Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#9826 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Cherry-Cherry wrote:Fukara u duši.

Da,bas tako
triconja

#9827 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Ne kontam sto je tesko naci ko se bavi humanim premjestanjem pasa u azile sa pet zvjezdica. Naime neki se pripadnik vrste pasa naselio na moje imanje i ja bih to da rjesavam humano tako sto cu prijaviti pa nek voze dje hoce :lol: . Moze i link u pp, ako moze. Radi se o Zenici.
pirpa

#9828 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pirpa »

triconja wrote:Ne kontam sto je tesko naci ko se bavi humanim premjestanjem pasa u azile sa pet zvjezdica. Naime neki se pripadnik vrste pasa naselio na moje imanje i ja bih to da rjesavam humano tako sto cu prijaviti pa nek voze dje hoce :lol: . Moze i link u pp, ako moze. Radi se o Zenici.
izdaj imanje kinezima . :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9829 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

U mene kona posudila onu veliku (tefal, kako li) tavu ima dva mjeseca....i ne vraca :-?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9830 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:U mene kona posudila onu veliku (tefal, kako li) tavu ima dva mjeseca....i ne vraca :-?
Otidji do nje i pokazi joj ko je gazda......tave...

Naughty America scenarij realno. :evil:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9831 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:U mene kona posudila onu veliku (tefal, kako li) tavu ima dva mjeseca....i ne vraca :-?

Ma bezze mi traziti tavu, a i nisam je ja dao.
Eh, muz, dvoje djece....ako je i ne vrate, halal bilo :-D
Al et, ne kontam ni ja da ljudi mogu uzeti/posuditi nesh i da ne vracaju.
Na stranu sto ne kontam to da neko posudi neki sud, nigdje veze :-)

A pare ne posudjujem nikom. U vremenu limita, kreditnih kartica, kredita - treba ti, znas gdje je banka.
djevojka bez imena

#9832 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Cherry-Cherry wrote: I ja zovem i dosađujem, ali kad neko nema obraza i pravi se budala. Jednostavno, ignorisanje.
Dobro si uspjela. :thumbup:

Pa sto ne odes na adresu? Kad on moze biti bezobrazan ti ne treba da se ustrucavas, na vrata i kuc kuc, ja dosla :twisted:
muha_sa

#9833 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

Tomahawk11 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

A pare ne posudjujem nikom. U vremenu limita, kreditnih kartica, kredita - treba ti, znas gdje je banka.
halali se sU tavom--sjebala je

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#9834 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

:lol: :lol: :lol:
morebit da je i to bilo :mrgreen:
Samo sto je ovo ona velika tava, duboka sa poklopcem....bio bi to smrtni slucaj :skoljka:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9835 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:

Aha znaci nije neka koka.

Pare posudjem samo dobrim kokama i spreman sam na alternativne varijante vracanja. :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9836 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Aha znaci nije neka koka.

Pare posudjem samo dobrim kokama i spreman sam na alternativne varijante vracanja. :izet:
Nije :|
Ima jedna sprat iznad...njoj bi svasta posudio, al ne smijem :oops:

Bata, raskucice te, a slabo da ces naplatiti :lol: :lol:

Nisi jos ni od hrleta naplatio, a skontaj tek kako su one namazane :oops:
MyTao

#9837 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MyTao »

spreca wrote:
azurna_obala wrote:Ja sam lično ganjala lika da vrati pare, zvala, dosađivala, prijetila. Kad on nije imao obraza da ih sam vrati, ja sam onda izgubila svaki osjećaj stida i neugodnosti i tražila sto je moje.
Vratio je na kraju.
Dugo se pravio da me ne vidi kad se sretnemo na ulici.
Sa takvima nema cile mile. Moraš biti veći gad od njih i ne dati više nikad ni fening.
Mene sramota reci koliko su mi duzni vec godinama ......dok budala i nehljebari ce zivjeti lagodno
Isti sam ti... Vise mene stid zatraziti svoje nego njega sto ne vraca. Ako nije neka velika cifra u pitanju lakse mi zaboraviti nego traziti :D
Cherry-Cherry

#9838 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

djevojka bez imena wrote:
Cherry-Cherry wrote: I ja zovem i dosađujem, ali kad neko nema obraza i pravi se budala. Jednostavno, ignorisanje.
Dobro si uspjela. :thumbup:

Pa sto ne odes na adresu? Kad on moze biti bezobrazan ti ne treba da se ustrucavas, na vrata i kuc kuc, ja dosla :twisted:
Ništa od toga. Kad ga vidim, slučajno naletim na njega jer me izbjegava, slijedi šuplja priča u stilu zvat ću te ovih dana i slično i opet ništa. Jedino što Njanjavi reče žestoki momci.
spreca

#9839 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by spreca »

