Problemi s svekrvom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ho oponopono

#251 Re: Problemi s svekrvom

Post by ho oponopono »

sadie_forever wrote:Ma postujem ja nju,ona mi je govorila svasta,,,na sve zivo sam presutjela,ali je moj muz odgovarao sto je izazvalo probleme izmedju njih dvoje.Ali sta ja tu mogu.ona misli da sam ja kriva da ga ja okrecem protiv nje,ali nije tako,ja samo sutim ali isto tako kazem svoj stav o necemu sto se tice nas dvoje,a ona bi i na to da samo ona utice i on
...uuu ona misli da je tvoja ljubav prema njemu oduzimanje njene prema njemu, posesivna stara uuu koji zajeb...ajde vidjecemo da li ce muz staviti tacku ... :pusi2:
Rockefeller

#252 Re: Problemi s svekrvom

Post by Rockefeller »

Samo laganini. Izdržat' dok se ne odseliš :)
sadie_forever

#253 Re: Problemi s svekrvom

Post by sadie_forever »

ho oponopono wrote:
sadie_forever wrote:Ma postujem ja nju,ona mi je govorila svasta,,,na sve zivo sam presutjela,ali je moj muz odgovarao sto je izazvalo probleme izmedju njih dvoje.Ali sta ja tu mogu.ona misli da sam ja kriva da ga ja okrecem protiv nje,ali nije tako,ja samo sutim ali isto tako kazem svoj stav o necemu sto se tice nas dvoje,a ona bi i na to da samo ona utice i on
...uuu ona misli da je tvoja ljubav prema njemu oduzimanje njene prema njemu, posesivna stara uuu koji zajeb...ajde vidjecemo da li ce muz staviti tacku ... :pusi2:
stavlja on tacku ali tesko je staviti svaki put kad zena ne konta,ona ce se naljutit i popustit i opet eto je za 10 dana s necim slicnim :D
spreca

#254 Re: Problemi s svekrvom

Post by spreca »

kolko ima godina svekrva...jel cemu :oops: ...registruj je na forum :lol: :lol: :lol: :lol: @muha bi nju smirio :lol:
sadie_forever

#255 Re: Problemi s svekrvom

Post by sadie_forever »

spreca wrote:kolko ima godina svekrva...jel cemu :oops: ...registruj je na forum :lol: :lol: :lol: :lol: @muha bi nju smirio :lol:

56 godina,jadne godine ,prestar za smirenje takvo :D a premlad za drugaciji vid smirenja
spreca

#256 Re: Problemi s svekrvom

Post by spreca »

sadie_forever wrote:
spreca wrote:kolko ima godina svekrva...jel cemu :oops: ...registruj je na forum :lol: :lol: :lol: :lol: @muha bi nju smirio :lol:

56 godina,jadne godine ,prestar za smirenje takvo :D a premlad za drugaciji vid smirenja
moze se ona jos potrositi :oops: :lol:
insomnia78

#257 Re: Problemi s svekrvom

Post by insomnia78 »

Metni je na temu @milf, kao i kontakt
Preuzece neko od kolega
Helena Trojanska

#258 Re: Problemi s svekrvom

Post by Helena Trojanska »

Hmm... Isti problem kao kod mene. Ja sam jedva izdržala 2god. a onda smo odselili. Ni sada kad živimo sami nije bolje...vazda ga zivka na telefon dok je on na poslu, zapovijeda mu, ogovara mene, dođe u posjetu da pronjuška po kući... a dok smo svi zajedno bili, i dan danas se pitam kako nisam u ludnici završila...zalogaje su mi brojali, kad odem kod svojih njegova mati i sestra pretresu mi sobu, slušam u drugoj sobi kako me ogovaraju, psovala mi oca i majku...itd... da se ne uzrujavam više :sad:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#259 Re: Problemi s svekrvom

Post by Truba »

ne brini se bićeš slična :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#260 Re: Problemi s svekrvom

Post by JoseMujica »

insomnia78 wrote:Metni je na temu @milf, kao i kontakt
Preuzece neko od kolega
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Helena Trojanska

#261 Re: Problemi s svekrvom

Black swan wrote:ne brini se bićeš slična :D
Ako i budem to su posljedice traume :roll: zasad nemam sina, možda budem loša punica :lol:
Truba

#262 Re: Problemi s svekrvom

Post by Truba »

bićeš možda blaža
ali to će generaciji koja se sada rodi biti proporcionalno onome što si ti doživjela

možda su tvoju svekrvu pljuvali tukli i svasta nesto pa joj psovke dođu onako kao jutarnja kafica
Helena Trojanska

#263 Re: Problemi s svekrvom

Ako ja preživim pakao, trebam i drugom, ni krivom ni dužnom, od života napraviti pakao...nikad
JThomas

