...uuu ona misli da je tvoja ljubav prema njemu oduzimanje njene prema njemu, posesivna stara uuu koji zajeb...ajde vidjecemo da li ce muz staviti tacku ...sadie_forever wrote:Ma postujem ja nju,ona mi je govorila svasta,,,na sve zivo sam presutjela,ali je moj muz odgovarao sto je izazvalo probleme izmedju njih dvoje.Ali sta ja tu mogu.ona misli da sam ja kriva da ga ja okrecem protiv nje,ali nije tako,ja samo sutim ali isto tako kazem svoj stav o necemu sto se tice nas dvoje,a ona bi i na to da samo ona utice i on
Problemi s svekrvom
- ho oponopono
#251 Re: Problemi s svekrvom
- Rockefeller
#252 Re: Problemi s svekrvom
Samo laganini. Izdržat' dok se ne odseliš 
- sadie_forever
#253 Re: Problemi s svekrvom
stavlja on tacku ali tesko je staviti svaki put kad zena ne konta,ona ce se naljutit i popustit i opet eto je za 10 dana s necim slicnimho oponopono wrote:...uuu ona misli da je tvoja ljubav prema njemu oduzimanje njene prema njemu, posesivna stara uuu koji zajeb...ajde vidjecemo da li ce muz staviti tacku ...sadie_forever wrote:Ma postujem ja nju,ona mi je govorila svasta,,,na sve zivo sam presutjela,ali je moj muz odgovarao sto je izazvalo probleme izmedju njih dvoje.Ali sta ja tu mogu.ona misli da sam ja kriva da ga ja okrecem protiv nje,ali nije tako,ja samo sutim ali isto tako kazem svoj stav o necemu sto se tice nas dvoje,a ona bi i na to da samo ona utice i on
- spreca
#254 Re: Problemi s svekrvom
kolko ima godina svekrva...jel cemu
...registruj je na forum
@muha bi nju smirio 
- sadie_forever
#255 Re: Problemi s svekrvom
spreca wrote:kolko ima godina svekrva...jel cemu...registruj je na forum
![]()
![]()
![]()
@muha bi nju smirio
56 godina,jadne godine ,prestar za smirenje takvo
- spreca
#256 Re: Problemi s svekrvom
moze se ona jos potrositisadie_forever wrote:spreca wrote:kolko ima godina svekrva...jel cemu...registruj je na forum
![]()
![]()
![]()
@muha bi nju smirio
56 godina,jadne godine ,prestar za smirenje takvoa premlad za drugaciji vid smirenja
- insomnia78
#257 Re: Problemi s svekrvom
Metni je na temu @milf, kao i kontakt
Preuzece neko od kolega
Preuzece neko od kolega
- Helena Trojanska
#258 Re: Problemi s svekrvom
Hmm... Isti problem kao kod mene. Ja sam jedva izdržala 2god. a onda smo odselili. Ni sada kad živimo sami nije bolje...vazda ga zivka na telefon dok je on na poslu, zapovijeda mu, ogovara mene, dođe u posjetu da pronjuška po kući... a dok smo svi zajedno bili, i dan danas se pitam kako nisam u ludnici završila...zalogaje su mi brojali, kad odem kod svojih njegova mati i sestra pretresu mi sobu, slušam u drugoj sobi kako me ogovaraju, psovala mi oca i majku...itd... da se ne uzrujavam više 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#259 Re: Problemi s svekrvom
ne brini se bićeš slična 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#260 Re: Problemi s svekrvom
insomnia78 wrote:Metni je na temu @milf, kao i kontakt
Preuzece neko od kolega
- Helena Trojanska
#261 Re: Problemi s svekrvom
Ako i budem to su posljedice traumeBlack swan wrote:ne brini se bićeš slična
- Truba
#262 Re: Problemi s svekrvom
bićeš možda blaža
ali to će generaciji koja se sada rodi biti proporcionalno onome što si ti doživjela
možda su tvoju svekrvu pljuvali tukli i svasta nesto pa joj psovke dođu onako kao jutarnja kafica
ali to će generaciji koja se sada rodi biti proporcionalno onome što si ti doživjela
možda su tvoju svekrvu pljuvali tukli i svasta nesto pa joj psovke dođu onako kao jutarnja kafica
- Helena Trojanska
#263 Re: Problemi s svekrvom
Ako ja preživim pakao, trebam i drugom, ni krivom ni dužnom, od života napraviti pakao...nikad
- JThomas
#264 Re: Problemi s svekrvom
pa ne trebaš, ali hoćeš 
- sadie_forever
#265 Re: Problemi s svekrvom
Moja svekrva hvali svoju svekrvu rahmetli ,sve super bilo ,hvali ih sve....i opet ovakoBlack swan wrote:bićeš možda blaža
- Helena Trojanska
#266 Re: Problemi s svekrvom
Nemaju snahe nigdje podrške, ni na forumu 
-
hladan.preminger
#267 Re: Problemi s svekrvom
sadie_forever wrote:Ma postujem ja nju,ona mi je govorila svasta,,,na sve zivo sam presutjela,ali je moj muz odgovarao sto je izazvalo probleme izmedju njih dvoje.Ali sta ja tu mogu.ona misli da sam ja kriva da ga ja okrecem protiv nje,ali nije tako,ja samo sutim ali isto tako kazem svoj stav o necemu sto se tice nas dvoje,a ona bi i na to da samo ona utice i on
Ti imas dvije opcije:
1) DA se odmah iselis sa ili bez muza,
2) Da takvu situcaiju trpis x godina i opet se iselis sa ili bez muza.
