LGBT aktivisti uništavaju grad !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Drvosjeca iz Dejcica

#426 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Bušman wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Daje ne lupaj, i prestani sa dezavujisanjem javnosti i forumaša. Epigenetika nije nastala zbog homoseksualnosti niti je tu radi homoseksulanosti kako ti želiš interpretirati. Epigenetika (od grčkog, epi = preko, iznad, izvan) označava sve ono što utječe na mijenjanje, izražavanje i očitovanje gena, a ne dolazi od promjena u samom genetičkom kodu. Epigenetika je znanstvena disciplina u biologiji, odnosno genetici, koja proučava nasljedne promjene u ekspresiji gena koje nisu uzrokovane promjenom u DNK nizu i nema veze sa homo ili hetero. Po tebi ne treba ništa ni istraživati jer to može ugroziti stav homoseksualne zajedice da geni nemaju veze sa seksualnim opredjeljenjem, ipak ima veze sa mutacijom i degenerativnim promjenama na genima. Znam ja u kojem grmu leži zec. Po tebi i takvima nije bitno što Genetika i Epigenetika može izliječiti strašne genetske bolesti kod djece i odraslih, spremni ste gaziti doslovno preko leševa samo da se ne razotkrije mutacija gena koja uzrokuje simpatisanje istog spola. E zbog ovoga mi se gadite. Fuj. :oops:
Wow, koja zamjena teza. Prvo, nisam nigdje rekao da sam protiv ikakvog istrazivanja pa i u slucaju homoseksualnosti. I sad ti meni insinuiras da sam ja protiv lijecenja bolesti koje su uzrokovane genetskim mutacijama?

Tvoj problem je sto, suprotno naucno potvrdjenom misljenju, vjerujes (dogmatski to uzimas zbog svojih nekih razloga) da je homoseksualnost bolest. Nije i kraj price, izgubio si. Dovidjenja. Ista ta stvar vrijedi i za one koji smatraju da je incest ok. Nije, izgubili su i kraj prica. Dovidjenja i njima.

Bravo majstore, predajem se, pobjedio si. :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
BHCluster

#427 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by BHCluster »

Umalo popisivac wrote:
BHCluster wrote:
Umalo popisivac wrote:
Iz istog razloga sto se (bar koliko je meni poznato) za usvajanje djece traze dva roditelja, otac i majka (odredjenih godina zivota i adekvatnih financijskih mogucnosti).
Da to je ta diskriminacija o kojoj se govori, znao sam da ces nadoci. To djete koje se usvaja je ostalo bez oca i majke to je razlog usvajanja. ;-)
Kakva diskriminacija? Uvijek se misli na interese djeteta. Ima Konvencija o pravima djece koja stavlja njihov interes ispred interesa roditelja. Mislim da ne moze ni 19. god. osoba usvajati, kao ni ona od 50 god. i to je diskriminacija. Za neke poslove se traze odredjene godine zivota, pa i to je diskirminacija.
Ako osobe spadaju u kategoriju ljudi koji mogu da usvoje djecu po sadasnjem zakonu a nemogu to uraditi radi njihove seksulne orjentacije, ako to nije diskriminacija sta je onda?
animals

#428 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by animals »

5 0 5 wrote:kada sam procitao naslov teme, pomislio sam da nije mozda neki peder izasao i poceo pucati nasumice po narodu, ili je mozda digao policijsku stanicu u vazduh ili su tjerali curice da ih diraju po cuni. kad ono prc, dilbord. :-x :lol: :lol:
:thumbup:
BHCluster

#429 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by BHCluster »

Image
susc_ovjek

#430 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by susc_ovjek »

HolySouth wrote:....
Dižem svoj glas i osuđujem bezočni i nemoralni atak na životni prostor u kojem živimo, atak na našu vjeru, prirodnost, čistotu, na djecu koju odgajamo!
---
Daleko od toga da sam za bilo kakve parade ili, u ovim jadnim vremenima, davanje važnosti toj populaciji...
Al' na osnovu čega i u kojoj galaksiji... vrijedi ovo gore?

"Atak na vjeru, prirodnost, čistotu" ???

