........... bio 8.mart,ono Dan žena,..i ja taman da izađem iz auta kad diretor iznosi iz svog auta cvijeće,....i meni čestita prznik i ono daje mi poklon,...ja inače ne volim rezano,a on je to naravno znao i poklonio mi ogromnu difenbahiju u saksiji....i ja kontam vala da je odmah stavim u auto da je ne nosim gore -dolje....i otvaram gepek,reko na sjedištu će mi se prosuti zemlja....ma jok brava zaglavila ne ide pa ne ide
najponižavajuće iskustvo
-
zelenashica
#251 Re: najponižavajuće iskustvo
Helem iskopaste temu ...pa da i ja prokopam po sjećanjima
..
........... bio 8.mart,ono Dan žena,..i ja taman da izađem iz auta kad diretor iznosi iz svog auta cvijeće,....i meni čestita prznik i ono daje mi poklon,...ja inače ne volim rezano,a on je to naravno znao i poklonio mi ogromnu difenbahiju u saksiji....i ja kontam vala da je odmah stavim u auto da je ne nosim gore -dolje....i otvaram gepek,reko na sjedištu će mi se prosuti zemlja....ma jok brava zaglavila ne ide pa ne ide
....joj mene već crvenilo fata,a direktor i dalje iz svog auta iznosi ostatak cvijeća za ostale kolegice,i gledau mene,konta garant ja smotane žene
...i ja spustim saksiju pored auta da je on ne vidi
,kontam odo unutra on kad udje u zgradu ja ću sići i spakovati saksiju,sramota me bilo iše patiti se sgepekom
....helem ja zaboravna kakva jesam i to zaboravim...i krenula ja kući,pravac auto i s parkinga pravo kući...došla kući a cvijeće mi ni na kraj pameti...ujutro na posao,kad eto ti direktora,...i onako beze priča...kad će on meni ,trebala si reć bona da ne voliš difenbahiju
...
ja blenula...tek tad se sjetim da sam je ostavila pored auta na parkingu...joooj nisam čojku mogla u oči pogledati......
...pročulo se naravno po firmi....
...al opet sam sljedeći praznik dobila cvijet,...samo tad nije bila difenbahija

- Skyfox
#252 Re: najponižavajuće iskustvo
mišica wrote:Helem iskopaste temu ...pa da i ja prokopam po sjećanjima..
........... bio 8.mart,ono Dan žena,..i ja taman da izađem iz auta kad diretor iznosi iz svog auta cvijeće,....i meni čestita prznik i ono daje mi poklon,...ja inače ne volim rezano,a on je to naravno znao i poklonio mi ogromnu difenbahiju u saksiji....i ja kontam vala da je odmah stavim u auto da je ne nosim gore -dolje....i otvaram gepek,reko na sjedištu će mi se prosuti zemlja....ma jok brava zaglavila ne ide pa ne ide....joj mene već crvenilo fata,a direktor i dalje iz svog auta iznosi ostatak cvijeća za ostale kolegice,i gledau mene,konta garant ja smotane žene
,kontam odo unutra on kad udje u zgradu ja ću sići i spakovati saksiju,sramota me bilo iše patiti se sgepekom
....helem ja zaboravna kakva jesam i to zaboravim...i krenula ja kući,pravac auto i s parkinga pravo kući...došla kući a cvijeće mi ni na kraj pameti...ujutro na posao,kad eto ti direktora,...i onako beze priča...kad će on meni ,trebala si reć bona da ne voliš difenbahiju
...
ja blenula...tek tad se sjetim da sam je ostavila pored auta na parkingu...joooj nisam čojku mogla u oči pogledati......
![]()
nije najponizavajuce al...
kupim ja nove shpicoke, djon klizav ko staklo i na posao ujutro, vrijeme pauze, podjem na kafu i demonstrativno silazim niz velike mramorne stepenice lupkajuci pomalo da skrenem paznju
i FLJUUUS
-
zelenashica
#253 Re: najponižavajuće iskustvo
Eeeee u tim padovima imam i danas dan veliko iskustvoSkyfox wrote:mišica wrote:Helem iskopaste temu ...pa da i ja prokopam po sjećanjima..
........... bio 8.mart,ono Dan žena,..i ja taman da izađem iz auta kad diretor iznosi iz svog auta cvijeće,....i meni čestita prznik i ono daje mi poklon,...ja inače ne volim rezano,a on je to naravno znao i poklonio mi ogromnu difenbahiju u saksiji....i ja kontam vala da je odmah stavim u auto da je ne nosim gore -dolje....i otvaram gepek,reko na sjedištu će mi se prosuti zemlja....ma jok brava zaglavila ne ide pa ne ide....joj mene već crvenilo fata,a direktor i dalje iz svog auta iznosi ostatak cvijeća za ostale kolegice,i gledau mene,konta garant ja smotane žene
...
