LGBT parada

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
triconja

#2401 Re: LGBT parada

Post by triconja »

pici wrote:dovoljan je jedan bradonja da se opasa i uleti medj kokosHare a ne da po sarajvu strase pedere i curice u minjacima... jel na allahovom putu onaj koji digne one cetalje u zrak il onaj koji udje u trzni centar i digne u zrak nevine ljude... selam :bih:
Za pocetak nek stoje na vratima kladionica i nek pucaju cvoke polaznicima kladionicarske nastave, onda kad se malo uhodaju nek stanu na ulaz u objekat dje srpska/hrvatska zvijezda radi nesta i nek pucaju cvoke, ha ja :lol:
elcaliente

#2402 Re: LGBT parada

Post by elcaliente »

tuzlak1212 wrote:Bas hocete da bradonje ove idu pred cetnike da protestvuju? Mislite to ce proc bez ijedne zrtve i bez dugotrajnih posljedica? Hajde ne kenjajte previse ne prizivajte džavla :lol:
Drzava da je pametna to bi organizivala, neka se rokaju izmedju sebe da se rijesimo i jednih i drugih.
славянин

#2403 Re: LGBT parada

Post by славянин »

elcaliente wrote:
tuzlak1212 wrote:Bas hocete da bradonje ove idu pred cetnike da protestvuju? Mislite to ce proc bez ijedne zrtve i bez dugotrajnih posljedica? Hajde ne kenjajte previse ne prizivajte džavla :lol:
Drzava da je pametna to bi organizivala, neka se rokaju izmedju sebe da se rijesimo i jednih i drugih.
Problem je sto nece, jer tako bi mogli nastradati - ovamo je lakse ove lgbt ganjati a tamo povratnike i tako demonstrirati hrabrost :lol:
triconja

#2404 Re: LGBT parada

Post by triconja »

славянин wrote:
elcaliente wrote:
Problem je sto nece, jer tako bi mogli nastradati - ovamo je lakse ove lgbt ganjati a tamo povratnike i tako demonstrirati hrabrost :lol:
Ako su vehabije ne znaci da su glupi ko nacionalisticki fanatici, cuj tamo jest govna u pc, eee sta se sve nece procitat ovdje :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2405 Re: LGBT parada

Post by pici »

triconja wrote:
pici wrote:dovoljan je jedan bradonja da se opasa i uleti medj kokosHare a ne da po sarajvu strase pedere i curice u minjacima... jel na allahovom putu onaj koji digne one cetalje u zrak il onaj koji udje u trzni centar i digne u zrak nevine ljude... selam :bih:
Za pocetak nek stoje na vratima kladionica i nek pucaju cvoke polaznicima kladionicarske nastave, onda kad se malo uhodaju nek stanu na ulaz u objekat dje srpska/hrvatska zvijezda radi nesta i nek pucaju cvoke, ha ja :lol:

neda bOkir i sdO
elcaliente

#2406 Re: LGBT parada

Post by elcaliente »

Ja kada im cujem pricu i vidim stil obalcenja za mene ne samo da su glupi nego zaostali u razvoju.
Ali i to sto kazes valjda se za njih bolje herojisati nad onima koji im nece uzvratiti nego da odu u Visegrad pa da koji samarcinu popiju ili neko jos sa njima i Drinu ofarba nedo Bog.
A mozda im i Kolinda nije za karte dala.
Zato lagano obuku hlace od maldje brace koja imaju 14 godina i udri po homoseksulacima.
kakavdanakneiskustvu

#2407 Re: LGBT parada

Post by kakavdanakneiskustvu »

pici wrote:ma koga boli qurac za lgbt vise volim da mi oni paradiraju neg ustase, cetnici i vehabije... za njih su lgbt moralna vertikala... selam :bih:

:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#2408 Re: LGBT parada

Post by kakavdanakneiskustvu »

triconja wrote:

e jbg,treba imati muda kladionicarima pucati čvoke,lakse je prepadati par lezbejki
Hajvan

