pitanje?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
S-e-l-e-n-a-a

#1 pitanje?

Post by S-e-l-e-n-a-a »

Zašto se mladi bračni parovi danas tako brzo rastaju?? Sklepaju dijete i onda k'o fol skontaju da nisu jedno za drugo, what the hell?? :shock: :shock: :shock:
da čujem vaše misljenje, ako moze! :roll:
*mima*

#2 Re: pitanje?

Post by *mima* »

Jesi ih pitala?
S-e-l-e-n-a-a

#3 Re: pitanje?

Post by S-e-l-e-n-a-a »

hahah pa nisam bas.... ima tu nekih razloga, kao sto sam rekla skontaju da nisu jedno za drugo... :x :x
duboka_misao

#4 Re: pitanje?

Post by duboka_misao »

nevjerovatno? ljudi se rastaju? mladi? Mirikl! ova se vjezba na otvaranju novih tema ali nikako da pogodi.
respo

#5 Re: pitanje?

Post by respo »

pa sama si sebi odgovorila skontaju u braku da nisu jedno za drugo
pshhh

#6 Re: pitanje?

Post by pshhh »

S-e-l-e-n-a-a wrote:Zašto se mladi bračni parovi danas tako brzo rastaju?? Sklepaju dijete i onda k'o fol skontaju da nisu jedno za drugo, what the hell?? :shock: :shock: :shock:
da čujem vaše misljenje, ako moze! :roll:
Zato sto su nasi roditelji pravili po jedno dvoje djece i razmazili ih.

Tako razmazene curice ili momci, kad im mis prdne one/oni odmah na telefon ''mama''.

Naravno bosanske mamice i babuke koje su umjesto u skolovanje svoje djece ulagali u kuce na tri sprata po Buca i Buljakovu potoku, odmah kazu ''Haj ti kceri/sine kuci svojoj''.

Iste te nase bosanske kuce na deset spratova su danas vecinom prazne, jer vecina bosnjaka nisu ulagali u skolovanje svoje djece vec u spratove ''da im komsije vide'' pa sada djeca gule po zapadu radeci najmizernije poslove.

Danasnje cure i momci su vecinom razmazeni ... pa kad naidju na najmanji problem ne znaju kako da ga rijese vec bjeze od problema.
Ajatolah_

#7 Re: pitanje?

Post by Ajatolah_ »

Dobra tema, kapetane! :thumbup: Također dobijaš moj službeni...

Image

Ova potvrda o kvaliteti teme je internacionalnog karaktera, tako da, gdje god da otvoriš ovakvu temu i priložiš potvrdu, ljudi će te gledati s posebnim poštovanjem i divljenjem.

Samo tako nastavi! :thumbup:
Ljuska_u_BaklaFi

#8 Re: pitanje?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Davno sam ja rekla da je ravnopravnost syebala zhenu, i ubila ama bash svu zhenstvenost u njoj :x
S-e-l-e-n-a-a

#9 Re: pitanje?

Post by S-e-l-e-n-a-a »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Davno sam ja rekla da je ravnopravnost syebala zhenu, i ubila ama bash svu zhenstvenost u njoj :x
a zenstvenost je...??? da bude kod kuce (nezaposlena), odgaja djecu i suti, kako bi rekli cojku...
nadam se da sam pogresno shvatila :-?
Locked