put u Podogricu i zivot u istom !?
-
tempora
#26 Re: put u Podogricu i zivot u istom !?
Ne znam ko moze uzivati u prirodi, pored onakvog puta od Foce prema crnogorskoj granici, jer ono je vise od horora !!!! Ljetos sam, nakon 23 godine opet prosla tim putem i kostalo me je zivaca dok ga nismo prosli. Ono je vise od sramote za zemlju i bosansku vlast. Samo se kod nas kozija staza moze nazivati put. 
- Jazz_Junkie
#27 Re: put u Podogricu i zivot u istom !?
dje ces bolan tam. 
- ja otog saraj'va-x
#28 Re: put u Podogricu i zivot u istom !?
necu ja nigdje da se selim . ovdje nema drzave i ta klima mi godijohntra wrote:gdje si arhitekta, nismo te odmah prepoznali...čuj, četiri urbane sredine, ccc...tebi, ako se ne sviđa, živi buraz u Beogradu ili Podgorici...nemam ništa ni protiv tebe, ni protiv ovih gradova, čak Podgoricu znam odlično, jer često idem tamo, ali ovoliko njesra nisam odavno pročitao...ja otog saraj'va-x wrote:e nek' sarajevo sa svrakinim, anexom, buća potokom i boljakovim, mejtasem, bjelavama,vratnikom, bistrikom i kosevskim brdom i jos kakvim KUĆA urban stilom bez fasade posjeduje veliku ljepotu(isfrustriram se dok prolazim trolom kroz sarajevo , steknes osjecaj da nisi u gradu, a ne nesto drugo)... u sarajevu postoje samo 4 urbana naselja : ciglane, dobrinja, AP i mojmilo .. ovo ostalo nije gradzijancer wrote:jedinosam titograd je brate ruzan
lici na sovjetsku verziju mostara, sa zgradama kao sibice i ispucalim asfaltom..dodaj tome jos par tona smeca, plasticne supermarkete nacickane gusto uz cestu minus neretvai dobit ces sliku
toliko . generalno, ti ne znas sta uporedjujes... a ovo vezano za smece.. sarajevo je minimalno 2 puta prljavije od Beograda pa ti vidi :\ a sarajevski asfalt i "razdrndanu" Ferhadiju necu da komentarisem... toga cu sve postedjeti
sorry na offtopicu :
najbolja ruta do PG je : foča - prelaz sćepan polje - nikšić - podgoricasto se tiče shoppinga grad ima sve, jer luka Bar nije previse daleko.. tako da ima svega i svacega. Moram da istaknem mobilni telefoni su džab džabe
. Ja sam zadnji put bio prije par godina, i bio sam u nekoj diskoteci sta li je... k'o buddha bar ili kako se vec zove (bilo je super,a i dobre su podgoričanke
izuzetno komunikative i lijepe, nije to k'o ove nase sa kockatim glavama koje su ufurane). To je ono glavno, inace, ljudi su dobri - ne levete
Sto se tice nocnog zivota imas City Becks(tad je radio, ne znam radi li sad), a pubova koliko hocesja sam se samo vukao po pubovima i pio točenu Nikšićku
strava je . Toliko od mene, nadam se da sam pomogao koliko - toliko
![]()
on topic, najbolji put je preko Šćepan Polja i to nije nikakva avantura, nego je uži, asflatirani put i nema nikakvih problema...Podgorica se u posljednjih deset godina jako izgradila i predstavlja moderni centar CG...imaš svega za poželjeti, od šoping centara, nedavno su Turci otvorili najveći šoping centar u CG, koji je pravo dobar, a imaš još dva dobra tržna centra...Centar grada je ukusno sređen i čitav korzo je dobar, sa puno modernih kafića i klubova...Šetnja pored Morače je ekstra, a klima je najsličnija mostarskoj...trebe beton i tačka...