hey moze stochar, mozemo poceti od muzike..da malo mixamo Brenu, Deeena, Vesnu, laneta, Ruslanu..i ostale
..a ostalo nek dodze poslije..
na ovu priču padam i sa 28-koliko imam ( za ove koji ne mogu izračunati koliko bi imao čovjek godina ako mu je više od 25 i manje od 30)....Don imaš stila - k'o pravi DonDonDavudes wrote:steta, sto nisi neka naivna djevojcica, pa da te dignem na pricu mjenjanja svijeta i da zajedno odjasemo u zalazak sunca![]()
nekad je čovjek prinuđen da se odaziva samo onako kako ga zovu...reaktor wrote:sve u svemu, ljudstvo ukljuceno, barem u ovu diskusiju, je starije nego sam pretpostavljao...
mora da sam na osnovu silnih diskusija o d e e e nu i anamo onom joksimu stekao dojam da je ukljuceno pucanstvo mnogo mladje....
helem, idemo dalje
kažeš čitao si na temu o joksimoviću....ja se, naprimjer, stidim nekoliko svojih izjava kad je ta tema u pitanju...ali zaista sam bila isprovocirana te sam napisala nekoliko stvari koje nedolikuju ni 15-godišnjaku....i sad kad si rekao da si čitao to...osjetih se prozvanomreaktor wrote:i pored vise od 30, ne kontam ovaj komentarregina wrote: nekad je čovjek prinuđen da se odaziva samo onako kako ga zovu...