Za pocetak nek stoje na vratima kladionica i nek pucaju cvoke polaznicima kladionicarske nastave, onda kad se malo uhodaju nek stanu na ulaz u objekat dje srpska/hrvatska zvijezda radi nesta i nek pucaju cvoke, ha japici wrote:dovoljan je jedan bradonja da se opasa i uleti medj kokosHare a ne da po sarajvu strase pedere i curice u minjacima... jel na allahovom putu onaj koji digne one cetalje u zrak il onaj koji udje u trzni centar i digne u zrak nevine ljude... selam
LGBT parada
- triconja
#2401 Re: LGBT parada
-
elcaliente
#2402 Re: LGBT parada
Drzava da je pametna to bi organizivala, neka se rokaju izmedju sebe da se rijesimo i jednih i drugih.tuzlak1212 wrote:Bas hocete da bradonje ove idu pred cetnike da protestvuju? Mislite to ce proc bez ijedne zrtve i bez dugotrajnih posljedica? Hajde ne kenjajte previse ne prizivajte džavla
- славянин
#2403 Re: LGBT parada
Problem je sto nece, jer tako bi mogli nastradati - ovamo je lakse ove lgbt ganjati a tamo povratnike i tako demonstrirati hrabrostelcaliente wrote:Drzava da je pametna to bi organizivala, neka se rokaju izmedju sebe da se rijesimo i jednih i drugih.tuzlak1212 wrote:Bas hocete da bradonje ove idu pred cetnike da protestvuju? Mislite to ce proc bez ijedne zrtve i bez dugotrajnih posljedica? Hajde ne kenjajte previse ne prizivajte džavla
- triconja
#2404 Re: LGBT parada
Ako su vehabije ne znaci da su glupi ko nacionalisticki fanatici, cuj tamo jest govna u pc, eee sta se sve nece procitat ovdjeславянин wrote:Problem je sto nece, jer tako bi mogli nastradati - ovamo je lakse ove lgbt ganjati a tamo povratnike i tako demonstrirati hrabrostelcaliente wrote:Drzava da je pametna to bi organizivala, neka se rokaju izmedju sebe da se rijesimo i jednih i drugih.tuzlak1212 wrote:Bas hocete da bradonje ove idu pred cetnike da protestvuju? Mislite to ce proc bez ijedne zrtve i bez dugotrajnih posljedica? Hajde ne kenjajte previse ne prizivajte džavla
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2405 Re: LGBT parada
triconja wrote:Za pocetak nek stoje na vratima kladionica i nek pucaju cvoke polaznicima kladionicarske nastave, onda kad se malo uhodaju nek stanu na ulaz u objekat dje srpska/hrvatska zvijezda radi nesta i nek pucaju cvoke, ha japici wrote:dovoljan je jedan bradonja da se opasa i uleti medj kokosHare a ne da po sarajvu strase pedere i curice u minjacima... jel na allahovom putu onaj koji digne one cetalje u zrak il onaj koji udje u trzni centar i digne u zrak nevine ljude... selam
neda bOkir i sdO
-
elcaliente
#2406 Re: LGBT parada
Ja kada im cujem pricu i vidim stil obalcenja za mene ne samo da su glupi nego zaostali u razvoju.
Ali i to sto kazes valjda se za njih bolje herojisati nad onima koji im nece uzvratiti nego da odu u Visegrad pa da koji samarcinu popiju ili neko jos sa njima i Drinu ofarba nedo Bog.
A mozda im i Kolinda nije za karte dala.
Zato lagano obuku hlace od maldje brace koja imaju 14 godina i udri po homoseksulacima.
Ali i to sto kazes valjda se za njih bolje herojisati nad onima koji im nece uzvratiti nego da odu u Visegrad pa da koji samarcinu popiju ili neko jos sa njima i Drinu ofarba nedo Bog.
A mozda im i Kolinda nije za karte dala.
Zato lagano obuku hlace od maldje brace koja imaju 14 godina i udri po homoseksulacima.