Pa od nas nema većih ublehaša u europi!!!
BHCluster

#431 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by BHCluster »

dust in the wind wrote:lupas.ali adje porodicni zakon poznaje brak kao zajednicu muskarca i zena... isto vazi i za vanbračnu zajdnicu koja je izjednačena sa bračnom ako su ispunjeni zakonski uslovi duzine trajanja ili zajedničko dijete. samim tim su uskraceni za sva ta prava, koja su regulisana u poglavlju prava i obaveze bračnih partnera. a za nasljedjivanje, pa mozes testamentarno naslijediti. i samo tako, ako ti partner istog pola ostavi... ali eto nemas pravo na nužni zakonski dio. jer nisi zakonski nasljednik.idt... a da sada je izjednačeno i nasljedjivanje zakonski kod vanbračnih partnera... znači u svakom slučaju su homoseksualni na margini. i boga ti, daj malo nesto procitaj prije nego krenes da se raspravljas.
:thumbup:
Drvosjeca iz Dejcica

#432 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

BHCluster wrote:Image
Ti si mi taman kao lik iz Dežulovićevih pisanja. :oops: :(
Jesu li muslimani primitivni ili katolici nisu?

24.10.2013. | PIŠE: Boris DEŽULOVIĆ

Napravimo mali eksperiment: umjesto imama, hodža i šejha, stavimo biskupe i svećenike, pa pogledajmo koliko se takva slika o katoličanstvu uklapa u stereotip o naprednom zapadnom svijetu. Možete li, recimo, zamisliti da se na problem seksualnog zlostavljanja djece umjesto jemenskog imama, osvrnuo nekakav, na primjer, europski nadbiskup, pa mrtav-hladan objasnio kako je silovanje za malodobnu djecu mnogo manja trauma nego razvod roditelja? Iznenadili biste se: tu rečenicu zapravo i jest izgovorio poljski nadbiskup Jozef Michalik

Zvao me nekidan u dva iza ponoći Kožo da ispriča vic. Ima on taj običaj, zovne u gluho doba noći iz kafane da ispriča vic.
Elem, ulovio reis zlatnu ribicu, pa ga ova, sve po kanonima žanra, zamolila da je pusti, a zauzvrat da će mu ispuniti dvije želje. "Želio bih", osvrnuo se ovaj oko sebe, pa šapnuo ribici, "da više nisam reis." "Nema nikakvih problema, ništa lakše", rekla zlatna ribica i uzela mu Kur'an iz ruku. "I šta, sad više nisam reis?!?", iznenadio se on. "Jok", odgovorila ribica. "A koja ti je druga želja?" "Druga želja", spremno će ovaj, "da imam palaču svu od zlata, skupa auta, lijepe žene i bruku para, a da ne radim baš ništa!"

"E jebiga", reče ribica, pa mu vrati Kur'an. "Što me zajebavaš?"

Gornji vic, po tumačenju stražara islama, klasični je primjer islamofobije, i zgodan uvod u našu današnju hutbu. Dakle, islamofobija. Jesu li zaista vicevi o dvoličnim reisima i hodžama islamofobni? Stražari političke korektnosti reći će kako su takvi vicevi certifikat stereotipa, ali što kad nema zlatne ribice? Jesu li stvari bez zlatne ribice išta smješnije? Gdje, naime, prestaje vic, a počinje taj, kako se zove, stereotip?

Prolistajmo zajedno novine posljednjih mjeseci. U bajramskoj hutbi prije koji dan jedan se imam u Jemenu osvrnuo na problem seksualnog zlostavljanja djece u provincijskim džematima, pa mrtav-hladan objasnio kako je silovanje za malodobnu djecu mnogo manja trauma nego - razvod roditelja! Jemenski je imam, istina, kazao kako nije lijepo kad islamski učitelji siluju djecu, ali i upozorio da valja uzeti u obzir kako takva djeca nemaju ljubav kod kuće, pa je traže kod svojih vjerskih učitelja, tjerajući ih u napast. "To je dijete izgubljeno", rekao je imam, "i onda uvlači drugu osobu u to".

Svega koji tjedan ranije, predsjednik većinski muslimanske Indonezije Susilo Yudhoyono šokirao je svijet javno pohvalivši jedanaestogodišnju djevojčicu koja je odlučila roditi dijete začeto kad ju je silovao očuh. "Zamolio sam ministra zdravstva da osobno pazi na njeno zdravlje", rekao je predsjednik Yudhoyono, a ministar je bogami i pripazio: djevojčica je nakon poroda bez pristanka obitelji - sterilizirana! Šokantna priča iz Indonezije stigla je svega koji dan nakon što je jedan katarski šejh javno izjavio kako je "od silovanja djevojčica od strane njihovih vjerskih učitelja mnogo gori zločin kad te djevojčice abortiraju".