#2409 Re: LGBT parada

Post by Hajvan »

pici wrote:ma koga boli qurac za lgbt vise volim da mi oni paradiraju neg ustase, cetnici i vehabije... za njih su lgbt moralna vertikala... selam :bih:
:lol:

:thumbup:
AleksoMKD

#2410 Re: LGBT parada

Post by AleksoMKD »

https://www.washingtonpost.com/world/20 ... a9d8315bf5

Brunei makes gay sex and adultery punishable by death by stoning
harač

#2411 Re: LGBT parada

Post by harač »

"Najveci vjernici, najvece pi*ketine" (Nietzsche, ili neko...)
Hakiz

#2413 Re: LGBT parada

Post by Hakiz »

Inšallah i bogu hvala.
broj dva

#2414 Re: LGBT parada

Post by broj dva »

Hakiz wrote:Inšallah i bogu hvala.
500 + komentara podrske, razumjevanja i drustvenog angazmana.
amrq7u

#2415 Re: LGBT parada

Post by amrq7u »

Bolest
Point.

#2416 Re: LGBT parada

Post by Point. »

3 teme istog sadržaja? Što je previše, previše je.
MarlboroGold

#2417 Re: LGBT parada

Post by MarlboroGold »

I to je jedan od dokaza koliko su ljudi time bezveze opterećeni.
Irsar

#2418 Re: LGBT parada

Post by Irsar »

Ma ja, "bezveze" su opterećeni još jednim napadom na ono malo moralnosti što je ostalo, i to napadom koji - prema stavovima svih vjera koje su ovdje zastupljene, a u koje navodno vjeruje skoro pa sve i jedan čovjek - je nešto najopasnije kako za pojedinca (Džehennem ili ti ga Pakao) tako i za društvo.

Ali ono, hajmo mi po N-ti put pljuvati po X-tom političaru, i kao usput ne mariti za ono što se svakako i nas tiče i što je i naša obaveza da se tiče. Jer upravljanje državom i narodom ne ostaje na par ljudi u vlasti, kako bi neki ovdje da predstave.
moonca

#2419 Re: LGBT parada

Post by moonca »

Pozivamo sve građane i građanske na solidarnost i da nam se pridruže u povorci ponosa", rekla je Bakić.
:roll:
Mozda da malo ociste grad..kao graffite sa fasada...
Hakiz

#2420 Re: LGBT parada

Post by Hakiz »

moonca wrote:
Pozivamo sve građane i građanske na solidarnost i da nam se pridruže u povorci ponosa", rekla je Bakić.
Pa, po toj logici, to isto može da se uradi umjesto, recimo, odlaska na ponoćku za Božić ili na porodični ručak za Bajram.
broj dva

#2421 Re: LGBT parada

Post by broj dva »

amrq7u wrote:Bolest
Jest vala. Toliko mrznje prema ljudima samo radi seksualnog nagona koji je legalan, legitiman i medju ravnopravnim parterima je bolesno.
Ci-Nick

#2422 Re: LGBT parada

Post by Ci-Nick »

Suština svega je tolerancija,.. sve što mi ne šteti tolerišem,.. često sam prisiljen da tolerišem i ono što mi šteti,.. kao npr.,.. nacionaliste na vlasti.
A otkad sam vidio masovni iftar nasred džade,.. ne može više ništa ni da me iznenadi,.. :run:
moonca

#2423 Re: LGBT parada

Post by moonca »

Hakiz wrote:
moonca wrote:
Pa, po toj logici, to isto može da se uradi umjesto, recimo, odlaska na ponoćku za Božić ili na porodični ručak za Bajram.

Ne...nije isto....ni blizu.

Mozda da uporedimo sa pusacima / ne pusacima ....eto uskracena im prava... :-)
harač

#2424 Re: LGBT parada

Post by harač »

de ne lupaj
MarlboroGold

#2425 Re: LGBT parada

Post by MarlboroGold »

moonca wrote: Ne...nije isto....ni blizu.

Mozda da uporedimo sa pusacima / ne pusacima ....eto uskracena im prava... :-)
:facepalm:
Post Reply