o godinama. ozbiljno
-
reaktor
#1 o godinama. ozbiljno
zbog ozbiljnosti/neozbiljnosti tema i diskusija na ovom forumu interesuje me starosna struktura ucesnika,
bujrum
bujrum
-
Stari
havetinja:
sto je ljestvica ovako nisko postavljena
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
stari:
Fakat
Mozda bi bilo bolje granicu, k'o u ona davna vremena, povuci kod broja 28 kad covjek zvanicno prestaje biti omladinac odnosno clan (SSOJ-a)
sto je ljestvica ovako nisko postavljena
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
stari:
Fakat
-
DonDavudes
ja sam mlad ko rosa (ili se samo lazerm)
-
ivi
#10 Re: o godinama. ozbiljno
a ti? ...reaktor wrote:zbog ozbiljnosti/neozbiljnosti tema i diskusija na ovom forumu interesuje me starosna struktura ucesnika,
bujrum
-
DonDavudes
ja sam mlad ko rosa (ili se samo lazerm)
-----

-----
steta, velika stetaregina wrote:ja sam od onih preko 25
-
regina
ma i nije done.....nekad sam mislila da cu jako žaliti za tim do 25-tim godinama.....ali evo ne ( sreća pa nisam još među onima koji broje sa 30).........jednostavno sam svašta nešto uradila tokom tih godina.......pune mi oči života........da imam manje sve bi me ovo čekalo........elem........a što ti nalaziš to velikom štetom?DonDavudes wrote:ja sam mlad ko rosa (ili se samo lazerm)
-----steta, velika stetaregina wrote:ja sam od onih preko 25![]()
-
havetinja
nazalost, ja to nisam u stanjuregina wrote: ma i nije done.....nekad sam mislila da cu jako žaliti za tim do 25-tim godinama.....ali evo ne ( sreća pa nisam još među onima koji broje sa 30).........jednostavno sam svašta nešto uradila tokom tih godina.......pune mi oči života........da imam manje sve bi me ovo čekalo........elem........a što ti nalaziš to velikom štetom?
-
DonDavudes
steta, sto nisi neka naivna djevojcica, pa da te dignem na pricu mjenjanja svijeta i da zajedno odjasemo u zalazak sunca

- Soul_Sista
"steta, sto nisi neka naivna djevojcica, pa da te dignem na pricu mjenjanja svijeta i da zajedno odjasemo u zalazak sunca"
joj pa vi ste svi stariji,,,hvala vam sad se osjecam puno bolje
joj pa vi ste svi stariji,,,hvala vam sad se osjecam puno bolje
-
Stari
havetinja Upisano: 19. maj. 2004. 13:25 Naslov poruke:
--------------------------------------------------------------------------------
regina (citat):
ma i nije done.....nekad sam mislila da cu jako žaliti za tim do 25-tim godinama.....ali evo ne ( sreća pa nisam još među onima koji broje sa 30).........jednostavno sam svašta nešto uradila tokom tih godina.......pune mi oči života........da imam manje sve bi me ovo čekalo........elem........a što ti nalaziš to velikom štetom?
nazalost, ja to nisam u stanju , ali vjerujem da bi stari matematskom indukcijom mogao dokazati da ovo vrijedi..za bilo koji broj godina
Da bi se nesto dokazalo... i to jos matematickom indukcijom ....trebalo bi jasno definisati tezu (tvrdnju).....koja mi ovdje ni izbliza nije dokuciva.....Drugim rjecima ...o cemu vi to?
-
havetinja
za starog
.....nekad sam mislio da cu jako žaliti za tim do 35-tim godinama.....ali evo ne ( sreća pa nisam još među onima koji broje sa 40).........jednostavno sam svašta nešto uradio tokom tih godina.......pune mi oči života........da imam manje sve bi me ovo čekalo........elem........a što ti nalaziš to velikom štetom?
ili, da jos malo pomaknemo ...

.....nekad sam mislio da cu jako žaliti za tim do 35-tim godinama.....ali evo ne ( sreća pa nisam još među onima koji broje sa 40).........jednostavno sam svašta nešto uradio tokom tih godina.......pune mi oči života........da imam manje sve bi me ovo čekalo........elem........a što ti nalaziš to velikom štetom?
ili, da jos malo pomaknemo ...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja jos malo pa k'o Pasijine godine... 
-
Stari
OK sad kontam
Koliko se ja sjecam algebarske indukcije....Citav vic je da ako (algebarski)izraz vrijedi za X ...dokazati da vrijedi i za (X+1) je podudarno sa vrijedi uvijek.
Ovdje je ipak problematicno to sto zivotni vijek covjeka ipak zatvoren interval....dakle ima pocetak i kraj.
Koliko se ja sjecam algebarske indukcije....Citav vic je da ako (algebarski)izraz vrijedi za X ...dokazati da vrijedi i za (X+1) je podudarno sa vrijedi uvijek.
Ovdje je ipak problematicno to sto zivotni vijek covjeka ipak zatvoren interval....dakle ima pocetak i kraj.