O odnosu prema ženama u islamskom svijetu govori i vijest iz saudijskog Al Bahaha, gdje je jedan vjerski vođa u ramazanskoj hutbi opravdao seksualno nasilje, javno upitavši "koliko često vidimo djevojke kako hodaju uokolo u provokativnoj odjeći?". "One izazivaju u muškarcima najgore instinkte koji u konačnici rezultiraju seksualnim nasiljem, pa bi trebale pogledati duboko u svoju savjest i zapitati se: jesmo li ovo same tražile?", rekao je on, ne propustivši se obrusiti i na "žene koje ne čiste svoje domove i poslužuju svojim muževima hladna jela".

Na meti pravovjernih muslimana nisu, međutim, samo domaće žene: nedavno je jednu strankinju u iranskom Mashhadu vjerska policija uhapsila jer se na ulici pojavila otkrivenog lica, dok je trudnica iz Francuske prošla mnogo gore - u Teheranu je izgubila dijete, pretučena od grupe muškaraca samo zato jer nije nosila nikab.

Samo jedna stvar u islamskim je zemljama gora nego biti žena: biti, naime, kršćanka. Vlasti u Iranu nedavno su objavile kako je "vojnik blizak Al-Qaidi" uhapšen dok se pripremao da na blagdan Velike Gospe napadne katoličke vjernike u katedrali Majke Božje u Urmiji, na sjeveru zemlje. Prije koji tjedan, pak, vlasti u Egiptu uhapsile su visoko pozicioniranog pripadnika Muslimanske braće koji je u automobilu vozio tri hiljade primjeraka Biblije natopljenih benzinom i spremnih za javno spaljivanje. Istog dana, mediji su objavili kako je na lokalnim izborima na jugu Turske pobijedio kandidat radikalnog islamskog Nacionalnog fronta, poznat po zalaganju za zabranu kršćanskih bogomolja i izjavi kako su kršćanske procesije "okupacija Turske".

Na meti islamskih vjerskih vođa nisu, jasno, samo kršćani. Jedan je imam u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nedavno, povodom obljetnice oslobođenja Auschwitza, ustvrdio kako je "Holokaust židovska izmišljotina", a drugi, u Libanonu, tim se povodom na džumi pojavio s nacističkim kukastim križem oko nadlaktice.

I sve to samo u posljednjih nekoliko mjeseci!

Je li ovaj slučajni uzorak, nakon svega pola sata guglanja po internetu, dovoljan da se zaključi kako je islam nazadna religija? Ili, da preformuliram pitanje, koliko je sati guglanja točno potrebno da se stotine sličnih priča i primjera ne računaju u titranje stereotipa, već u ozbiljne argumente?

Da je, recimo, riječ o primjerima iz zapadnog svijeta, bi li muslimani imali pravo reći kako je katolička vjera nazadna i primitivna? Napravimo mali eksperiment: umjesto imama, hodža i šejha, stavimo biskupe i svećenike, pa pogledajmo koliko se takva slika o katoličanstvu uklapa u stereotip o naprednom zapadnom svijetu. Možete li, recimo, zamisliti da se na problem seksualnog zlostavljanja djece umjesto jemenskog imama, osvrnuo nekakav, na primjer, europski nadbiskup, pa mrtav-hladan objasnio kako je silovanje za malodobnu djecu mnogo manja trauma nego razvod roditelja? Iznenadili biste se: tu rečenicu zapravo i jest izgovorio poljski nadbiskup Jozef Michalik.

