Cherry-Cherry wrote:Fukara u duši.
Da,bas tako
Cherry-Cherry wrote:Fukara u duši.
izdaj imanje kinezima .triconja wrote:Ne kontam sto je tesko naci ko se bavi humanim premjestanjem pasa u azile sa pet zvjezdica. Naime neki se pripadnik vrste pasa naselio na moje imanje i ja bih to da rjesavam humano tako sto cu prijaviti pa nek voze dje hoce. Moze i link u pp, ako moze. Radi se o Zenici.
Otidji do nje i pokazi joj ko je gazda......tave...Tomahawk11 wrote:U mene kona posudila onu veliku (tefal, kako li) tavu ima dva mjeseca....i ne vraca
Ma bezze mi traziti tavu, a i nisam je ja dao._BataZiv_0809 wrote:Otidji do nje i pokazi joj ko je gazda......tave...Tomahawk11 wrote:U mene kona posudila onu veliku (tefal, kako li) tavu ima dva mjeseca....i ne vraca
Naughty America scenarij realno.
Cherry-Cherry wrote: I ja zovem i dosađujem, ali kad neko nema obraza i pravi se budala. Jednostavno, ignorisanje.
Dobro si uspjela.
halali se sU tavom--sjebala jeTomahawk11 wrote:Ma bezze mi traziti tavu, a i nisam je ja dao._BataZiv_0809 wrote:Otidji do nje i pokazi joj ko je gazda......tave...Tomahawk11 wrote:U mene kona posudila onu veliku (tefal, kako li) tavu ima dva mjeseca....i ne vraca
Naughty America scenarij realno.
Eh, muz, dvoje djece....ako je i ne vrate, halal bilo![]()
Al et, ne kontam ni ja da ljudi mogu uzeti/posuditi nesh i da ne vracaju.
Na stranu sto ne kontam to da neko posudi neki sud, nigdje veze![]()
A pare ne posudjujem nikom. U vremenu limita, kreditnih kartica, kredita - treba ti, znas gdje je banka.

Aha znaci nije neka koka.Tomahawk11 wrote:
Ma bezze mi traziti tavu, a i nisam je ja dao.
Eh, muz, dvoje djece....ako je i ne vrate, halal bilo![]()
Al et, ne kontam ni ja da ljudi mogu uzeti/posuditi nesh i da ne vracaju.
Na stranu sto ne kontam to da neko posudi neki sud, nigdje veze![]()
A pare ne posudjujem nikom. U vremenu limita, kreditnih kartica, kredita - treba ti, znas gdje je banka.
Nije_BataZiv_0809 wrote:
Aha znaci nije neka koka.
Pare posudjem samo dobrim kokama i spreman sam na alternativne varijante vracanja.
Isti sam ti... Vise mene stid zatraziti svoje nego njega sto ne vraca. Ako nije neka velika cifra u pitanju lakse mi zaboraviti nego trazitispreca wrote:Mene sramota reci koliko su mi duzni vec godinama ......dok budala i nehljebari ce zivjeti lagodnoazurna_obala wrote:Ja sam lično ganjala lika da vrati pare, zvala, dosađivala, prijetila. Kad on nije imao obraza da ih sam vrati, ja sam onda izgubila svaki osjećaj stida i neugodnosti i tražila sto je moje.
Vratio je na kraju.
Dugo se pravio da me ne vidi kad se sretnemo na ulici.
Sa takvima nema cile mile. Moraš biti veći gad od njih i ne dati više nikad ni fening.
Ništa od toga. Kad ga vidim, slučajno naletim na njega jer me izbjegava, slijedi šuplja priča u stilu zvat ću te ovih dana i slično i opet ništa. Jedino što Njanjavi reče žestoki momci.djevojka bez imena wrote:Cherry-Cherry wrote: I ja zovem i dosađujem, ali kad neko nema obraza i pravi se budala. Jednostavno, ignorisanje.
Dobro si uspjela.
