Nemoj biti glup, clanak je placen!Vitezanin wrote:Je li moguće da je otvaranje nargila bara zaslužilo vijest na najčitanijem portalu u zemlji?insomnia78 wrote:Jesmo ruzan narod u PM![]()
U sarajevskom naselju Ciglane otvoren nargila bar "Mahala"
http://www.klix.ba/clanak/180607034
Osim ove dvije plave sa dobrim sikama
PS: na stranu sto se pretvarate u Harape
![]()
![]()
![]()
![]()
Popularne stvari koje ne kontam
-
saale
#18376 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- pizarro
#18377 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam zasto su u evropi ovi shisha/nargila barovi postali ovako popularni.
-
moonca
-
kakavdanakneiskustvu
#18379 Re: Popularne stvari koje ne kontam
insomnia78 wrote:Jesmo ruzan narod u PM![]()
- pizarro
#18380 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ima li i u americi na svakom cosku po jedna shisha-lounge?moonca wrote:Migranti
- Dope_Man
#18381 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam mijesanje arapskih i rimskih cifri u datumuma. Evo posljednji primjer maloprije vidim najava koncerta Marija Serifovica 30.VI.. Jel' tesko napisati 6, ili ako se pravimo pametni XXX.VI.MMXVIII pa nek raja razmislja kad je.
-
kakavdanakneiskustvu
#18382 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dope_Man wrote:Ne kontam mijesanje arapskih i rimskih cifri u datumuma. Evo posljednji primjer maloprije vidim najava koncerta Marija Serifovica 30.VI.. Jel' tesko napisati 6, ili ako se pravimo pametni XXX.VI.MMXVIII pa nek raja razmislja kad je.
-
dječak sa šibicama
#18383 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sto je najsmjesnije, svi oni su danas zvijezde instagrama u svojim malim glavicamainsomnia78 wrote:Jesmo ruzan narod u PM![]()
-
moonca
#18384 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U mom gradu, mozda ima jedan.pizarro wrote:ima li i u americi na svakom cosku po jedna shisha-lounge?moonca wrote:Migranti
-
dječak sa šibicama
#18385 Re: Popularne stvari koje ne kontam
i sta oni sisaju u tim nargilama??? duhan??? travu??? kamilicu???
- Vitezanin
#18386 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Otkud ja znam je li plaćen. Ajde pazi malo kako komuniciraš na forumu, ok?saale wrote:Nemoj biti glup, clanak je placen!Vitezanin wrote:Je li moguće da je otvaranje nargila bara zaslužilo vijest na najčitanijem portalu u zemlji?insomnia78 wrote:Jesmo ruzan narod u PM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Nadzorna_ploca
#18387 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mogu in platiti i milion dolara ali ovo je gola kurcina i ne treba da stoji tamo. Doduse kao i pola drugih nazovi vijesti.
- pizarro
#18388 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jaooo, sto bajagi ne volimo pare.
- insomnia78
#18389 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dje u Evropi?pizarro wrote:ne kontam zasto su u evropi ovi shisha/nargila barovi postali ovako popularni.
- pizarro
#18390 Re: Popularne stvari koje ne kontam
npr. bosna
- Dope_Man
#18391 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Clanak jeste promo, jasno je i iz samog teksta, te iz cinjenice da nisu otvoreni komentari... i to sve ako preskocimo rijec ''Promo'' u samom naslovu. Tako da je jasno zasto je tu. Klix je ipak najcitaniji portal i svaka kompanija koja nesto pokrene plati pokoji clanak, isto kao oni M-bike prije dan-dva, tako i ovi.
- vješalica
#18392 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sponzoriran clanak i to lijepo piseVitezanin wrote:
Otkud ja znam je li plaćen. Ajde pazi malo kako komuniciraš na forumu, ok?
Novac marketing itd itd...
Inace pola njuski od ranije poznati zgubidani sitni kriminalci i zagorene glupace...i na jednoj slici vidim i dijete su doveli u onaj oblak dima
-
moonca
#18393 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A zasto je lose ako je placen tekst.Dope_Man wrote:Clanak jeste promo, jasno je i iz samog teksta, te iz cinjenice da nisu otvoreni komentari... i to sve ako preskocimo rijec ''Promo'' u samom naslovu. Tako da je jasno zasto je tu. Klix je ipak najcitaniji portal i svaka kompanija koja nesto pokrene plati pokoji clanak, isto kao oni M-bike prije dan-dva, tako i ovi.
Zar nije normalno da lokalne novine besplatno objave clanak o novo-otvorenom biznisu bilo koje vrste.
- irac300
#18394 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jakog biznisa i k****.moonca wrote:A zasto je lose ako je placen tekst.Dope_Man wrote:Clanak jeste promo, jasno je i iz samog teksta, te iz cinjenice da nisu otvoreni komentari... i to sve ako preskocimo rijec ''Promo'' u samom naslovu. Tako da je jasno zasto je tu. Klix je ipak najcitaniji portal i svaka kompanija koja nesto pokrene plati pokoji clanak, isto kao oni M-bike prije dan-dva, tako i ovi.
