najponižavajuće iskustvo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zelenashica

#251 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by zelenashica »

Helem iskopaste temu ...pa da i ja prokopam po sjećanjima :D ..
........... bio 8.mart,ono Dan žena,..i ja taman da izađem iz auta kad diretor iznosi iz svog auta cvijeće,....i meni čestita prznik i ono daje mi poklon,...ja inače ne volim rezano,a on je to naravno znao i poklonio mi ogromnu difenbahiju u saksiji....i ja kontam vala da je odmah stavim u auto da je ne nosim gore -dolje....i otvaram gepek,reko na sjedištu će mi se prosuti zemlja....ma jok brava zaglavila ne ide pa ne ide :roll: ....joj mene već crvenilo fata,a direktor i dalje iz svog auta iznosi ostatak cvijeća za ostale kolegice,i gledau mene,konta garant ja smotane žene :D ...i ja spustim saksiju pored auta da je on ne vidi :roll: ,kontam odo unutra on kad udje u zgradu ja ću sići i spakovati saksiju,sramota me bilo iše patiti se sgepekom :roll: ....helem ja zaboravna kakva jesam i to zaboravim...i krenula ja kući,pravac auto i s parkinga pravo kući...došla kući a cvijeće mi ni na kraj pameti...ujutro na posao,kad eto ti direktora,...i onako beze priča...kad će on meni ,trebala si reć bona da ne voliš difenbahiju :shock: ... :shock: ja blenula...tek tad se sjetim da sam je ostavila pored auta na parkingu...joooj nisam čojku mogla u oči pogledati...... :shock: ...pročulo se naravno po firmi.... :roll: ...al opet sam sljedeći praznik dobila cvijet,...samo tad nije bila difenbahija :D :lol:
Skyfox

#252 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Skyfox »

mišica wrote:Helem iskopaste temu ...pa da i ja prokopam po sjećanjima :D ..
........... bio 8.mart,ono Dan žena,..i ja taman da izađem iz auta kad diretor iznosi iz svog auta cvijeće,....i meni čestita prznik i ono daje mi poklon,...ja inače ne volim rezano,a on je to naravno znao i poklonio mi ogromnu difenbahiju u saksiji....i ja kontam vala da je odmah stavim u auto da je ne nosim gore -dolje....i otvaram gepek,reko na sjedištu će mi se prosuti zemlja....ma jok brava zaglavila ne ide pa ne ide :roll: ....joj mene već crvenilo fata,a direktor i dalje iz svog auta iznosi ostatak cvijeća za ostale kolegice,i gledau mene,konta garant ja smotane žene :D ...i ja spustim saksiju pored auta da je on ne vidi :roll: ,kontam odo unutra on kad udje u zgradu ja ću sići i spakovati saksiju,sramota me bilo iše patiti se sgepekom :roll: ....helem ja zaboravna kakva jesam i to zaboravim...i krenula ja kući,pravac auto i s parkinga pravo kući...došla kući a cvijeće mi ni na kraj pameti...ujutro na posao,kad eto ti direktora,...i onako beze priča...kad će on meni ,trebala si reć bona da ne voliš difenbahiju :shock: ... :shock: ja blenula...tek tad se sjetim da sam je ostavila pored auta na parkingu...joooj nisam čojku mogla u oči pogledati...... :shock: ...pročulo se naravno po firmi.... :roll: ...al opet sam sljedeći praznik dobila cvijet,...samo tad nije bila difenbahija :D :lol:
:lol: :lol: :lol:

nije najponizavajuce al...

kupim ja nove shpicoke, djon klizav ko staklo i na posao ujutro, vrijeme pauze, podjem na kafu i demonstrativno silazim niz velike mramorne stepenice lupkajuci pomalo da skrenem paznju :lol: dole hrpa kolega i direktor vec ispijaju kafu, kad omace mi se korak, promasim stepenicu :shock:
i FLJUUUS :oops: :oops: ajd sto je meni bio blam nego sto su se svi isprepadali da ce me morati skupljati u komadima :lol: :lol:
zelenashica

#253 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by zelenashica »

Skyfox wrote:
mišica wrote:Helem iskopaste temu ...pa da i ja prokopam po sjećanjima :D ..

