Podrzavam.Semiramida wrote: To nije loša ideja, al' ovo ja iz iskustva pišem: kad sam tražila jednom detaljni listing, to je bilo pravo veselje od papira.![]()
Odavno mi je muka od toliko racuna i reklama koje stizu sa svakim racunom.
Koristim On line bankarstvo i sve racune placam online, od kako su u posti digli cijene svojih usluga.
Meni bi odgovaralo da mi racun dodje u elektronskom obliku u vidu platnog naloga kojeg ja samo trebam da odobrim da ide u transakciju.
Koristim bhline portal gdje mogu vidjeti detalnu potrosnju nesto slicno kao i za bih.net stanje racuna
Nervira me jedino sto u pregledu dugovanja ne pise broj racuna usluge i to bi trebao procitati sa racuna (tj hard copy)
Any way: Placam jedan fiksni telefon koji u biti ne koristim i zadnju racun je 13.4 KM ne racunajuci RTV pretplatu.
U 21 stoljeci da li ijedan normalan telecom provider naplacuje prikaz broja pozivaoca kao dodatnu uslugu?
Nesto sto je sasvim normalno za mobilnu telefoniju ovdje se dodatno naplacuje!
Zasto ovaj iznos od 13.4 KM ne mogu u potpunosti iskoristiti na razgovore ili da prebacim taj iznos na drugi broj kao sto mogu sa mobilnom telefonijom.
Uzimaju nas lopatom.
Ja sam vec odlucio. Posto sam u prilici da uvedem Logosft-ov xDSL, uzecu njihov Trio paket Internet, Kablovska Fiksni telefon i skinuti se sa BH Telecoma, neka im "Njihove TV", interneta i telefona gdje naplacuju pretplatu koju u potpunosti ne mogu potrositi na razgovor, gdje mi se naplacuje prikaz broja, poziv na cekanju, sekretarica, sms, conference call..., a da ne pominjem cijene prema inostranstvu, i jos se zale kako tu imaju gubitak trzista od 50% zbog cijena konkurencije.
Neka nama BH Telecoma, ali daleko od moje kuce