Zar nije normalno da lokalne novine besplatno objave clanak o novo-otvorenom biznisu bilo koje vrste.
-
moonca
#18395 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Par radnih mjesta i porez drzavi.irac300 wrote:Jakog biznisa i k****.moonca wrote:A zasto je lose ako je placen tekst.Dope_Man wrote:Clanak jeste promo, jasno je i iz samog teksta, te iz cinjenice da nisu otvoreni komentari... i to sve ako preskocimo rijec ''Promo'' u samom naslovu. Tako da je jasno zasto je tu. Klix je ipak najcitaniji portal i svaka kompanija koja nesto pokrene plati pokoji clanak, isto kao oni M-bike prije dan-dva, tako i ovi.
- ćiribiribela
#18396 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne kontam nargile i zasto je to popularno svuda, dje ćejf?
- Dope_Man
#18397 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja nisam nista rekao o tome da je dobro ili lose, samo pojasnio po cemu se jasno vidi da je promo clanak a ne vijest koju pise portal s ciljem da nam prenese neku novost. I sam smatram korisnim i potrebnim cak da se objavljuju vijesti o otvaranju novog biznisa, ali pod tim ipak mislim na ozbiljnije firme od sisa bara (ili bara bilo kakve vrste da ne bude da samu brude hejtam). Dakle vijest o otvaranju nove tvornice, novog hotela koji zaposljava nekoliko desetina novih ljudi, nekih neobicnih atrakcija poput Sunnylanda itd.. to ima smisla da bude u novostima i bez reklame (mada to niko nece uraditi jer.. sto bi ja njega reklamir'o, nek mi plati prvo).moonca wrote:A zasto je lose ako je placen tekst.Dope_Man wrote:Clanak jeste promo, jasno je i iz samog teksta, te iz cinjenice da nisu otvoreni komentari... i to sve ako preskocimo rijec ''Promo'' u samom naslovu. Tako da je jasno zasto je tu. Klix je ipak najcitaniji portal i svaka kompanija koja nesto pokrene plati pokoji clanak, isto kao oni M-bike prije dan-dva, tako i ovi.
- Dope_Man
#18398 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vole da dudlaju, more bit da je dosta latentnih ped... ovaj, hocu rec mora da je dosta raje zaostale u oralnoj fazi razvoja sto bi rekao cika Frojd.ćiribiribela wrote:Ja ne kontam nargile i zasto je to popularno svuda, dje ćejf?
-
moonca
#18399 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije problem velikoj firmi, hotelu doci do musterije, ipak za male biznise jeste. Manji je kapital ulozen, svejedno i dalje mislim da lokalne novine moraju te bar jednom promovisati djaba/ bez naknade, sto i vani rade pa ti uz put daju do znanja da nije lose i ako kod njih oglasavas. To ne bi trebala biti ucjena.Dope_Man wrote:Ja nisam nista rekao o tome da je dobro ili lose, samo pojasnio po cemu se jasno vidi da je promo clanak a ne vijest koju pise portal s ciljem da nam prenese neku novost. I sam smatram korisnim i potrebnim cak da se objavljuju vijesti o otvaranju novog biznisa, ali pod tim ipak mislim na ozbiljnije firme od sisa bara (ili bara bilo kakve vrste da ne bude da samu brude hejtam). Dakle vijest o otvaranju nove tvornice, novog hotela koji zaposljava nekoliko desetina novih ljudi, nekih neobicnih atrakcija poput Sunnylanda itd.. to ima smisla da bude u novostima i bez reklame (mada to niko nece uraditi jer.. sto bi ja njega reklamir'o, nek mi plati prvo).moonca wrote:A zasto je lose ako je placen tekst.Dope_Man wrote:Clanak jeste promo, jasno je i iz samog teksta, te iz cinjenice da nisu otvoreni komentari... i to sve ako preskocimo rijec ''Promo'' u samom naslovu. Tako da je jasno zasto je tu. Klix je ipak najcitaniji portal i svaka kompanija koja nesto pokrene plati pokoji clanak, isto kao oni M-bike prije dan-dva, tako i ovi.
- Jack Be Nimble
#18400 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zavisi od grada, to jest četvrt grada. Tamo gdje su migranti ima na svakom cosku, oko faksova ih isto možeš naći. Mada bili su popularni 2005-2010, u to vrijeme su se ko gljive novi kafići otvarali. Vidim ih i danas, ali ja lično samo jednom bio u takvom lokalu za vrijeme faxa. Ne kontam u čemu je fol, veći mi je užitak trava.pizarro wrote:ima li i u americi na svakom cosku po jedna shisha-lounge?moonca wrote:Migranti