U drugoj opciji ostajes bez psihičkog zdravlja.
- Truba
#268 Re: Problemi s svekrvom
svi su super kad umru
nemaš na koga ukazivati ko te sprečavao u tvom zvjezdanom usponu
i ko ti je lovu uzimao
i tako...
nemaš na koga ukazivati ko te sprečavao u tvom zvjezdanom usponu
i ko ti je lovu uzimao
- ho oponopono
#269 Re: Problemi s svekrvom
...ma sve kapiram, jebiga, jebena situacija kako god okrenes kad za protivnika imas domino posesivnu mami, koja crta razloge za zajebe...opet i iznova...radite na tome da se odvojite i adio bolan...sadie_forever wrote:
stavlja on tacku ali tesko je staviti svaki put kad zena ne konta,ona ce se naljutit i popustit i opet eto je za 10 dana s necim slicnim
-
biscanka2
#270 Re: Problemi s svekrvom
Helena Trojanska wrote:Ako ja preživim pakao, trebam i drugom, ni krivom ni dužnom, od života napraviti pakao...nikad
A da je Sadie cvjecka od snahe
dovoljno poznaju.
- Sephora
#271 Re: Problemi s svekrvom
Ko kome pomaze u kucnim obavezama, ti svekrvi ili svekrva tebi ?
Kako funkcionisete po tom pitanju?
- vjesticanametli
#272 Re: Problemi s svekrvom
Ti zivis. U zabludi ako mislis svekrvu i muza promijeniti....ili seli ili idi nazad jel no bi usa.....nije jedini misa mu.. njega mozda mos i tesat malo al nju jok.....nema mira u zajednici .....amin
-
bumerangss
#273 Re: Problemi s svekrvom
Sigurno ni tvoje maslo nije bilo za ramazana!Helena Trojanska wrote:Hmm... Isti problem kao kod mene. Ja sam jedva izdržala 2god. a onda smo odselili. Ni sada kad živimo sami nije bolje...vazda ga zivka na telefon dok je on na poslu, zapovijeda mu, ogovara mene, dođe u posjetu da pronjuška po kući... a dok smo svi zajedno bili, i dan danas se pitam kako nisam u ludnici završila...zalogaje su mi brojali, kad odem kod svojih njegova mati i sestra pretresu mi sobu, slušam u drugoj sobi kako me ogovaraju, psovala mi oca i majku...itd... da se ne uzrujavam više
-
Bodkin
#274 Re: Problemi s svekrvom
Zajednica je uzas. Ubi svaku vezu i sve odnose medju familijom
-
biscanka2
#275 Re: Problemi s svekrvom
[/size]bumerangss wrote:Sigurno ni tvoje maslo nije bilo za ramazana!Helena Trojanska wrote:Hmm... Isti problem kao kod mene. Ja sam jedva izdržala 2god. a onda smo odselili. Ni sada kad živimo sami nije bolje...vazda ga zivka na telefon dok je on na poslu, zapovijeda mu, ogovara mene, dođe u posjetu da pronjuška po kući... a dok smo svi zajedno bili, i dan danas se pitam kako nisam u ludnici završila...zalogaje su mi brojali, kad odem kod svojih njegova mati i sestra pretresu mi sobu, slušam u drugoj sobi kako me ogovaraju, psovala mi oca i majku...itd... da se ne uzrujavam više
E vala i ovu staru izreku odavno necuh - dobra.