Osnovna je bila M.C. na pocetku ili kraju Nemanjine(kontra od Mejtasa) za tu Gimnaziju mislim da je bila neka medicinska ili tako nesto, a ima i tamo osnovna jedna, mislim da je Slavisa Vajner Cica bila ali nisam siguran isto na Mejtasudigger wrote:A kako se zvala ona visa gimnazija povise stepenica, nad Markalama? Je li to M.C? Hebes ga, koliko sam ja star, mora da je ta zgrada danas vec pod zastitom drzave.stickitout wrote:Sad se zove "Cazim Catic" a ja sam isao u Miljenko Cvitkovic, Kobas mi razrednik bio....sad mi je jasno sve digger svaka cast
MODERATORI, ZAHTIJEVAMO PROMJENE!
- stickitout
-
whow
Jesi li ti upce procitao "Mein Kampf". Ti izgleda spadas u kategoriju onih moralno savrsenih , bezgresnih stvorenja cija je misija da drugima ukazu na njihova nesavrsensta prosipanjem svog kvazi intelektualnog smrada. Stvarno sam razocaran. Molim te svrstaj me u bilo koju od tih tvojih kategorija . I don't care!!!!
-
zzzzz
To je bila OS Silvije Strahimir Kranjcevic.stickitout wrote:Osnovna je bila M.C. na pocetku ili kraju Nemanjine(kontra od Mejtasa) za tu Gimnaziju mislim da je bila neka medicinska ili tako nesto, a ima i tamo osnovna jedna, mislim da je Slavisa Vajner Cica bila ali nisam siguran isto na Mejtasudigger wrote:A kako se zvala ona visa gimnazija povise stepenica, nad Markalama? Je li to M.C? Hebes ga, koliko sam ja star, mora da je ta zgrada danas vec pod zastitom drzave.stickitout wrote:Sad se zove "Cazim Catic" a ja sam isao u Miljenko Cvitkovic, Kobas mi razrednik bio....sad mi je jasno sve digger svaka cast
Vracena je katolickoj crkvi i tamo je neka njihova skola ili dom casnih sestara.
-
Toozla
evo da ti rijesim naj tezi problem......digger wrote:OK, ako si toliko hrabar, TI odredi boje. Inace, tu ce biti ljute svadje a posebno oko crvene i plave. I dare you!Toozla wrote:ma ovako cemo barem javno da se farbamo....
tamno crvenu dodijeli grupi 5) IGNORANTI
(teska uzbuna)
crvenu dodijeli grupi 4) MORONI
(uzbuna)
u narandjasto oboji 3) LEVATI
(njima sve narandjasto pred ocima)
u maslinastu oboji 2) POTENCIJALNI POLITICARI
(oni se svakako furaju da karijeru zavrse kao vrhovni komadanti)
i na kraju 1) OZBILJNI FORUMASI ostavis u default boji
Toozla
Last edited by Toozla on 17/02/2005 03:21, edited 1 time in total.
- stickitout
Jel se to ti osjecas dusevno ili intelektualno bogatijim sto si procitao "mein Kampf"?whow wrote:Jesi li ti upce procitao "Mein Kampf". Ti izgleda spadas u kategoriju onih moralno savrsenih , bezgresnih stvorenja cija je misija da drugima ukazu na njihova nesavrsensta prosipanjem svog kvazi intelektualnog smrada. Stvarno sam razocaran. Molim te svrstaj me u bilo koju od tih tvojih kategorija . I don't care!!!!
Divno stvarno ako je tako. Preporucio bih ti onda sabrana dijela Alojza Stepinca i poeziju Radovana Karadjica, to su isto divni literarni radovi koji ce te nadam se dici na nove intelaktualne visine.
- stickitout
Jest dobro si, uvijek sam mijesao te dvije valjda zbog troimena. Hvala.zzzzz wrote:To je bila OS Silvije Strahimir Kranjcevic.stickitout wrote:Osnovna je bila M.C. na pocetku ili kraju Nemanjine(kontra od Mejtasa) za tu Gimnaziju mislim da je bila neka medicinska ili tako nesto, a ima i tamo osnovna jedna, mislim da je Slavisa Vajner Cica bila ali nisam siguran isto na Mejtasudigger wrote: A kako se zvala ona visa gimnazija povise stepenica, nad Markalama? Je li to M.C? Hebes ga, koliko sam ja star, mora da je ta zgrada danas vec pod zastitom drzave.
Vracena je katolickoj crkvi i tamo je neka njihova skola ili dom casnih sestara.
-
_MaYa_
e toozla? jasno mi je u koju grupu spadam ne treba mi neki tuzlak to reci...ukratko odjebi
aaa sta ces samo sam spontana
a digger...
ma nema frke ako se u mjedjuvremenu propijes i sado-mazo igrice zavolis
tu sam hehehe aaaa nisam ja tako losa u biti ...
nisam jakoooo ono srednja zalost izmedju pazkla i raja al opet nekako bi se ja ubacila u raj, preko veze il nekako 
a digger...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
skola se zvala Nemanjina, pa Miljenko Cvitkovic, a sada je Musa Cazim Caticdigger wrote:Varas se: stari kadar, Skerliceva povise Velikog parka (danas J. Vrancasa), rodjen u kosevskoj bolnici... osnovna skola u Nemanjinoj (ne znam kako se sada zove)...itd.Sarajevska Princeza wrote:Zaboravio si kategoriju "Prinzece i Princevi". To je elita a kad bi jos dodao ono SARAJEVSKI kao "preduslov" ja mislim da bi ti recimo odmah ispao iz lige...