kupim ja nove shpicoke, djon klizav ko staklo i na posao ujutro, vrijeme pauze, podjem na kafu i demonstrativno silazim niz velike mramorne stepenice lupkajuci pomalo da skrenem paznju :lol: dole hrpa kolega i direktor vec ispijaju kafu, kad omace mi se korak, promasim stepenicu :shock:
i FLJUUUS :oops: :oops: ajd sto je meni bio blam nego sto su se svi isprepadali da ce me morati skupljati u komadima :lol: :lol:
Eeeee u tim padovima imam i danas dan veliko iskustvo :D ....
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#254 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

Skyfox wrote: :lol: :lol: :lol:

onaj brko? :D
Skyfox

#255 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Skyfox »

Chmoljo wrote: onaj brko? :D
nije brko onaj drugi :D
Chmoljo

#256 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

Skyfox wrote:
haj ba. mogo si u fontanu upasti... još si dobro prošo :D :D :D
Skyfox

#257 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Skyfox »

Chmoljo wrote:
Skyfox wrote:
haj ba. mogo si u fontanu upasti... još si dobro prošo :D :D :D
mislim da je to ipak vodoskok :lol: :D

btw si sad tu? 8-)
Chmoljo

#258 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

Skyfox wrote: mislim da je to ipak vodoskok :lol: :D

btw si sad tu? 8-)
nisam :-? ništa do nove nagradne igre :D
Skyfox

#259 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Skyfox »

Chmoljo wrote:
potrazim te na dnu stepenica :lol: :lol: :lol: :run:
Chmoljo

#260 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

Skyfox wrote:
Chmoljo wrote:
potrazim te na dnu stepenica :lol: :lol: :lol: :run:
scooter21ba

#261 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by scooter21ba »

ne treba mi jos jedno ponizavajuce iskustvo :D
zampolini33

#262 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by zampolini33 »

Prije par dana,kada je Gaza bila bombardovana,gledam TV-kanal Al Jazeru(bez prevoda) i ono voditelj nesto prica,u pozadini slika,ja se sav uzivio,a zena moja prica na telefon sa punicom.ja joj kazem tise malo bona,ne cujem nista:).Kad se ona odvalila smijati,a poslije i ja....Ono ne razumijem arapski ali sam se tako bio zadubio,hehe.
Neelix

#263 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Neelix »

:D to ko ja kad sam gledao napade na WTC i konto vidi isti film na svakom kanalu :D :D
piupiu

#264 Re:

Post by piupiu »

babanovac wrote:Jedne zime,bila neka svadba...Nekad daleko iza ponoci pozovem taksi i krenem kuci.
Vozim se u taksiju,a u crijevima "reze",ne moze se izdrzat`.
Izasao iz taksija,ulazim u ulaz,zovem lift,a on na sesnaestom.Petnaesti,cetrnaesti,trinaesti...Trpim,oci se izbuljile.Dvanaesti,jedanaesti...Ne mogu vise.Izletim iz ulaza,dodjem do necega sto bi trebao biti travnjak,razgrnem snijeg nogama i namjestim se.
Nigdje nikoga.Opustim se,kad najednom stvori se lik ispred mene.
Gledam ga,gleda on mene,u odijelu i kravati,cucim.
Komsija sa petog.
"Dobro vece komsija",rekoh.
"Dobro vece".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo je za Monthy Pythona. :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Skyfox

#265 Re: Re:

Post by Skyfox »

piupiu wrote:
babanovac wrote:Jedne zime,bila neka svadba...Nekad daleko iza ponoci pozovem taksi i krenem kuci.
Vozim se u taksiju,a u crijevima "reze",ne moze se izdrzat`.
Izasao iz taksija,ulazim u ulaz,zovem lift,a on na sesnaestom.Petnaesti,cetrnaesti,trinaesti...Trpim,oci se izbuljile.Dvanaesti,jedanaesti...Ne mogu vise.Izletim iz ulaza,dodjem do necega sto bi trebao biti travnjak,razgrnem snijeg nogama i namjestim se.
Nigdje nikoga.Opustim se,kad najednom stvori se lik ispred mene.
Gledam ga,gleda on mene,u odijelu i kravati,cucim.
Komsija sa petog.
"Dobro vece komsija",rekoh.
"Dobro vece".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo je za Monthy Pythona. :lol: :lol: :lol: :thumbup:
ovo je za promjenu identiteta :lol: :lol:
Rambo-Amadeus

#266 Re:

Post by Rambo-Amadeus »

King Kikapu wrote:kad god sam se pravio pametniji nego sto jesam.
ovo je sustina u najvecem broju slucajeva, sto jest - jest :)
shalaedin

#267 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by shalaedin »

Najveci blam mi je bio kad mi se digo cunas na jaranovu staru...

