Lutrija BiH - PREVARA
-
Melami
#151 Re: Lutrija BiH - PREVARA
hahhaa a sto s eoni jos smiju? I nije prikazana kuglica prvi put kod broja 3. Mozda je izvucen neki drugi broj a oni pogresno procitali
ko zna. al opet, kako ga brzo uocise da je vec bio i vratise ? :S
- Kinaski
#152 Re: Lutrija BiH - PREVARA
uzivo je emisija , jednom prilikom sam prisustovao kao gostconvict wrote:I ja sam vjerovao da sve ide uživo dok, prije nekoliko godina, nisam vidio Hazima u Zenici u vrijeme emitovanja binga. E sad, kad se snima, to ne znam, ali nije isključeno da su brojevi "izvučeni" i prije nego što se prestanu primati uplate.
- hary
#153 Re: Lutrija BiH - PREVARA
-do mene
Last edited by hary on 03/06/2012 01:52, edited 1 time in total.
- drugtito2011
#154 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Ovo je snimak bubnja dok se kuglice vrte, nakon sto je izvucen broj 3. Pogledajte na desnoj strani koja je kuglica iznad izvucenog broja 3.

-
Melami
#155 Re: Lutrija BiH - PREVARA
pa onda ovo prvi put nije bila trica, nesto su se zajebali dobro.Lud i ponosan wrote:Ma na monitoru u pozadini, zadnji kadar prije nego sto su snimili komisiju, pise broj tri...Melami wrote:hahhaa a sto s eoni jos smiju? I nije prikazana kuglica prvi put kod broja 3. Mozda je izvucen neki drugi broj a oni pogresno procitaliko zna. al opet, kako ga brzo uocise da je vec bio i vratise ? :S
A bubanj, normalno, nije prikazan. Koji su to kriminalci.
JEsi ti sigurand a si vidio Hazima u Zenici u toku emitovanja, jesil prico sa njim>?
- therrarrius
#156 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Hahahahadrugtito2011 wrote:Ovo je snimak bubnja dok se kuglice vrte, nakon sto je izvucen broj 3. Pogledajte na desnoj strani koja je kuglica iznad izvucenog broja 3.
- Hemera
#157 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Fora je da se okrenuo prsten ali prazan!hary wrote:Fora je u tome sto kad se izvuce neki broj, automatski se krug sa tom kglicom pomjera u lijevo i na ekranu se pojavi izvuceni broj (primjer broja 90 u 1. videu). Kad se na studijskom monitoru pojavio broj 3, onaj krug na bubnju se nije pomjerio u lijevo
Čim je trica se ukazala na displeju on se okrenuo u lijevo i kamera nastavlja sa prikazom hanume kako švrlja.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#158 Re: Lutrija BiH - PREVARA
drugtito2011 wrote:Ovo je snimak bubnja dok se kuglice vrte, nakon sto je izvucen broj 3. Pogledajte na desnoj strani koja je kuglica iznad izvucenog broja 3.
-
Melami
#159 Re: Lutrija BiH - PREVARA
haha dobar, provjerio sam ve ci krug se okrenohary wrote:-do mene
- hary
#160 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Da, da, nisam dobro vidio, samo je pitanje jel bila neka kuglica unutra il se krug okrenuo prazan.Melami wrote:haha dobar, provjerio sam ve ci krug se okrenohary wrote:-do mene
- therrarrius
#161 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Treba ovu temu staviti u sticky 
- karanana
#162 Re: Lutrija BiH - PREVARA
izvuci ce se tako sto ce reci da su pogresno procitali broj i da je izvuceni broj ustvari bio recimo broj 5, koji nije nikako izvucen u tom kolu. mozda "smjene" hanumu iz komisije koju ce lagano skloniti negdje uz kakvu finu svoticu. e jedino ne znam kako ce objasniti "usisavanje" nazad broja 3.
ako se uopste i budi izvlacili jer ja mislim da o ovom nece niko smjeti nista napisati u javnim glasilima.
iz prve mi se ucinilo da nije bilo nikakve kuglice, ali sam gledo par puta i izgleda da je neka kuglica izasla na 21. broju.
ako se uopste i budi izvlacili jer ja mislim da o ovom nece niko smjeti nista napisati u javnim glasilima.
iz prve mi se ucinilo da nije bilo nikakve kuglice, ali sam gledo par puta i izgleda da je neka kuglica izasla na 21. broju.
- It_is_a_Leclerc
#163 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Ja ne vidim dobro. Koji je broj da sad ne idem po naočale ? 
-
Klotzina
#164 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Joj prevare,sve smo mi to do sada znali al eto nije se imalo dokaza,al vala kakva nam je drzava sve ostalo nam je tako pa i ovaj bingo ccc
Drugtito svaka cast na ovoj temi samo mi nije jasno kako si skonto???
Drugtito svaka cast na ovoj temi samo mi nije jasno kako si skonto???
