vješalica wrote:
Gdje se Seka Aleksic kao estradna zvijezda kao posao koji obavlja more porediti sa prosjecnim likom koji zivi u BiH?
Zena ima nastupe hoda okolo,suglupo bi bilo da ima 2 stikle i 2 tene.
Trebas postaviti pitanje kako je moguce da osoba koja nigdje ne radi,bar nije zvanicno u radnom odnosu,moze svaki dan isjeđavati na kafi i s vremena na vrijeme putovati i redovno kupovati odjecu i obucu i ljevati gorivo u vozilo....da dalje ne govorim....a nije nikakva estradna zvijezda da region zna za nju
Nisi shvatila vjesalice. To je luksuz a Seka zaradzuje i ima da sebi taj luksuz moze da priusti. A neko bi meni recimo na ovaj sada sto sam sebi uzeo mobitel novi za 190 km zijevao na njega i rekao vidi sto ovaj ima a kod mene Kinez za toliko para a oni imaju masina po 6, 8 pa cak i 15 stoja. A ja uzeo mobitel novi da sa starog hvatam internet i da ustedim na internetu. A zijevalo bi na mene i zijevaju a ne znaju da sam ja te pare stedio vise od godinu dana i dobio od pratetka koji ima inostranu penziju.
Iako znam da imam prioritenijih cak i problema koje moram da otklonim ali fazon je sto ovo para nemoze nista da bude da ih otkloni, i rekli bi kako on ima a nema nikakva primanja i kukaju kako nemaju a ne shvacaju da sam morao uzeti da stedim na internetu i da mi je za rad potrebno opreme, i to osnovno sto oni svi imaju a ja godinama nemam nista od toga.
O tome govorim. O zijevanju, zavidzenju a oni svi imaju i vise i bolje i sve sta im treba od mene, i sto razmisljaju sta ce njemu to. Ono meni nista ne treba i trebam na striku zavrsit radi svega. Tad bi mozda prestali da zavide, a skoro sam jednom kobno zavrsio zbog svih problema koje imam.
Zavide mnogi danas i sve vise, i to je ozbiljan problem postao i jos su se otudzili pravo tako da ti danas ni rod nije rod skoro, nego skoro poznanik da ne kazem stranac je postao.