Ulazim u kuhinju i vidim zena naguzena, a ja stojim iza nje i dagle. A ja u nekoj sugavoj trenerci i mali samo sto nije iz nje iskocio, da je za guz ujede. :)
Kad jaran ulazi iza mene u kuhinju i vice sta to gledas. Ja se pravim lud, pokrijem dzemperom skocka i pobjegnem prema prozoru. A zena ce ono cudno ... ja edine sta to gledas :) ma kazem kola napolju... Bas je lijepo ovo komsijino... :D a nesmijem da se okrenem prema njoj skocko stoji i stoji ... hahahahaha...

Mal me jaran nije ubio poslje :)
Al jbg stas desava se :D
Neelix

#268 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Neelix »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Litotes

#269 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Litotes »

Kad sam bila 5 ili 6 razred osnovne isli mi na nekog kampovanje s nekim klubom, i bilo dosta raje.
Kupila meni mama novi kupaci samo za tu priliku,gdje gornji dio bio kao trokut.
I sad ja u kupacem izlazim iz vode, svi gledaju u mene,cijela plaza, ja sva ponosna, mislim, glavna sam riba..hehehee.
Kad ono ispala mi sisa iz kupaceg..(koja je tada bila velicine malo vece bubuljice). Kako me je samo stid bilo u tom trenu.
tech10

#270 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by tech10 »

Poslije kise koja se dobro ispadala , u skolskom dvoristu stoji grupa djevojaka ispod drveta. Zaletim se da nogom krhnem u deblo i stresem vodu sa grana na njih,slucajno nagazim na list i okliznem se, zavrsim tako sto sam spucao u drvo i opkoracio citavo deblo. One gledaju blijedo u mene, sta mi bi. :D
Chmoljo

#271 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

samo jedan savjet...

ne hodajte po ogradi ako su vam noge kraće od te ograde, tj. ne dohvaćaju zemlju...

ovo nije bilo najponižavajuće iskustvo, ali sigurno jeste najbolnije... :cry: :cry: :cry:
bhxxl

#272 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by bhxxl »

jao teme extra ... desi mi se nedavno jednu ponizavajuce iskustvo nebih rekao da je naj naj ali to je najsvjezije .... :D odem na bazem na plivanje i po obicaju kombiniram bazen sa saunom ... uletim u saunu a prije toga po obicaju skinem kupace gace jer pravilo kuce :D , i tako opalim jedno 20 minuta u sauni i skontam da odem jos malo do bazena , posto me temperatura dobrano opalila zaboravio sam da obucem gace i onako gologuz izletim pored bazena , tek kad sam izletio po reakciji ljudi skontao sam da sam zaboravio na gace :D , sam sebi sam crko od smijeha poslije ... :)
Skyfox

#273 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Skyfox »

Chmoljo wrote:samo jedan savjet...

ne hodajte po ogradi ako su vam noge kraće od te ograde, tj. ne dohvaćaju zemlju...

ovo nije bilo najponižavajuće iskustvo, ali sigurno jeste najbolnije... :cry: :cry: :cry:
:oops: :oops:

:lol: :lol: znam al na greskama se uchi :D
HAVANA

#274 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by HAVANA »

Šejtane dje si se izvero :lol:
Chmoljo

#275 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

HAVANA wrote:

Šejtane dje si se izvero :lol:
:cry: buraz me nagovorio... nekakva ogrda pored škole... vjerujte mi i kad imaš tri godine mošnje znaju opasno zaboliti... evo sad mi muka kad se sjetim, svega mi :cry: :cry: :cry:
Post Reply