SARAJEVO - KONJIC - JABLANICA - MOSTAR

Zao mi je sto to nisam jos stig'o da se zadrzim u Foci, Visegradu (bio kao osnovac s ekskurzijom), u Kalinoviku sam samo napravio krug da vidim kako izgleda, Prijedoru i ovim gradovima uz Savu tipa B. Kostajnica, B. Gradiska itd.

Dobra je bila ona tema, nesto kao "Gdje vrebaju drotovi po BiH?", tu se bas vidilo koliko raja putuje po BiH. Ja imam srece da mi je posao takav pa se covjek provoza svako malo.

Mozda bi dobro bilo da raja pise i gdje bi ponovo svratila na kafu. Što se mene tice to su: FOJNICA - S. MOST - BIHAC - TRAVNIK - JAJCE - STOLAC - KRESEVO - MOSTAR
BigusDickus

Post by BigusDickus »

zoka wrote:Nisi bio ako nisi gu***.

Sta ja znam odakle da krenemo... od juga... OK, Stolac, Trebinje, Blagaj, Mostar, Jablanica, Konjic, Vakug G. Vakuf D. Mrkonjic Grad, Jajce, Travnik, Vitez, Kakan, Kladanj, Zenica, Tuzla, Zvornik, Drvar, Bihac, Cazin... eto to su malo "veci" gradovi u kojima sam bar kaficu popio da ne brojim planine i zaseoke kojima sam prolazio sa raznim planinarskim ekskurzijama... eto vidim podrinje nisam prolazio a ni posavinu... vrijeme je da se krene i u te krajeve.
Pa nisi valjda gu??? u svakom ovom mjestu. Gdje nadje zensko u Kladnju? Ustvari ne znam kakva ti je orjentacija :D
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

BigusDickus wrote:
Pa nisi valjda gu??? u svakom ovom mjestu. Gdje nadje zensko u Kladnju? Ustvari ne znam kakva ti je orjentacija :D
pa dobro, kazu je mocna ta muska voda, ali da bas u muske pretvori sve pripadnice zenskog roda... :D :D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Dobra je bila ona tema, nesto kao "Gdje vrebaju drotovi po BiH?", tu se bas vidilo koliko raja putuje po BiH. Ja imam srece da mi je posao takav pa se covjek provoza svako malo
dobra, jashta radi :lol: :lol: :lol:
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Mostar, Tuzla, Zenica, Sarajevo, Derventa, Modrica, Brcko ili Doboj obicno pobrkam ta dva grada uglavnom sam bio u onom gradu sto je ko neki internacionalni distrikt, Prijedor, Bihac i to je sve.
Gazdarica

Post by Gazdarica »

Horoze, nadam se da mi neces zamjeriti na jednoj ispravci...
Naime, Kostajnica se ne nalazi uz Savu, vec uz Unu...
Pozdrav
bosniaque

Post by bosniaque »

regija bihac, sanski most, kljuc, prijedor, bosanski novi, bosanska kostajnica, bosanka dubica, jajce, zenica, sarajevo i to bi bilo to! :)
V

Post by V »

Ne mnogo, Saraj redovno, Mostar, Livno, Neum, Jajce, Visegrad, Tuzla, Zenica, Gradacac i Travnik. To je ono gdje sam bas bila, nocila, kahvenisala i sl. A prosla sam kroz njih sijaset.
Carl_Cox

Post by Carl_Cox »

sve kad bi htjeo da nabrojim mjesta na 3 kontinenta mislim da ovaj site nema toliko prostora :)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:) Nema grada, a bogami ni kasabe u Bosni, gdje ja nisam svoj nos gurno.:P
stelium

Post by stelium »

Bez da nekog vrjedjam ali ja smatram da su oni koji su zivjeli u manjim sredinama daleko vise obisli od Bosne nego oni koji su zivjeli u vecim centrima.Tako je bar slucaj bio kod mene!Mozda grjesim!
Ahlam

Post by Ahlam »

ba bila u skro svakome gradu, i gradicu....

:-D
Pooll

Post by Pooll »

Bio sam u Zenici, Tuzli i Mostaru. Bio sam u Visokom... Konjicu... Olovu... Kaknju... nesto mi stade mozak :cry: ( mada nema sta puno stati )
Post Reply