Relikti kokuzluka
-
DonieBrasco
#76 Re: Relikti kokuzluka
Uvijek se sjetim grebatora za vrijeme srednje skole, znaci bilo par likova kojima dnevno treba za cigare, za kafu, da jede, da uzme jos nesto i onda se ljuti kad mu ne das.
Svi smo u srednjoj bili na buđetu roditelja, neka ti daju, ako ti daju manje jebi ga budi racionalan, a ne lik dođe bez marke ili ima a li je debil mrtvi i trazi daj boli me qurac ti imas.
Svi smo u srednjoj bili na buđetu roditelja, neka ti daju, ako ti daju manje jebi ga budi racionalan, a ne lik dođe bez marke ili ima a li je debil mrtvi i trazi daj boli me qurac ti imas.
- Ecci
- Vozim: Biciklam
#77 Re: Relikti kokuzluka
Ne bacati hranu, ne trositi energiju bezveze, reciklirati, je normalno, to normalni ljudi rade.
I zdravije je prosetati ili biciklati. To nema veze sa kokuzlukom ili skrtosti.
Vise odnos prema svijetu.
I zdravije je prosetati ili biciklati. To nema veze sa kokuzlukom ili skrtosti.
Vise odnos prema svijetu.
-
DebelinJoe
#78 Re: Relikti kokuzluka
Sa mnom u srednju isao jedan grebator, otac mu bio direktor u zaebanoj firmi, mati profesorica na medicini ili stomatologiji...Nikad taj marku nije imao...DonieBrasco wrote: ↑02/05/2024 13:20 Uvijek se sjetim grebatora za vrijeme srednje skole, znaci bilo par likova kojima dnevno treba za cigare, za kafu, da jede, da uzme jos nesto i onda se ljuti kad mu ne das.
- cyprus
#79 Re: Relikti kokuzluka
Jes jes, znam i ja ljude koji i dalje idu pješke, a mogu komotno otić autom ili uzet taksi... Neki se guraju i u javnom prevozu... Svašta 
Ili recimo sami čiste po kući
I to još jeftine usisivače imaju, ništa Kirbi ili bar Miele 
Ili recimo sami čiste po kući
Last edited by cyprus on 02/05/2024 13:42, edited 1 time in total.
- oldtajmer
#80 Re: Relikti kokuzluka
odma mi pade na pamet
ma jednom se zivi jbg ,kad imam imam,ranije kad je bilo manje strpis se i to je to
- dr_Evil
#81 Re: Relikti kokuzluka
Kocka obicno. Bio je takav kod nas, inace lafo raja, ali uvijek se grebao i onda se zavali na aparatima. Na kraju je to preslo na agresivuDebelinJoe wrote: ↑02/05/2024 13:36Sa mnom u srednju isao jedan grebator, otac mu bio direktor u zaebanoj firmi, mati profesorica na medicini ili stomatologiji...Nikad taj marku nije imao...DonieBrasco wrote: ↑02/05/2024 13:20 Uvijek se sjetim grebatora za vrijeme srednje skole, znaci bilo par likova kojima dnevno treba za cigare, za kafu, da jede, da uzme jos nesto i onda se ljuti kad mu ne das.
- cyprus
#82 Re: Relikti kokuzluka
E, a znam i ove što vode piju samo s česme... Ne bi stipsa dala marku dvije za Janu, ma jok...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- skupljac_zeljeza
- JohnnyS
#85 Re: Relikti kokuzluka
Kupovanje vode u Bosni i Hercegovini je potpuno rasipanje para
- Truba
#86 Re: Relikti kokuzluka
ne želim kamenac na bubrezima ko na zubima
-
broj dva
#87 Re: Relikti kokuzluka
Prakticno ista stvar, jedino je unutarnja motivacija drugacija ali to niko ne vidi.dječak sa šibicama wrote: ↑02/05/2024 11:29 Ja se tjesim da vodu zatvorim jer sam ekoloski osvjesten a ne skrt![]()
Da li moja djevojka prodaje koristenu robu svoje djece sto je skrta ili sto je ekoloski osvjecena ?
Sve je u oku koje gelda, i u parama/priodi sto se ustedi
- Truba
#88 Re: Relikti kokuzluka
nekad se mogla prodati ta roba
pogotovo markirana ali više ne
neće je ni dzabe
pogotovo markirana ali više ne
neće je ni dzabe
-
broj dva
#89 Re: Relikti kokuzluka
Bogami ovde (Norge) se prodaje uveliko, ima net portal finn.no i tu raja prodaje sve, od igle do kuce (ne mogu lokomotive, privatniku nije dozvoljeno)
Strasno popularan, ljudi kupuju od second hand robe i tehnologije preko raznih usluga do stambenih prostora.
I ja tu kupujem recimo LEGO kockice i bicikla svojoj djeci, da se mnogo ustediti...ekoloski, naravno
- Truba
#90 Re: Relikti kokuzluka
u bosni se to ne može prodati
nismo mi sirotinja ko vi
kod nas to kruži
a pošto je uvijek manje djece uvijek je viška robe
nismo mi sirotinja ko vi
kod nas to kruži
a pošto je uvijek manje djece uvijek je viška robe
-
broj dva
#91 Re: Relikti kokuzluka
Jednoj vrsti kruzenja ja uvjek stanem u kraj - ko meni da bombonjeru ili cokoladu moze se opustiti znajuci da je nikada nece dobiti natrag prepakovanu...
