Slučaj Dženan Memić
- JThomas
#151 Re: Slučaj Dženan Memić
i to tebe ne zanima al' ti samo iskočilo...
-
MensurM
#152 Re: Slučaj Dženan Memić
MensurM wrote:Naravno. Ne treba mi niko pored sestre Arijane i njene drugarice navijačice Reala koja objavljuje Alisine slike po fejsu. Sve znam i u toku sam, a i da ne želim znatiJThomas wrote:i to si upratio iako je ilidža za tebe treći svijet, i ne znaš nikoga od aktera ove priče?
Da ne bude da lažem šta...

-
lijepa u dusi
#153 Re: Slučaj Dženan Memić
Murize, dokazace se istina, vrlo si blizu, a iza sebe imas armiju nas koji znamo da rahmetli Dzenan vrijedi svakog trena, marke, napora, truda, borbe s ovih ludim sistemom u ovom ludom haosu
spavacemo pred kojom god institucijom kazes, nece niko od njih kuci otici dok se ovo ne rijesi.
- pecpec
#154 Re: Slučaj Dženan Memić
Istina mora isplivat na vidjelo,dzaba ubici sto salje kojekakve kurircice da pisu po forumu svasta ili se mozda cak i on krije iza pojedinih nikova.Da je faca kakva se pravio te veceri rekao bi otvoreno jeste,ja sam,odo u zatvor,ubio sam covjeka i sve bi se dovelo u red,ali dzaba kad nije faca nego curica.
-
pemanapemani
#155 Re: Slučaj Dženan Memić
Podrska gospodinu Memicu.
Pravna drzava, aha
.
Osjetio na vlastitoj kozi. Dobrovoljno se prijavio kao svjedok tuce i osam godina se vucarao po tuzilastvu kao okrivljeni.
Prvi i zadnji put prenocio u policijskoj stanici. Jos mi puno ime i prezime izaslo u Avazu kao najvecem kriminalcu, a sve zbog toga sto je sestra krivca bila sekretarica u jednoj policijskoj stanici u Sarajevu.
Pravna drzava, aha
Osjetio na vlastitoj kozi. Dobrovoljno se prijavio kao svjedok tuce i osam godina se vucarao po tuzilastvu kao okrivljeni.
Prvi i zadnji put prenocio u policijskoj stanici. Jos mi puno ime i prezime izaslo u Avazu kao najvecem kriminalcu, a sve zbog toga sto je sestra krivca bila sekretarica u jednoj policijskoj stanici u Sarajevu.
-
MensurM
#156 Re: Slučaj Dženan Memić
Ko je ubica od njih trojice?pecpec wrote:Istina mora isplivat na vidjelo,dzaba ubici sto salje kojekakve kurircice da pisu po forumu svasta ili se mozda cak i on krije iza pojedinih nikova.Da je faca kakva se pravio te veceri rekao bi otvoreno jeste,ja sam,odo u zatvor,ubio sam covjeka i sve bi se dovelo u red,ali dzaba kad nije faca nego curica.
- pecpec
#157 Re: Slučaj Dženan Memić
Ti znas valjda najbolje.MensurM wrote:Ko je ubica od njih trojice?pecpec wrote:Istina mora isplivat na vidjelo,dzaba ubici sto salje kojekakve kurircice da pisu po forumu svasta ili se mozda cak i on krije iza pojedinih nikova.Da je faca kakva se pravio te veceri rekao bi otvoreno jeste,ja sam,odo u zatvor,ubio sam covjeka i sve bi se dovelo u red,ali dzaba kad nije faca nego curica.
-
lijepa u dusi
#158 Re: Slučaj Dženan Memić
SRAM TE BILO, POJESCE TE SAVJEST KAD TAD!MensurM wrote:Ko je ubica od njih trojice?pecpec wrote:Istina mora isplivat na vidjelo,dzaba ubici sto salje kojekakve kurircice da pisu po forumu svasta ili se mozda cak i on krije iza pojedinih nikova.Da je faca kakva se pravio te veceri rekao bi otvoreno jeste,ja sam,odo u zatvor,ubio sam covjeka i sve bi se dovelo u red,ali dzaba kad nije faca nego curica.
-
MensurM
#159 Re: Slučaj Dženan Memić
Mane pojma. Memići vele da su trojica bila, pretpostavljam da je jedan Budnjo, ali ne znam ko ga je udario kolcem sa širim vrhom.pecpec wrote:Ti znas valjda najbolje.MensurM wrote:Ko je ubica od njih trojice?pecpec wrote:Istina mora isplivat na vidjelo,dzaba ubici sto salje kojekakve kurircice da pisu po forumu svasta ili se mozda cak i on krije iza pojedinih nikova.Da je faca kakva se pravio te veceri rekao bi otvoreno jeste,ja sam,odo u zatvor,ubio sam covjeka i sve bi se dovelo u red,ali dzaba kad nije faca nego curica.
- pecpec
#160 Re: Slučaj Dženan Memić
Ko god je mis je jer nije imo muda pobit se ko muskarac.MensurM wrote: Mane pojma. Memići vele da su trojica bila, pretpostavljam da je jedan Budnjo, ali ne znam ko ga je udario kolcem sa širim vrhom.
