Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SAD NE SMATRA RUSKE NUKLEARNE AKTIVNOSTI PRIJETNJOM
- (Reagirajući na izjavu ruskog predsjednika Vladimira Putina da njegova zemlja razvija novi nuklearni raketni sustav koji druge sile nemaju, američki State Department sinoć je rekao kako ruske nuklearne aktivnosti ne smatra prijetnjom.
Zamjenik glasnogovornika State Departmenta Adam Ereli rekao je novinarima da Washington ne smatra nuklearne aktivnosti Moskve prijetnjom ili kao njezino kršenje sporazuma o kontroli naoružanja sa Sjedinjenim Državama. Naveo je kako se održavaju redovite konzultacije s ruskim dužnosnicima o njihovoj modernizaciji oružja i američkim planovima.
Predsjednik Putin jučer je rekao da Rusija istražuje i uspješno isprobava nove sustave nuklearnih raketa koje druge nuklearne sile nemaju niti će imati, javila je agencija ITAR-Tass.)
pa ne razvijaju oni SS-27 ili kako se drukcije zove Topol-M radi prijetnje od USA vec radi prijetnje od Kine.Kinezi ce uskoro morati da dodju do energetskih izvora i ruda kojih tako mnogo ima istocno od Urala,a tamo zivi samo 6-7 miliona dok je kineza 1,3 milijarde
Last edited by H2SO4 on 18/11/2004 12:53, edited 1 time in total.
QPR wrote:SAD NE SMATRA RUSKE NUKLEARNE AKTIVNOSTI PRIJETNJOM
- (Reagirajući na izjavu ruskog predsjednika Vladimira Putina da njegova zemlja razvija novi nuklearni raketni sustav koji druge sile nemaju, američki State Department sinoć je rekao kako ruske nuklearne aktivnosti ne smatra prijetnjom.
Zamjenik glasnogovornika State Departmenta Adam Ereli rekao je novinarima da Washington ne smatra nuklearne aktivnosti Moskve prijetnjom ili kao njezino kršenje sporazuma o kontroli naoružanja sa Sjedinjenim Državama. Naveo je kako se održavaju redovite konzultacije s ruskim dužnosnicima o njihovoj modernizaciji oružja i američkim planovima.
Predsjednik Putin jučer je rekao da Rusija istražuje i uspješno isprobava nove sustave nuklearnih raketa koje druge nuklearne sile nemaju niti će imati, javila je agencija ITAR-Tass.)
A sta cemo mi ????
Od dva dobra teshko se odlucit koje odabrat'.. .....mi mozemo i sami po
'babinom' receptu konstruisati svoje atomsko oruzje. ....noviji bojleri.. ..jace ljepilo npr. karbofix...malo TNT-ia.... nashe najjace oruzje je nasha pamet.
Od dva dobra teshko se odlucit koje odabrat'.. .....mi mozemo i sami po
'babinom' receptu konstruisati svoje atomsko oruzje. ....noviji bojleri.. ..jace ljepilo npr. karbofix...malo TNT-ia....
nashe najjace oruzje je nasha pamet.
Ma bas cemo mi daleko dogurati sa nasim najjacim oruzjem
QPR wrote:Od dva dobra teshko se odlucit koje odabrat'.. .....mi mozemo i sami po
'babinom' receptu konstruisati svoje atomsko oruzje. ....noviji bojleri.. ..jace ljepilo npr. karbofix...malo TNT-ia....
nashe najjace oruzje je nasha pamet.
Ma bas cemo mi daleko dogurati sa nasim najjacim oruzjem