-
whow
You missed the pointstickitout wrote:Jel se to ti osjecas dusevno ili intelektualno bogatijim sto si procitao "mein Kampf"?whow wrote:Jesi li ti upce procitao "Mein Kampf". Ti izgleda spadas u kategoriju onih moralno savrsenih , bezgresnih stvorenja cija je misija da drugima ukazu na njihova nesavrsensta prosipanjem svog kvazi intelektualnog smrada. Stvarno sam razocaran. Molim te svrstaj me u bilo koju od tih tvojih kategorija . I don't care!!!!
Divno stvarno ako je tako. Preporucio bih ti onda sabrana dijela Alojza Stepinca i poeziju Radovana Karadjica, to su isto divni literarni radovi koji ce te nadam se dici na nove intelaktualne visine.
Ne mozes suditi o necemu sto neznas . Gospodin je cuo o doticnim djelima i naravno bio je ljen da ih procita ali narvno nije ljen dati i svoje relevantno misljenje .
Drugo porediti Alojzija Stepinca i ratnog zlocinca Karadica je stvarno naukusno . Sve mi govori da povrsno poznajes historiju i ocigledno znas apsolutno nista o Stepincu.
-
digger
Tvoj osjecaj neke "duznosti" prema nacionalizmu dovodi te u zabludu. Nisi jedini. Nazalost, ne povezati ratne (1941-45) zlocine sa Stepincom je van realnosti.whow wrote:...Drugo porediti Alojzija Stepinca i ratnog zlocinca Karadica je stvarno naukusno. Sve mi govori da povrsno poznajes historiju i ocigledno znas apsolutno nista o Stepincu.
Imas svako pravo da diskutujes. Ja zadrzavam svoje pravo da te ignorisem.
-
St.Germain
cuj bio LJen...whow wrote:You missed the pointstickitout wrote:Jel se to ti osjecas dusevno ili intelektualno bogatijim sto si procitao "mein Kampf"?whow wrote:Jesi li ti upce procitao "Mein Kampf". Ti izgleda spadas u kategoriju onih moralno savrsenih , bezgresnih stvorenja cija je misija da drugima ukazu na njihova nesavrsensta prosipanjem svog kvazi intelektualnog smrada. Stvarno sam razocaran. Molim te svrstaj me u bilo koju od tih tvojih kategorija . I don't care!!!!
Divno stvarno ako je tako. Preporucio bih ti onda sabrana dijela Alojza Stepinca i poeziju Radovana Karadjica, to su isto divni literarni radovi koji ce te nadam se dici na nove intelaktualne visine.![]()
Ne mozes suditi o necemu sto neznas . Gospodin je cuo o doticnim djelima i naravno bio je ljen da ih procita ali narvno nije ljen dati i svoje relevantno misljenje .
Drugo porediti Alojzija Stepinca i ratnog zlocinca Karadica je stvarno naukusno . Sve mi govori da povrsno poznajes historiju i ocigledno znas apsolutno nista o Stepincu.
hajd sto si dajes za pravo nekog pameti uciti a niti pravopis ne poznajes, gore je sto pravis kardinalne logicke greske. Je li ti stvarno mislis, da se treba procitati Situvacija od Radovana Karadzica da bi se skontalo, da je on fasisticko djubre? Zaista mislis, da je nespremnost na cak i takvu torturu intelekta nepoznavanje objekta kritike? Da li znas, da je Mein Kampf u SVIM razvijenim demokratijama zabranjena literatura i da je niko legalno ne moze nabaviti?
-
digger
Jok Pitt. Imam ja lokalnog ljepotana ovdje u Torontu, Ernest Zundel (doduse cami u zatvoru u SAD jer ce ga oni vjerovatno poslati pravo za Njemacku).pitt wrote:Jel treba kome koja kopija? :D:D:D
Ja sam mislio da se obratimo nasem "whow" za "samizdat" izdanja. Mozda su neki originali greskom zavrsili ovdje:

-
Toozla
Ima covjek pravo na vlastito misljenje....digger wrote:Jok Pitt. Imam ja lokalnog ljepotana ovdje u Torontu, Ernest Zundel (doduse cami u zatvoru u SAD jer ce ga oni vjerovatno poslati pravo za Njemacku).
Ja sam mislio da se obratimo nasem "whow" za "samizdat" izdanja. Mozda su neki originali greskom zavrsili ovdje:
- morti
Luda podjela...prava šminka...
Al samo jedno moram reći...
Aj zdrav ti men' bio...

Al samo jedno moram reći...
Ovdje nisi u pravu...Jedini problem ja vidim sa "mjesancima," sto ce reci mati jedna nacionalnost a otac druga. Takvi su prilicno opasni jer misle da imaju pravo da sjede na obje strane.
Aj zdrav ti men' bio...