-
MensurM
#161 Re: Slučaj Dženan Memić
Evo, spavat ću ja pred Budnjinom kućom dok ga policija ne uhapsi, šator ću razapeti sutra samo da Muriz Memić jasno i glasno kaže ko je ubica. Jel dosta od mene?lijepa u dusi wrote:Murize, dokazace se istina, vrlo si blizu, a iza sebe imas armiju nas koji znamo da rahmetli Dzenan vrijedi svakog trena, marke, napora, truda, borbe s ovih ludim sistemom u ovom ludom haosuspavacemo pred kojom god institucijom kazes, nece niko od njih kuci otici dok se ovo ne rijesi.
-
MensurM
#162 Re: Slučaj Dženan Memić
Možda jer je Dženan imao pištolj? Nije baš pametno šakama na pištolj...pecpec wrote:Ko god je mis je jer nije imo muda pobit se ko muskarac.MensurM wrote: Mane pojma. Memići vele da su trojica bila, pretpostavljam da je jedan Budnjo, ali ne znam ko ga je udario kolcem sa širim vrhom.
- pecpec
#163 Re: Slučaj Dženan Memić
Da je imo sigurno bi se iznjelo kao dokaz do sad u javnosti.Sve i da nije se iznjelo kao dokaz upotrijebio bi ga kad je vidio da neko ide letvom na njega,cista logika,nebi pustio da ga mlati.MensurM wrote:Možda jer je Dženan imao pištolj? Nije baš pametno šakama na pištolj...pecpec wrote:Ko god je mis je jer nije imo muda pobit se ko muskarac.MensurM wrote: Mane pojma. Memići vele da su trojica bila, pretpostavljam da je jedan Budnjo, ali ne znam ko ga je udario kolcem sa širim vrhom.
- uglavnomja
#164 Re: Slučaj Dženan Memić
zenit dozic wrote:
...
Svjedokinja ovog slučaja Vasvija Seferović, supruga osumnjičenog Ljube, dovedena je u Veliku aleju, gdje se nesreća dogodila, sa lisicama na rukama
...
zasto je svjedokinja sa lisicama ? zbog nekog drugog belaja?
-
MensurM
#165 Re: Slučaj Dženan Memić
Imao je. Pronađen je uz njega.pecpec wrote:Da je imo sigurno bi se iznjelo kao dokaz do sad u javnosti.Sve i da nije se iznjelo kao dokaz upotrijebio bi ga kad je vidio da neko ide letvom na njega,cista logika,nebi pustio da ga mlati.MensurM wrote:
Možda jer je Dženan imao pištolj? Nije baš pametno šakama na pištolj...
- pecpec
#166 Re: Slučaj Dženan Memić
Ko zna da mu ga ko nije podmetnuo.Nebi me cudilo da jest.MensurM wrote: Imao je. Pronađen je uz njega.
-
MensurM
#167 Re: Slučaj Dženan Memić
Nije. Rekao je otac da je njegov i da je sin mogao uzimati.pecpec wrote:Ko zna da mu ga ko nije podmetnuo.Nebi me cudilo da jest.MensurM wrote: Imao je. Pronađen je uz njega.
- pecpec
#168 Re: Slučaj Dženan Memić
Znaci da nije imo vremena ni da ga upotrijebi,klasicna sacekusa
-
dosada_ziva
#169 Re: Slučaj Dženan Memić
mensure, ko ti placa da cijeli dan visis na ovoj temi i ubjedjujes nas da je saobracajna nesreca ?
alija ili zijo ?
alija ili zijo ?
- pecpec
#170 Re: Slučaj Dženan Memić
Mozda i jest saobracajna nesreca ali je sigurno doticni posto su znali da ima pistolj prvo bio udaren necin s ledja pa zatim autom,da se prikrije sve.Na aleji cujes auto sa 50 metara,svako bi se sklonio.Znaci nije prvo autom udaren.Tome ide u prilog i izjava ove sto je bila sa njim da nisu culi auto.
- DaffyDuck
#171 Re: Slučaj Dženan Memić
Poznata mi ova prica....MensurM wrote:Možda jer je Dženan imao pištolj? Nije baš pametno šakama na pištolj...pecpec wrote:Ko god je mis je jer nije imo muda pobit se ko muskarac.MensurM wrote: Mane pojma. Memići vele da su trojica bila, pretpostavljam da je jedan Budnjo, ali ne znam ko ga je udario kolcem sa širim vrhom.
- pecpec
#172 Re: Slučaj Dženan Memić
Ko je Muamer?Jel se tako zove taj BudoBunjo kako li vec?
-
dosada_ziva
#173 Re: Slučaj Dženan Memić
pitaj Mensura. on mu zna i jmbgpecpec wrote:Ko je Muamer?Jel se tako zove taj BudoBunjo kako li vec?
- pecpec
#174 Re: Slučaj Dženan Memić
Nece da kaze pitam.
-
MensurM
#175 Re: Slučaj Dženan Memić
Jes. Muamer ti je ubica. Sin Alije Budnje. Ne znam ko je taj Budnjo, al je navodno pravo mocan. Toliko mocan da je potplatio 100 ljudi u ovom slucaju kako bi zastitio sina ubicu.
I obitelj Memic zna ko je ubica, al oni ce reci samo prezime. Cekaju da tuziteljica Dalida kaze ime.
I obitelj Memic zna ko je ubica, al oni ce reci samo prezime. Cekaju da tuziteljica Dalida kaze ime.