#264 Re: Problemi s svekrvom

Post by JThomas »

pa ne trebaš, ali hoćeš :D
sadie_forever

#265 Re: Problemi s svekrvom

Post by sadie_forever »

Black swan wrote:bićeš možda blaža
ali to će generaciji koja se sada rodi biti proporcionalno onome što si ti doživjela

možda su tvoju svekrvu pljuvali tukli i svasta nesto pa joj psovke dođu onako kao jutarnja kafica
Moja svekrva hvali svoju svekrvu rahmetli ,sve super bilo ,hvali ih sve....i opet ovako :D
Helena Trojanska

#266 Re: Problemi s svekrvom

Nemaju snahe nigdje podrške, ni na forumu :roll:
hladan.preminger

#267 Re: Problemi s svekrvom

Post by hladan.preminger »

Ti imas dvije opcije:

1) DA se odmah iselis sa ili bez muza,
2) Da takvu situcaiju trpis x godina i opet se iselis sa ili bez muza.

U drugoj opciji ostajes bez psihičkog zdravlja.
Truba

#268 Re: Problemi s svekrvom

Post by Truba »

svi su super kad umru
nemaš na koga ukazivati ko te sprečavao u tvom zvjezdanom usponu
i ko ti je lovu uzimao :D i tako...
ho oponopono

#269 Re: Problemi s svekrvom

Post by ho oponopono »

sadie_forever wrote:
stavlja on tacku ali tesko je staviti svaki put kad zena ne konta,ona ce se naljutit i popustit i opet eto je za 10 dana s necim slicnim :D
...ma sve kapiram, jebiga, jebena situacija kako god okrenes kad za protivnika imas domino posesivnu mami, koja crta razloge za zajebe...opet i iznova...radite na tome da se odvojite i adio bolan... :pusi2:
biscanka2

#270 Re: Problemi s svekrvom

Post by biscanka2 »

Helena Trojanska wrote:Ako ja preživim pakao, trebam i drugom, ni krivom ni dužnom, od života napraviti pakao...nikad
:roll: Eh kad bi mi na ovo sve ovdje mogli i svekrvu od Sadie cuti ..., vjerujem da bi se zena u cudu nasla . :cry:
A da je Sadie cvjecka od snahe :nene: - nebi po forumu savjete trazila vec od osoba koje su joj bliske i nju
dovoljno poznaju. :trep:
Sephora

#271 Re: Problemi s svekrvom

Post by Sephora »

Ko kome pomaze u kucnim obavezama, ti svekrvi ili svekrva tebi ? :mrgreen: Kako funkcionisete po tom pitanju?
vjesticanametli

#272 Re: Problemi s svekrvom

Post by vjesticanametli »

Ti zivis. U zabludi ako mislis svekrvu i muza promijeniti....ili seli ili idi nazad jel no bi usa.....nije jedini misa mu.. njega mozda mos i tesat malo al nju jok.....nema mira u zajednici .....amin
bumerangss

#273 Re: Problemi s svekrvom

Post by bumerangss »

Helena Trojanska wrote:Hmm... Isti problem kao kod mene. Ja sam jedva izdržala 2god. a onda smo odselili. Ni sada kad živimo sami nije bolje...vazda ga zivka na telefon dok je on na poslu, zapovijeda mu, ogovara mene, dođe u posjetu da pronjuška po kući... a dok smo svi zajedno bili, i dan danas se pitam kako nisam u ludnici završila...zalogaje su mi brojali, kad odem kod svojih njegova mati i sestra pretresu mi sobu, slušam u drugoj sobi kako me ogovaraju, psovala mi oca i majku...itd... da se ne uzrujavam više :sad:
Sigurno ni tvoje maslo nije bilo za ramazana!
Bodkin

#274 Re: Problemi s svekrvom

Post by Bodkin »

Zajednica je uzas. Ubi svaku vezu i sve odnose medju familijom
biscanka2

#275 Re: Problemi s svekrvom

Post by biscanka2 »

bumerangss wrote:
Helena Trojanska wrote:Hmm... Isti problem kao kod mene. Ja sam jedva izdržala 2god. a onda smo odselili. Ni sada kad živimo sami nije bolje...vazda ga zivka na telefon dok je on na poslu, zapovijeda mu, ogovara mene, dođe u posjetu da pronjuška po kući... a dok smo svi zajedno bili, i dan danas se pitam kako nisam u ludnici završila...zalogaje su mi brojali, kad odem kod svojih njegova mati i sestra pretresu mi sobu, slušam u drugoj sobi kako me ogovaraju, psovala mi oca i majku...itd... da se ne uzrujavam više :sad:
Sigurno ni tvoje maslo nije bilo za ramazana!
[/size]
:lol: :lol: :lol:
E vala i ovu staru izreku odavno necuh - dobra. :thumbup:
Post Reply