Pa sto ne odes na adresu? Kad on moze biti bezobrazan ti ne treba da se ustrucavas, na vrata i kuc kuc, ja dosla
cifre po par hiljada maraka sam ja vec halalio......ostale su sume ne manje od cca 30 hiljada a ima ih koji su duzni i po 50hiljada maraka i ponasaju se kao da sam aj njima duzan...i uglavnom rodbinaMyTao wrote:Isti sam ti... Vise mene stid zatraziti svoje nego njega sto ne vraca. Ako nije neka velika cifra u pitanju lakse mi zaboraviti nego trazitispreca wrote:Mene sramota reci koliko su mi duzni vec godinama ......dok budala i nehljebari ce zivjeti lagodnoazurna_obala wrote:Ja sam lično ganjala lika da vrati pare, zvala, dosađivala, prijetila. Kad on nije imao obraza da ih sam vrati, ja sam onda izgubila svaki osjećaj stida i neugodnosti i tražila sto je moje.
Vratio je na kraju.
Dugo se pravio da me ne vidi kad se sretnemo na ulici.
Sa takvima nema cile mile. Moraš biti veći gad od njih i ne dati više nikad ni fening.
hajd meni posudi jedno 5 milja maraka---ako ti ne vratim nemoj mi više nikad ni marke posuditspreca wrote: cifre po par hiljada maraka sam ja vec halalio......ostale su sume ne manje od cca 30 hiljada a ima ih koji su duzni i po 50hiljada maraka i ponasaju se kao da sam aj njima duzan...i uglavnom rodbina
kasnis muha......vise ni sebi ne posudjujemmuha_sa wrote:hajd meni posudi jedno 5 milja maraka---ako ti ne vratim nemoj mi više nikad ni marke posuditspreca wrote: cifre po par hiljada maraka sam ja vec halalio......ostale su sume ne manje od cca 30 hiljada a ima ih koji su duzni i po 50hiljada maraka i ponasaju se kao da sam aj njima duzan...i uglavnom rodbina
sevap ti je moj dobri sprecolinispreca wrote:kasnis muha......vise ni sebi ne posudjujemmuha_sa wrote:hajd meni posudi jedno 5 milja maraka---ako ti ne vratim nemoj mi više nikad ni marke posuditspreca wrote: cifre po par hiljada maraka sam ja vec halalio......ostale su sume ne manje od cca 30 hiljada a ima ih koji su duzni i po 50hiljada maraka i ponasaju se kao da sam aj njima duzan...i uglavnom rodbina![]()
racunaj da se sa tobom vise ne pozdravljammuha_sa wrote: sevap ti je moj dobri sprecoliniako ti ne vratim nemoj više nikad ni zdravo rec
Ja ruksak, unutra laptop i hrpu papira, tel i novcanik, i opet mi uvijek nesto fali. Ne nosimo mi hrpu stvari jer nam je fora vec potrebaNjanjavi wrote:Ja ne kontam uopste odakle njima tolika snaga volje i furka da nose onolike tashnetine sa omanjim krdom mrtvih pingvina unutra, portalima za druge dimenzije, sminkom, prvom pomoci, tri seta okastih i dva vilastih kljuceva, rezervna zimska jakna, hulahopke, gace, troje stikle i pola granapa slatka u njima.
Nikad zemsko nece shvatit rahatluk kad izadjes napolje bez icega na ledjima, ramenu il u rukama
djevojka bez imena wrote:Ja ruksak, unutra laptop i hrpu papira, tel i novcanik, i opet mi uvijek nesto fali. Ne nosimo mi hrpu stvari jer nam je fora vec potrebaNjanjavi wrote:Ja ne kontam uopste odakle njima tolika snaga volje i furka da nose onolike tashnetine sa omanjim krdom mrtvih pingvina unutra, portalima za druge dimenzije, sminkom, prvom pomoci, tri seta okastih i dva vilastih kljuceva, rezervna zimska jakna, hulahopke, gace, troje stikle i pola granapa slatka u njima.
Nikad zemsko nece shvatit rahatluk kad izadjes napolje bez icega na ledjima, ramenu il u rukama