Kao i ostale, stavio sam ih u usta islamskih vjerskih vođa za potrebe eksperimenta. Redom: jedanaestogodišnju djevojčicu, koja je bez pristanka roditelja sterilizirana nakon što je odlučila roditi dijete začeto kad ju je silovao očuh, javno je - zamolivši ministra zdravstva da osobno pazi na njeno zdravlje - pohvalio predsjednik katoličkog Čilea Sebastian Pinera; da je "od silovanja djevojčica od strane njihovih vjerskih učitelja mnogo gori zločin kad te djevojčice abortiraju" izjavio je pak meksički nadbiskup Fabio Martinez Castilla; a seksualno nasilje, riječima kako bi se žene koje "u muškarcima izazivaju najgore instinkte" trebale "zapitati jesu li ovo same tražile" - napavši i one "koje poslužuju svojim muževima hladna jela" - opravdao je talijanski svećenik Piero Corsi iz San Terenza.

Idemo dalje: onu nesretnicu nije uhapsila vjerska policija u iranskom Mashhadu, zbog toga što je javno šetala otkrivenog lica, već francuska policija u Lavalleu, jer joj je lice bilo - pokriveno. Mnogo gore prošla je ona trudnica što je ostala bez djeteta: bijesna rulja iz istog ju je razloga pretukla usred - Pariza.

Može još? Idiot koji je htio javno spaliti tri hiljade svetih knjiga ne pripada, jasno, Muslimanskoj braći: tri hiljade Kur'ana naumio je spaliti američki pastor Terry Jones. Lokalni izbori na kojima je pobijedio Nacionalni front nisu bili u Turskoj, već u Francuskoj: predsjednica te stranke, Marine Le Pen, muslimanske je ulične molitve usporedila s "okupacijom Francuske". Iz iste je zemlje i tip koji je usred bajramskog slavlja u Lyonu naumio dići u zrak u džamiju punu muslimanskih vjernika. Vjerski vođa koji tvrdi kako je "Holokaust židovska izmišljotina" zapravo je poljski biskup Taeusz Pieronek, nekadašnji bliski suradnik pape Ivana Pavla II, a onaj što drži mise sa svastikom talijanski je svećenik Angelo Idi iz Vigevana.

I sve to samo u posljednjih nekoliko mjeseci!

Najzad, ni onaj svećenik što je ulovio zlatnu ribicu u stvari uopće nije reis, nego biskup.

Kažem vam ja, vrag je stereotip.
BHCluster

#433 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by BHCluster »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Jesam li ja kriv sto su ovi gore "velikasi" takve stvari izjavili i sto mnogi to misle, a znamo da to nema veze sa cinjenicama.
Drvosjeca iz Dejcica

#434 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

BHCluster wrote: Ako osobe spadaju u kategoriju ljudi koji mogu da usvoje djecu po sadasnjem zakonu a nemogu to uraditi radi njihove seksulne orjentacije, ako to nije diskriminacija sta je onda?
Pa ne mogu usvojiti ni ljudi koji ne zarađuju dovoljno, niti hetero kao samci, niti osobe starije starosne dobi pa i to je diskiminacija radi dobrobiti djeteta. Dijete nije pas pa ga uzmeš (kupiš) pa kada ti dosadi pustiš ga vani kao psa. Nazovi to kako hoćeš ali ja sam 110% za takvu vrstu "diskriminacije".
BHCluster

#435 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by BHCluster »

BHCluster wrote: Ako osobe spadaju u kategoriju ljudi koji mogu da usvoje djecu po sadasnjem zakonu a nemogu to uraditi radi njihove seksulne orjentacije, ako to nije diskriminacija sta je onda?
Pa ne mogu usvojiti ni ljudi koji ne zarađuju dovoljno, niti hetero kao samci, niti osobe starije starosne dobi pa i to je diskiminacija radi dobrobiti djeteta. Dijete nije pas pa ga uzmeš (kupiš) pa kada ti dosadi pustiš ga vani kao psa. Nazovi to kako hoćeš ali ja sam 110% za takvu vrstu "diskriminacije".
:lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#436 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by _BataZiv_0809 »

Ja nemam ništa protiv da se ozakoni zajednica muškarca i muškarca kao i žene i žene ali pričati da su homo na margini i uskraćeni za sva prava je van svake pameti jer vidimo iz mojih argumenata da nisu.

