Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
saale

#18376 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by saale »

Vitezanin wrote:
insomnia78 wrote:Jesmo ruzan narod u PM :lol:
U sarajevskom naselju Ciglane otvoren nargila bar "Mahala"
http://www.klix.ba/clanak/180607034
Osim ove dvije plave sa dobrim sikama

PS: na stranu sto se pretvarate u Harape
Je li moguće da je otvaranje nargila bara zaslužilo vijest na najčitanijem portalu u zemlji?

:-) :-) :-) :-) :lol:
Nemoj biti glup, clanak je placen!
pizarro

#18377 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pizarro »

ne kontam zasto su u evropi ovi shisha/nargila barovi postali ovako popularni.
moonca

#18378 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Migranti :-)
kakavdanakneiskustvu

#18379 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

:lol:
pizarro

#18380 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pizarro »

moonca wrote:Migranti :-)
ima li i u americi na svakom cosku po jedna shisha-lounge?
Dope_Man

#18381 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dope_Man »

Ne kontam mijesanje arapskih i rimskih cifri u datumuma. Evo posljednji primjer maloprije vidim najava koncerta Marija Serifovica 30.VI.. Jel' tesko napisati 6, ili ako se pravimo pametni XXX.VI.MMXVIII pa nek raja razmislja kad je.
kakavdanakneiskustvu

#18382 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Dope_Man wrote:Ne kontam mijesanje arapskih i rimskih cifri u datumuma. Evo posljednji primjer maloprije vidim najava koncerta Marija Serifovica 30.VI.. Jel' tesko napisati 6, ili ako se pravimo pametni XXX.VI.MMXVIII pa nek raja razmislja kad je.
:lol: :lol: :thumbup:
dječak sa šibicama

#18383 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

sto je najsmjesnije, svi oni su danas zvijezde instagrama u svojim malim glavicama
moonca

#18384 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

pizarro wrote:
U mom gradu, mozda ima jedan. :-) nije bas popularno
dječak sa šibicama

#18385 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

i sta oni sisaju u tim nargilama??? duhan??? travu??? kamilicu???
Vitezanin

#18386 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Vitezanin »

saale wrote:
Vitezanin wrote:

Je li moguće da je otvaranje nargila bara zaslužilo vijest na najčitanijem portalu u zemlji?

:-) :-) :-) :-) :lol:
Nemoj biti glup, clanak je placen!
Otkud ja znam je li plaćen. Ajde pazi malo kako komuniciraš na forumu, ok?
Nadzorna_ploca

#18387 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nadzorna_ploca »

Mogu in platiti i milion dolara ali ovo je gola kurcina i ne treba da stoji tamo. Doduse kao i pola drugih nazovi vijesti.
pizarro

#18388 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pizarro »

jaooo, sto bajagi ne volimo pare.
insomnia78

#18389 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

pizarro wrote:ne kontam zasto su u evropi ovi shisha/nargila barovi postali ovako popularni.
Dje u Evropi?
pizarro

#18390 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pizarro »

npr. bosna
Dope_Man

#18391 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dope_Man »

Clanak jeste promo, jasno je i iz samog teksta, te iz cinjenice da nisu otvoreni komentari... i to sve ako preskocimo rijec ''Promo'' u samom naslovu. Tako da je jasno zasto je tu. Klix je ipak najcitaniji portal i svaka kompanija koja nesto pokrene plati pokoji clanak, isto kao oni M-bike prije dan-dva, tako i ovi.
vješalica

#18392 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

Vitezanin wrote:
Otkud ja znam je li plaćen. Ajde pazi malo kako komuniciraš na forumu, ok?
Sponzoriran clanak i to lijepo pise
Novac marketing itd itd...
Inace pola njuski od ranije poznati zgubidani sitni kriminalci i zagorene glupace...i na jednoj slici vidim i dijete su doveli u onaj oblak dima
moonca

#18393 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Dope_Man wrote:Clanak jeste promo, jasno je i iz samog teksta, te iz cinjenice da nisu otvoreni komentari... i to sve ako preskocimo rijec ''Promo'' u samom naslovu. Tako da je jasno zasto je tu. Klix je ipak najcitaniji portal i svaka kompanija koja nesto pokrene plati pokoji clanak, isto kao oni M-bike prije dan-dva, tako i ovi.
A zasto je lose ako je placen tekst.

