Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nadjoh ovu temu pa da upitam ako iam svjezih mladenaca Kad se skupe svi ovi dokumenti sto su potrebni, da li se onda nosi u opcinu to sve da se tek prijavi ili se mora prvo neki prelimianrni termin javit opcini pa onda donijet dokumente.
SuperHans wrote: ↑22/07/2024 22:50
Nadjoh ovu temu pa da upitam ako iam svjezih mladenaca Kad se skupe svi ovi dokumenti sto su potrebni, da li se onda nosi u opcinu to sve da se tek prijavi ili se mora prvo neki prelimianrni termin javit opcini pa onda donijet dokumente.
Nisam svjeza vec bajata
Sve poneses odmah i prijavite se za vjencanje. Mislim da se treba dosta ranije prijaviti od datuma koji ste izabrali za vjencanje. Moze biti cak i 30 dana ranije. Dakle ako planirate naredni mjesec pozurite
Nisam svjeza vec bajata
Sve poneses odmah i prijavite se za vjencanje. Mislim da se treba dosta ranije prijaviti od datuma koji ste izabrali za vjencanje. Moze biti cak i 30 dana ranije. Dakle ako planirate naredni mjesec pozurite
jarane ako ces traziti savjet na forumu koji su ti dokumenti potrebni za zenidbu zasto se i zenis koji vrag
srijedom i subotom dzaba
izlazak maticara ima cenu do 300 km mislim
nemoj zimi nemoj ljeti
najbolje je u augustu ili krajem maja
ako je ko izbivao iz države dulje od mjesec ili godinu treba jos neka posebna potvrda da niej vjenčan tamo..nisam siguran
znam jednog što se samo ženi a ne razvodi živi u kreševu ima 10 djece sa 5 žena ne smije više u eu zbog poligamije
znam drugog ublehaša isto tako u norveškoj...i treću ublehašicu iz kreševa opet koja je u norveškoj isto napravila