-
kakavdanakneiskustvu
#2407 Re: LGBT parada
pici wrote:ma koga boli qurac za lgbt vise volim da mi oni paradiraju neg ustase, cetnici i vehabije... za njih su lgbt moralna vertikala... selam
-
kakavdanakneiskustvu
#2408 Re: LGBT parada
triconja wrote:Za pocetak nek stoje na vratima kladionica i nek pucaju cvoke polaznicima kladionicarske nastave, onda kad se malo uhodaju nek stanu na ulaz u objekat dje srpska/hrvatska zvijezda radi nesta i nek pucaju cvoke, ha japici wrote:dovoljan je jedan bradonja da se opasa i uleti medj kokosHare a ne da po sarajvu strase pedere i curice u minjacima... jel na allahovom putu onaj koji digne one cetalje u zrak il onaj koji udje u trzni centar i digne u zrak nevine ljude... selam
e jbg,treba imati muda kladionicarima pucati čvoke,lakse je prepadati par lezbejki
- Hajvan
#2409 Re: LGBT parada
pici wrote:ma koga boli qurac za lgbt vise volim da mi oni paradiraju neg ustase, cetnici i vehabije... za njih su lgbt moralna vertikala... selam
pici wrote:dovoljan je jedan bradonja da se opasa i uleti medj kokosHare a ne da po sarajvu strase pedere i curice u minjacima... jel na allahovom putu onaj koji digne one cetalje u zrak il onaj koji udje u trzni centar i digne u zrak nevine ljude... selam
- AleksoMKD
#2410 Re: LGBT parada
https://www.washingtonpost.com/world/20 ... a9d8315bf5
Brunei makes gay sex and adultery punishable by death by stoning
Brunei makes gay sex and adultery punishable by death by stoning
- harač
#2411 Re: LGBT parada
"Najveci vjernici, najvece pi*ketine" (Nietzsche, ili neko...)pici wrote:dovoljan je jedan bradonja da se opasa i uleti medj kokosHare a ne da po sarajvu strase pedere i curice u minjacima... jel na allahovom putu onaj koji digne one cetalje u zrak il onaj koji udje u trzni centar i digne u zrak nevine ljude... selam
-
kakavdanakneiskustvu
-
broj dva
#2414 Re: LGBT parada
500 + komentara podrske, razumjevanja i drustvenog angazmana.Hakiz wrote:Inšallah i bogu hvala.
- Point.
#2416 Re: LGBT parada
3 teme istog sadržaja? Što je previše, previše je.
- MarlboroGold
#2417 Re: LGBT parada
I to je jedan od dokaza koliko su ljudi time bezveze opterećeni.
- Irsar
#2418 Re: LGBT parada
Ma ja, "bezveze" su opterećeni još jednim napadom na ono malo moralnosti što je ostalo, i to napadom koji - prema stavovima svih vjera koje su ovdje zastupljene, a u koje navodno vjeruje skoro pa sve i jedan čovjek - je nešto najopasnije kako za pojedinca (Džehennem ili ti ga Pakao) tako i za društvo.
Ali ono, hajmo mi po N-ti put pljuvati po X-tom političaru, i kao usput ne mariti za ono što se svakako i nas tiče i što je i naša obaveza da se tiče. Jer upravljanje državom i narodom ne ostaje na par ljudi u vlasti, kako bi neki ovdje da predstave.
Ali ono, hajmo mi po N-ti put pljuvati po X-tom političaru, i kao usput ne mariti za ono što se svakako i nas tiče i što je i naša obaveza da se tiče. Jer upravljanje državom i narodom ne ostaje na par ljudi u vlasti, kako bi neki ovdje da predstave.
-
moonca
#2419 Re: LGBT parada
Pozivamo sve građane i građanske na solidarnost i da nam se pridruže u povorci ponosa", rekla je Bakić.
Mozda da malo ociste grad..kao graffite sa fasada...
-
Hakiz
#2420 Re: LGBT parada
Pa, po toj logici, to isto može da se uradi umjesto, recimo, odlaska na ponoćku za Božić ili na porodični ručak za Bajram.moonca wrote:Pozivamo sve građane i građanske na solidarnost i da nam se pridruže u povorci ponosa", rekla je Bakić.![]()
-
broj dva
#2421 Re: LGBT parada
Jest vala. Toliko mrznje prema ljudima samo radi seksualnog nagona koji je legalan, legitiman i medju ravnopravnim parterima je bolesno.amrq7u wrote:Bolest
-
Ci-Nick
#2422 Re: LGBT parada
Suština svega je tolerancija,.. sve što mi ne šteti tolerišem,.. često sam prisiljen da tolerišem i ono što mi šteti,.. kao npr.,.. nacionaliste na vlasti.
A otkad sam vidio masovni iftar nasred džade,.. ne može više ništa ni da me iznenadi,..
A otkad sam vidio masovni iftar nasred džade,.. ne može više ništa ni da me iznenadi,..
-
moonca
#2423 Re: LGBT parada
Hakiz wrote:Pa, po toj logici, to isto može da se uradi umjesto, recimo, odlaska na ponoćku za Božić ili na porodični ručak za Bajram.moonca wrote:Pozivamo sve građane i građanske na solidarnost i da nam se pridruže u povorci ponosa", rekla je Bakić.![]()
Ne...nije isto....ni blizu.
Mozda da uporedimo sa pusacima / ne pusacima ....eto uskracena im prava...
- MarlboroGold
#2425 Re: LGBT parada
moonca wrote: Ne...nije isto....ni blizu.
Mozda da uporedimo sa pusacima / ne pusacima ....eto uskracena im prava...