da čujem vaše misljenje, ako moze!
pitanje?
-
S-e-l-e-n-a-a
#1 pitanje?
Zašto se mladi bračni parovi danas tako brzo rastaju?? Sklepaju dijete i onda k'o fol skontaju da nisu jedno za drugo, what the hell??
-
S-e-l-e-n-a-a
#3 Re: pitanje?
hahah pa nisam bas.... ima tu nekih razloga, kao sto sam rekla skontaju da nisu jedno za drugo...

-
duboka_misao
#4 Re: pitanje?
nevjerovatno? ljudi se rastaju? mladi? Mirikl! ova se vjezba na otvaranju novih tema ali nikako da pogodi.
- respo
#5 Re: pitanje?
pa sama si sebi odgovorila skontaju u braku da nisu jedno za drugo
-
pshhh
#6 Re: pitanje?
Zato sto su nasi roditelji pravili po jedno dvoje djece i razmazili ih.S-e-l-e-n-a-a wrote:Zašto se mladi bračni parovi danas tako brzo rastaju?? Sklepaju dijete i onda k'o fol skontaju da nisu jedno za drugo, what the hell??![]()
![]()
![]()
Tako razmazene curice ili momci, kad im mis prdne one/oni odmah na telefon ''mama''.
Naravno bosanske mamice i babuke koje su umjesto u skolovanje svoje djece ulagali u kuce na tri sprata po Buca i Buljakovu potoku, odmah kazu ''Haj ti kceri/sine kuci svojoj''.
Iste te nase bosanske kuce na deset spratova su danas vecinom prazne, jer vecina bosnjaka nisu ulagali u skolovanje svoje djece vec u spratove ''da im komsije vide'' pa sada djeca gule po zapadu radeci najmizernije poslove.
Danasnje cure i momci su vecinom razmazeni ... pa kad naidju na najmanji problem ne znaju kako da ga rijese vec bjeze od problema.
- Ajatolah_
#7 Re: pitanje?
Dobra tema, kapetane!
Također dobijaš moj službeni...

Ova potvrda o kvaliteti teme je internacionalnog karaktera, tako da, gdje god da otvoriš ovakvu temu i priložiš potvrdu, ljudi će te gledati s posebnim poštovanjem i divljenjem.
Samo tako nastavi!

Ova potvrda o kvaliteti teme je internacionalnog karaktera, tako da, gdje god da otvoriš ovakvu temu i priložiš potvrdu, ljudi će te gledati s posebnim poštovanjem i divljenjem.
Samo tako nastavi!
- Ljuska_u_BaklaFi
#8 Re: pitanje?
Davno sam ja rekla da je ravnopravnost syebala zhenu, i ubila ama bash svu zhenstvenost u njoj 
-
S-e-l-e-n-a-a
#9 Re: pitanje?
a zenstvenost je...??? da bude kod kuce (nezaposlena), odgaja djecu i suti, kako bi rekli cojku...Ljuska_u_BaklaFi wrote:Davno sam ja rekla da je ravnopravnost syebala zhenu, i ubila ama bash svu zhenstvenost u njoj
nadam se da sam pogresno shvatila