- karanana
#165 Re: Lutrija BiH - PREVARA
nema sanse da se broj vidi. kamerman skrece lijevo prema hanumi u komisiji. ni loptica se ne vidi najbolje, nisam 100% siguran ni da nje ima, a kamoli da se vidi broj.It_is_a_Leclerc wrote:Ja ne vidim dobro. Koji je broj da sad ne idem po naočale ?
- It_is_a_Leclerc
#166 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Taj vidim. Al' ne vidim ovo na slici što je drugTito objavio. "Broj iznad tri". Skroz mi mutnokaranana wrote:nema sanse da se broj vidi. kamerman skrece lijevo prema hanumi u komisiji. ni loptica se ne vidi najbolje, nisam 100% siguran ni da nje ima, a kamoli da se vidi broj.It_is_a_Leclerc wrote:Ja ne vidim dobro. Koji je broj da sad ne idem po naočale ?
- vukojebina
#167 Re: Lutrija BiH - PREVARA
haha, ja kraljeva majko...sax jaci od sipe majke mi 
- Kinaski
#168 Re: Lutrija BiH - PREVARA
iznad izvucenog broja 3 ( crvena podloga sa bijelim brojem 3 , iznad njega se nalazi kuglica zelene boje sa brojem 3 takodje , nakon sto je izvucen broj 3 dakle )It_is_a_Leclerc wrote:Taj vidim. Al' ne vidim ovo na slici što je drugTito objavio. "Broj iznad tri". Skroz mi mutnokaranana wrote:nema sanse da se broj vidi. kamerman skrece lijevo prema hanumi u komisiji. ni loptica se ne vidi najbolje, nisam 100% siguran ni da nje ima, a kamoli da se vidi broj.It_is_a_Leclerc wrote:Ja ne vidim dobro. Koji je broj da sad ne idem po naočale ?
- poznanik
#169 Re: Lutrija BiH - PREVARA
karanana wrote:izvuci ce se tako sto ce reci da su pogresno procitali broj i da je izvuceni broj ustvari bio recimo broj 5, koji nije nikako izvucen u tom kolu. mozda "smjene" hanumu iz komisije koju ce lagano skloniti negdje uz kakvu finu svoticu. e jedino ne znam kako ce objasniti "usisavanje" nazad broja 3.
Hiljade sugrađana, širom Federacije, svake sedmice odnese novac od svojih skromnih primanja i uplate Lutriji za ove i slične Bingo prevare, u nadi da na pošten način dobiju nekoliko maraka, ne bi li sebi i svojim olakšali život, kol'ko-tol'ko. A onda se ustanovi, kao večeras, da Lutrija BiH - državna firma, vara građane, uzima im i ono malo para što imaju.
Ova večerašnja "Bingo-trica" ide Tužilaštvu KS slijedeće sedmice.
- karanana
#170 Re: Lutrija BiH - PREVARA
sad ide onih pet izlizanih rijeci: "da je ovo normalna drzava...."poznanik wrote:karanana wrote:izvuci ce se tako sto ce reci da su pogresno procitali broj i da je izvuceni broj ustvari bio recimo broj 5, koji nije nikako izvucen u tom kolu. mozda "smjene" hanumu iz komisije koju ce lagano skloniti negdje uz kakvu finu svoticu. e jedino ne znam kako ce objasniti "usisavanje" nazad broja 3.
Hiljade sugrađana, širom Federacije, svake sedmice odnese novac od svojih skromnih primanja i uplate Lutriji za ove i slične Bingo prevare, u nadi da na pošten način dobiju nekoliko maraka, ne bi li sebi i svojim olakšali život, kol'ko-tol'ko. A onda se ustanovi, kao večeras, da Lutrija BiH - državna firma, vara građane, uzima im i ono malo para što imaju.
Ova večerašnja "Bingo-trica" ide Tužilaštvu KS slijedeće sedmice.
- poznanik
#172 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Nema više "žive" stranice Lutrije BiH
- www.lutrijabih.ba/
- macan prvi
#173 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Kud ne uplatih listic

-
Josko Domorocki
#174 Re: Lutrija BiH - PREVARA
Ja ne mogu vjerovat da se vecina ljudi tek susrece sa ovim .. Prvi put kad sam vidio listic binga., prije otprilike i 10 godina bila mi je jasna "formula" pazi molim te prodaju napisan sistem-raspored brojeva.. po 10-30 i vise dana prije samog izvlacenja.. Logican zakljucak je .,na bazi svih tih listica vrlo lako znaju koji brojevi ne prolaze.. I ti brojevi se jos dorade da su tezi u bubnju i predstava moze da pocne.. cak ne izvlace svih 90 kuglica ako ih ima toliko ..
Ono sto mene zanima KO je vlasnik Lutrije
Cuo sam nepouzdano da tamo vladaju neki iz sdp .. 
Ono sto mene zanima KO je vlasnik Lutrije