MyTao wrote:
spreca wrote:
azurna_obala wrote:Ja sam lično ganjala lika da vrati pare, zvala, dosađivala, prijetila. Kad on nije imao obraza da ih sam vrati, ja sam onda izgubila svaki osjećaj stida i neugodnosti i tražila sto je moje.
Vratio je na kraju.
Dugo se pravio da me ne vidi kad se sretnemo na ulici.
Sa takvima nema cile mile. Moraš biti veći gad od njih i ne dati više nikad ni fening.
Mene sramota reci koliko su mi duzni vec godinama ......dok budala i nehljebari ce zivjeti lagodno
Isti sam ti... Vise mene stid zatraziti svoje nego njega sto ne vraca. Ako nije neka velika cifra u pitanju lakse mi zaboraviti nego traziti :D
cifre po par hiljada maraka sam ja vec halalio......ostale su sume ne manje od cca 30 hiljada a ima ih koji su duzni i po 50hiljada maraka i ponasaju se kao da sam aj njima duzan...i uglavnom rodbina
muha_sa

#9840 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

spreca wrote: cifre po par hiljada maraka sam ja vec halalio......ostale su sume ne manje od cca 30 hiljada a ima ih koji su duzni i po 50hiljada maraka i ponasaju se kao da sam aj njima duzan...i uglavnom rodbina
hajd meni posudi jedno 5 milja maraka---ako ti ne vratim nemoj mi više nikad ni marke posudit
spreca

#9841 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by spreca »

muha_sa wrote:
spreca wrote: cifre po par hiljada maraka sam ja vec halalio......ostale su sume ne manje od cca 30 hiljada a ima ih koji su duzni i po 50hiljada maraka i ponasaju se kao da sam aj njima duzan...i uglavnom rodbina
hajd meni posudi jedno 5 milja maraka---ako ti ne vratim nemoj mi više nikad ni marke posudit
kasnis muha......vise ni sebi ne posudjujem :mrgreen: :lol:
muha_sa

#9842 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

spreca wrote:
muha_sa wrote:
kasnis muha......vise ni sebi ne posudjujem :mrgreen: :lol:
sevap ti je moj dobri sprecolini :-D ako ti ne vratim nemoj više nikad ni zdravo rec
spreca

#9843 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by spreca »

muha_sa wrote: sevap ti je moj dobri sprecolini :-D ako ti ne vratim nemoj više nikad ni zdravo rec
racunaj da se sa tobom vise ne pozdravljam :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#9844 Re: Popularne stvari koje ne kontam

ponavljam se,ali fakat ne kontam nosanje ovih pametnih telefona u rukama,pore torbi,tasni,dzepova i to osobito kod zena,cura,fakat to ne kontam,em su laka meta za lopove da im to otmu a i zar im nije lakse to nositti u torbama ili tasnama?
Njanjavi

#9845 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Ja ne kontam uopste odakle njima tolika snaga volje i furka da nose onolike tashnetine sa omanjim krdom mrtvih pingvina unutra, portalima za druge dimenzije, sminkom, prvom pomoci, tri seta okastih i dva vilastih kljuceva, rezervna zimska jakna, hulahopke, gace, troje stikle i pola granapa slatka u njima.
Nikad zemsko nece shvatit rahatluk kad izadjes napolje bez icega na ledjima, ramenu il u rukama :)
saga

#9846 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by saga »

^ gdje stavis telefon :-D
Ja na pauzu kad s posla izadjem, marku i po u dzep, telefon u ruku i do kafica. Ne da mi se torbu samo zbog tog nosit, a na ovim novim farmerkama dzepovi nekkavi malesni ne more nis u njih stati.
kakavdanakneiskustvu

#9847 Re: Popularne stvari koje ne kontam

što li nisu nosale mobitele non stop u rukama prije 7-8 godina dok su nokije jedino bile aktulene
dostavljac

#9848 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dostavljac »

Ne kontam :-D kad dama, cura, djevojka ili kako vec hocete ..nosi "ime" na lancicu" tipa nina selma anita ovakva onakva nesto mi to ruzno ali fakat
djevojka bez imena

#9849 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Njanjavi wrote:Ja ne kontam uopste odakle njima tolika snaga volje i furka da nose onolike tashnetine sa omanjim krdom mrtvih pingvina unutra, portalima za druge dimenzije, sminkom, prvom pomoci, tri seta okastih i dva vilastih kljuceva, rezervna zimska jakna, hulahopke, gace, troje stikle i pola granapa slatka u njima.
Nikad zemsko nece shvatit rahatluk kad izadjes napolje bez icega na ledjima, ramenu il u rukama :)
Ja ruksak, unutra laptop i hrpu papira, tel i novcanik, i opet mi uvijek nesto fali. Ne nosimo mi hrpu stvari jer nam je fora vec potreba
kakavdanakneiskustvu

#9850 Re: Popularne stvari koje ne kontam

djevojka bez imena wrote:
Njanjavi wrote:Ja ne kontam uopste odakle njima tolika snaga volje i furka da nose onolike tashnetine sa omanjim krdom mrtvih pingvina unutra, portalima za druge dimenzije, sminkom, prvom pomoci, tri seta okastih i dva vilastih kljuceva, rezervna zimska jakna, hulahopke, gace, troje stikle i pola granapa slatka u njima.
Ja ruksak, unutra laptop i hrpu papira, tel i novcanik, i opet mi uvijek nesto fali. Ne nosimo mi hrpu stvari jer nam je fora vec potreba

ne nosis mobitel u rukama???
Post Reply