Zar nije normalno da lokalne novine besplatno objave clanak o novo-otvorenom biznisu bilo koje vrste.
irac300

#18394 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by irac300 »

moonca wrote:
Dope_Man wrote:Clanak jeste promo, jasno je i iz samog teksta, te iz cinjenice da nisu otvoreni komentari... i to sve ako preskocimo rijec ''Promo'' u samom naslovu. Tako da je jasno zasto je tu. Klix je ipak najcitaniji portal i svaka kompanija koja nesto pokrene plati pokoji clanak, isto kao oni M-bike prije dan-dva, tako i ovi.

Zar nije normalno da lokalne novine besplatno objave clanak o novo-otvorenom biznisu bilo koje vrste.
Jakog biznisa i k****.
moonca

#18395 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

irac300 wrote:
moonca wrote:

Jakog biznisa i k****.
Par radnih mjesta i porez drzavi. :zoka:
ćiribiribela

#18396 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Ja ne kontam nargile i zasto je to popularno svuda, dje ćejf?
Dope_Man

#18397 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dope_Man »

moonca wrote:

Ja nisam nista rekao o tome da je dobro ili lose, samo pojasnio po cemu se jasno vidi da je promo clanak a ne vijest koju pise portal s ciljem da nam prenese neku novost. I sam smatram korisnim i potrebnim cak da se objavljuju vijesti o otvaranju novog biznisa, ali pod tim ipak mislim na ozbiljnije firme od sisa bara (ili bara bilo kakve vrste da ne bude da samu brude hejtam). Dakle vijest o otvaranju nove tvornice, novog hotela koji zaposljava nekoliko desetina novih ljudi, nekih neobicnih atrakcija poput Sunnylanda itd.. to ima smisla da bude u novostima i bez reklame (mada to niko nece uraditi jer.. sto bi ja njega reklamir'o, nek mi plati prvo).
Dope_Man

#18398 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dope_Man »

ćiribiribela wrote:Ja ne kontam nargile i zasto je to popularno svuda, dje ćejf?
Vole da dudlaju, more bit da je dosta latentnih ped... ovaj, hocu rec mora da je dosta raje zaostale u oralnoj fazi razvoja sto bi rekao cika Frojd.
moonca

#18399 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by moonca »

Dope_Man wrote:
moonca wrote:

Ja nisam nista rekao o tome da je dobro ili lose, samo pojasnio po cemu se jasno vidi da je promo clanak a ne vijest koju pise portal s ciljem da nam prenese neku novost. I sam smatram korisnim i potrebnim cak da se objavljuju vijesti o otvaranju novog biznisa, ali pod tim ipak mislim na ozbiljnije firme od sisa bara (ili bara bilo kakve vrste da ne bude da samu brude hejtam). Dakle vijest o otvaranju nove tvornice, novog hotela koji zaposljava nekoliko desetina novih ljudi, nekih neobicnih atrakcija poput Sunnylanda itd.. to ima smisla da bude u novostima i bez reklame (mada to niko nece uraditi jer.. sto bi ja njega reklamir'o, nek mi plati prvo).
Nije problem velikoj firmi, hotelu doci do musterije, ipak za male biznise jeste. Manji je kapital ulozen, svejedno i dalje mislim da lokalne novine moraju te bar jednom promovisati djaba/ bez naknade, sto i vani rade pa ti uz put daju do znanja da nije lose i ako kod njih oglasavas. To ne bi trebala biti ucjena.
Jack Be Nimble

#18400 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

pizarro wrote:
Zavisi od grada, to jest četvrt grada. Tamo gdje su migranti ima na svakom cosku, oko faksova ih isto možeš naći. Mada bili su popularni 2005-2010, u to vrijeme su se ko gljive novi kafići otvarali. Vidim ih i danas, ali ja lično samo jednom bio u takvom lokalu za vrijeme faxa. Ne kontam u čemu je fol, veći mi je užitak trava.
Post Reply