- dr_Evil
#92 Re: Relikti kokuzluka
Ekoloska osvijestenost je lazna, pogotovo u Norveskoj. Dok je ekonomija bila prva liga svi su o njoj pricali, kad je pocelo ovo sranje sa inflacijom preslo se na neke druge teme, a ta je postala sporedna.broj dva wrote: ↑02/05/2024 14:07Prakticno ista stvar, jedino je unutarnja motivacija drugacija ali to niko ne vidi.dječak sa šibicama wrote: ↑02/05/2024 11:29 Ja se tjesim da vodu zatvorim jer sam ekoloski osvjesten a ne skrt![]()
Da li moja djevojka prodaje koristenu robu svoje djece sto je skrta ili sto je ekoloski osvjecena ?
Sve je u oku koje gelda, i u parama/priodi sto se ustedi![]()
Tvoja plavka nije ni skrta ni ekolosko osvjestena nego normalna osoba.
Finn je fantastican, kamo srece da je pik slican finnu. Pik je upropasten raznim preprodavacima i prodavnicama, potpuno izgubljen smisao.
- dječak sa šibicama
#93 Re: Relikti kokuzluka
Ja sam Brittu kupio prije godinu dvije, ali kako su namazani, starije verzije mogu koristiti i jeftinije DM filtere, ali ove nove jok. Samo original Maxtra Plus filter, koji je preko 10 km, a onaj DM-ov pet sest maraka ako se ne varam.
Namazanderi, napravili neki hepek na spojci filtera i bokala, i neces da mozes
Inace super stvar, sipas kokakolu i filtrira ti skoro cistu vodu, sve ono smedje i crno i secerkasto i hemijsko, ostane u ugljenom filteru.
Inace super stvar, sipas kokakolu i filtrira ti skoro cistu vodu, sve ono smedje i crno i secerkasto i hemijsko, ostane u ugljenom filteru.
-
broj dva
#94 Re: Relikti kokuzluka
dr_Evil wrote: ↑02/05/2024 14:23Ekoloska osvijestenost je lazna, pogotovo u Norveskoj. Dok je ekonomija bila prva liga svi su o njoj pricali, kad je pocelo ovo sranje sa inflacijom preslo se na neke druge teme, a ta je postala sporedna.broj dva wrote: ↑02/05/2024 14:07Prakticno ista stvar, jedino je unutarnja motivacija drugacija ali to niko ne vidi.dječak sa šibicama wrote: ↑02/05/2024 11:29 Ja se tjesim da vodu zatvorim jer sam ekoloski osvjesten a ne skrt![]()
Sve je u oku koje gelda, i u parama/priodi sto se ustedi![]()
Tvoja plavka nije ni skrta ni ekolosko osvjestena nego normalna osoba.
Finn je fantastican, kamo srece da je pik slican finnu. Pik je upropasten raznim preprodavacima i prodavnicama, potpuno izgubljen smisao.
Haman tako.
I javi nam kad napravis džem od košćela
- dječak sa šibicama
#95 Re: Relikti kokuzluka
Moj zet sve baca, mijenja kuhinju zafrljaci rernu, plocu plinsku i elektricnu, frizider, a sve iskoristivo i mozes izvuci makar po stoju za svaki ponaosob.
Ja bi to sve prodao, a eto on baci. Valjda ima viska para
Sestra odjecu koju djeca prerastu, poklanja, ja rekoh sto ne prodas ko je tebi poklonio? kaze nije niko, ali ne da mi se zezati sa tim.
Moram li reci da i pored odlicne dvije plate, iza dvadesetog u mjesecu skupljaju gvozdene za kutiju cigara
Ja bi to sve prodao, a eto on baci. Valjda ima viska para
Sestra odjecu koju djeca prerastu, poklanja, ja rekoh sto ne prodas ko je tebi poklonio? kaze nije niko, ali ne da mi se zezati sa tim.
Moram li reci da i pored odlicne dvije plate, iza dvadesetog u mjesecu skupljaju gvozdene za kutiju cigara
- Edin H.
#96 Re: Relikti kokuzluka
Bravo, ti si prvi koji je ispio dobiti vodu za piće od kokakole.dječak sa šibicama wrote: ↑02/05/2024 14:30 Ja sam Brittu kupio prije godinu dvije, ali kako su namazani, starije verzije mogu koristiti i jeftinije DM filtere, ali ove nove jok. Samo original Maxtra Plus filter, koji je preko 10 km, a onaj DM-ov pet sest maraka ako se ne varam.
Može se, ima se.
- Truba
#97 Re: Relikti kokuzluka
ja sam 2 kuhinje na vikendicu odnio
ekstra za alat i druge stvari samo okačiš na zid ili u ćošak
mada često vikendca služi ko odlagalište otpada pa stare televizore u kariolu pa u kantu za smeće
ekstra za alat i druge stvari samo okačiš na zid ili u ćošak
mada često vikendca služi ko odlagalište otpada pa stare televizore u kariolu pa u kantu za smeće
- Truba
- dječak sa šibicama