![]()
![]()
![]()
![]()
kupim ja nove shpicoke, djon klizav ko staklo i na posao ujutro, vrijeme pauze, podjem na kafu i demonstrativno silazim niz velike mramorne stepenice lupkajuci pomalo da skrenem paznjudole hrpa kolega i direktor vec ispijaju kafu, kad omace mi se korak, promasim stepenicu
![]()
i FLJUUUS![]()
ajd sto je meni bio blam nego sto su se svi isprepadali da ce me morati skupljati u komadima
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#254 Re: najponižavajuće iskustvo
onaj brko?Skyfox wrote:![]()
![]()
![]()
kupim ja nove shpicoke, djon klizav ko staklo i na posao ujutro, vrijeme pauze, podjem na kafu i demonstrativno silazim niz velike mramorne stepenice lupkajuci pomalo da skrenem paznjudole hrpa kolega i direktor vec ispijaju kafu, kad omace mi se korak, promasim stepenicu
![]()
i FLJUUUS![]()
ajd sto je meni bio blam nego sto su se svi isprepadali da ce me morati skupljati u komadima
![]()
- Skyfox
#255 Re: najponižavajuće iskustvo
nije brko onaj drugiChmoljo wrote: onaj brko?
- Chmoljo
#256 Re: najponižavajuće iskustvo
haj ba. mogo si u fontanu upasti... još si dobro prošoSkyfox wrote:nije brko onaj drugiChmoljo wrote: onaj brko?
- Skyfox
#257 Re: najponižavajuće iskustvo
mislim da je to ipak vodoskokChmoljo wrote:haj ba. mogo si u fontanu upasti... još si dobro prošoSkyfox wrote:nije brko onaj drugiChmoljo wrote: onaj brko?![]()
![]()
btw si sad tu?
- Chmoljo
#258 Re: najponižavajuće iskustvo
nisamSkyfox wrote: mislim da je to ipak vodoskok![]()
![]()
btw si sad tu?
- Skyfox
#259 Re: najponižavajuće iskustvo
potrazim te na dnu stepenicaChmoljo wrote:
nisamništa do nove nagradne igre
- Chmoljo
#260 Re: najponižavajuće iskustvo
Skyfox wrote:potrazim te na dnu stepenicaChmoljo wrote:
nisamništa do nove nagradne igre
![]()
![]()
![]()
- scooter21ba
#261 Re: najponižavajuće iskustvo
ne treba mi jos jedno ponizavajuce iskustvo 
-
zampolini33
#262 Re: najponižavajuće iskustvo
Prije par dana,kada je Gaza bila bombardovana,gledam TV-kanal Al Jazeru(bez prevoda) i ono voditelj nesto prica,u pozadini slika,ja se sav uzivio,a zena moja prica na telefon sa punicom.ja joj kazem tise malo bona,ne cujem nista:).Kad se ona odvalila smijati,a poslije i ja....Ono ne razumijem arapski ali sam se tako bio zadubio,hehe.
- Neelix
#263 Re: najponižavajuće iskustvo
- piupiu
#264 Re:
babanovac wrote:Jedne zime,bila neka svadba...Nekad daleko iza ponoci pozovem taksi i krenem kuci.
Vozim se u taksiju,a u crijevima "reze",ne moze se izdrzat`.
Izasao iz taksija,ulazim u ulaz,zovem lift,a on na sesnaestom.Petnaesti,cetrnaesti,trinaesti...Trpim,oci se izbuljile.Dvanaesti,jedanaesti...Ne mogu vise.Izletim iz ulaza,dodjem do necega sto bi trebao biti travnjak,razgrnem snijeg nogama i namjestim se.
Nigdje nikoga.Opustim se,kad najednom stvori se lik ispred mene.
Gledam ga,gleda on mene,u odijelu i kravati,cucim.
Komsija sa petog.
"Dobro vece komsija",rekoh.
"Dobro vece".
- Skyfox
#265 Re: Re:
ovo je za promjenu identitetapiupiu wrote:babanovac wrote:Jedne zime,bila neka svadba...Nekad daleko iza ponoci pozovem taksi i krenem kuci.
Vozim se u taksiju,a u crijevima "reze",ne moze se izdrzat`.
Izasao iz taksija,ulazim u ulaz,zovem lift,a on na sesnaestom.Petnaesti,cetrnaesti,trinaesti...Trpim,oci se izbuljile.Dvanaesti,jedanaesti...Ne mogu vise.Izletim iz ulaza,dodjem do necega sto bi trebao biti travnjak,razgrnem snijeg nogama i namjestim se.
Nigdje nikoga.Opustim se,kad najednom stvori se lik ispred mene.
Gledam ga,gleda on mene,u odijelu i kravati,cucim.
Komsija sa petog.
"Dobro vece komsija",rekoh.
"Dobro vece".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je za Monthy Pythona.
![]()
![]()
![]()
-
Rambo-Amadeus
#266 Re:
ovo je sustina u najvecem broju slucajeva, sto jest - jestKing Kikapu wrote:kad god sam se pravio pametniji nego sto jesam.
-
shalaedin
#267 Re: najponižavajuće iskustvo
Najveci blam mi je bio kad mi se digo cunas na jaranovu staru...
Ulazim u kuhinju i vidim zena naguzena, a ja stojim iza nje i dagle. A ja u nekoj sugavoj trenerci i mali samo sto nije iz nje iskocio, da je za guz ujede.
Kad jaran ulazi iza mene u kuhinju i vice sta to gledas. Ja se pravim lud, pokrijem dzemperom skocka i pobjegnem prema prozoru. A zena ce ono cudno ... ja edine sta to gledas
ma kazem kola napolju... Bas je lijepo ovo komsijino...
a nesmijem da se okrenem prema njoj skocko stoji i stoji ... hahahahaha...
Mal me jaran nije ubio poslje
Al jbg stas desava se
Ulazim u kuhinju i vidim zena naguzena, a ja stojim iza nje i dagle. A ja u nekoj sugavoj trenerci i mali samo sto nije iz nje iskocio, da je za guz ujede.
Kad jaran ulazi iza mene u kuhinju i vice sta to gledas. Ja se pravim lud, pokrijem dzemperom skocka i pobjegnem prema prozoru. A zena ce ono cudno ... ja edine sta to gledas
Mal me jaran nije ubio poslje
Al jbg stas desava se
- Neelix
- Litotes
#269 Re: najponižavajuće iskustvo
Kad sam bila 5 ili 6 razred osnovne isli mi na nekog kampovanje s nekim klubom, i bilo dosta raje.
Kupila meni mama novi kupaci samo za tu priliku,gdje gornji dio bio kao trokut.
I sad ja u kupacem izlazim iz vode, svi gledaju u mene,cijela plaza, ja sva ponosna, mislim, glavna sam riba..hehehee.
Kad ono ispala mi sisa iz kupaceg..(koja je tada bila velicine malo vece bubuljice). Kako me je samo stid bilo u tom trenu.
Kupila meni mama novi kupaci samo za tu priliku,gdje gornji dio bio kao trokut.
I sad ja u kupacem izlazim iz vode, svi gledaju u mene,cijela plaza, ja sva ponosna, mislim, glavna sam riba..hehehee.
Kad ono ispala mi sisa iz kupaceg..(koja je tada bila velicine malo vece bubuljice). Kako me je samo stid bilo u tom trenu.
- tech10
#270 Re: najponižavajuće iskustvo
Poslije kise koja se dobro ispadala , u skolskom dvoristu stoji grupa djevojaka ispod drveta. Zaletim se da nogom krhnem u deblo i stresem vodu sa grana na njih,slucajno nagazim na list i okliznem se, zavrsim tako sto sam spucao u drvo i opkoracio citavo deblo. One gledaju blijedo u mene, sta mi bi. 
- Chmoljo
#271 Re: najponižavajuće iskustvo
samo jedan savjet...
ne hodajte po ogradi ako su vam noge kraće od te ograde, tj. ne dohvaćaju zemlju...
ovo nije bilo najponižavajuće iskustvo, ali sigurno jeste najbolnije...

ne hodajte po ogradi ako su vam noge kraće od te ograde, tj. ne dohvaćaju zemlju...
ovo nije bilo najponižavajuće iskustvo, ali sigurno jeste najbolnije...
-
bhxxl
#272 Re: najponižavajuće iskustvo
jao teme extra ... desi mi se nedavno jednu ponizavajuce iskustvo nebih rekao da je naj naj ali to je najsvjezije ....
odem na bazem na plivanje i po obicaju kombiniram bazen sa saunom ... uletim u saunu a prije toga po obicaju skinem kupace gace jer pravilo kuce
, i tako opalim jedno 20 minuta u sauni i skontam da odem jos malo do bazena , posto me temperatura dobrano opalila zaboravio sam da obucem gace i onako gologuz izletim pored bazena , tek kad sam izletio po reakciji ljudi skontao sam da sam zaboravio na gace
, sam sebi sam crko od smijeha poslije ... 
- Skyfox
#273 Re: najponižavajuće iskustvo
Chmoljo wrote:samo jedan savjet...
ovo nije bilo najponižavajuće iskustvo, ali sigurno jeste najbolnije...![]()
![]()
- HAVANA
#274 Re: najponižavajuće iskustvo
Chmoljo wrote:samo jedan savjet...
![]()
Šejtane dje si se izvero
- Chmoljo
#275 Re: najponižavajuće iskustvo
HAVANA wrote:Chmoljo wrote:samo jedan savjet...
![]()
Šejtane dje si se izvero