Btw. Ako želiš da te ljudi ozbiljno shvate naući da pišeš prije nego što kreneš u raspravu. Iza tačke ide veliko slovo, Z nije isto što i Ž...itd.
:D :thumbup:
Drvosjeca iz Dejcica

#437 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

BHCluster wrote:
Jesam li ja kriv sto su ovi gore "velikasi" takve stvari izjavili i sto mnogi to misle, a znamo da to nema veze sa cinjenicama.
Naravno da nisi, niti si kriv što ke poljski nadbiskup Jozef Michalik izjavio da je silovanje za malodobnu djecu mnogo manja trauma nego razvod roditelja. :roll: Niti si kriv što je meksički nadbiskup Fabio Martinez Castilla izjavio da "od silovanja djevojčica od strane njihovih vjerskih učitelja mnogo gori zločin kad te djevojčice abortiraju". :( Nisi kriv ni za to što jet talijanski svećenik Piero Corsi iz San Terenza opisao seksualno nasilje, riječima kako bi se žene koje "u muškarcima izazivaju najgore instinkte" trebale "zapitati jesu li ovo same tražile" - napavši i one "koje poslužuju svojim muževima hladna jela" - opravdao je talijanski svećenik Piero Corsi iz San Terenza. Ima toga pun kurac ali tvoja namjera je jesna da pokažeš muslimane kao zaostale a kršćane kao napredne a Boris DEŽULOVIĆ dobro opisuje takve nakarade od osoba u svojim tekstovima. :oops:
Drvosjeca iz Dejcica

#438 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

BHCluster wrote:
:lol:
Znam ja da je tebi to laiku smiješno. Šta ti znaš šta je dijete. Problem je vidiš kada takvi laici sebi uzimaju za pravo da kreiraju zakone onda dobiješ sranja kakva imaš u BiH ili po drugim dijelovima svijeta.
5 0 5

#439 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by 5 0 5 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Pa ne mogu usvojiti ni ljudi koji ne zarađuju dovoljno, niti hetero kao samci, niti osobe starije starosne dobi pa i to je diskiminacija radi dobrobiti djeteta. Dijete nije pas pa ga uzmeš (kupiš) pa kada ti dosadi pustiš ga vani kao psa. Nazovi to kako hoćeš ali ja sam 110% za takvu vrstu "diskriminacije".
recimo, imas osobu koja zivi sa svojim partnerom (a za kojeg nije vjencan jer mu zakon ne dozvoljava), koja ne moze usvojiti dijete jer zakonski ne zivi u braku. vidis li tu diskriminaciju?
znaci, hetero par ima neka prava koja homo par nema. ti bi prvo trebao napraviti odmak od svog uvjerenja da homo par ne moze odgajati dijete jednako kvalitetno kao i hetero. pa onda probaj sagledati problem.
drugi primjer za tebe. recimo da zena odluci da rodi dijete. niko joj to ne moze zabraniti, je li tako? ako ta zena zivi u zajednici sa drugom zenom, ta druga zena ne moze zakonski preuzeti starateljstvo nad svojim djetetom, ako se nesto desi bioloskoj majci. to je isto diskriminacija. a tebi koji si zabrinut za zdravlje djece, valjda bi bilo logicno da drugi roditelj dobije starateljstvo. isto kao sto bi ga dobio i muski roditelj, u slucaju smrti bioloske majke.
GAU8

#440 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by GAU8 »

iceman2010 wrote:
GAU8 wrote:
iceman2010 wrote:Ja samo kazem da se po istom principu po kojem se trazi javno priznanje pederluka kao normalne stvari, moze traziti i legalizacija incesta. ... Argumenti potpuno isti. Nema argumenta koji mozes upotrijebiti za jednu kategoriju, a da ga ne upotrjebis za drugu. ...
I veliš nema argumenata protiv incesta???? :-) :-) :-) :-) :-)
Ja kazem da se na isti nacin moze pravdati incest kako se pravda i pederluk. Potpuno istim argumentima. Nema razlike. Slobodna odluka punoljetnog muskarca i zene da stupe u nastrane polne radnje. One dakako, mogu biti i pedersko-incestnog oblika. Oni nikoga ne diraju. Oni su miroljubivi. Koristice zastitu. Usvojice djecu. Ima primjera u animalnom svijetu (evolucija i sl.)..... Dakle potpuno ista stvar. Gadno jedno i drugo, samo nekima jedno govno ocigledno manje smrdi jer vole da im se ispiru mozgovi.
BOLAN incestom dovodiš 3. lice u opasnost (koloko god sigurna, nijedna kontracepcija nije 100% sigurna). Homo-spolnim činom to ne činiš
BHCluster

#441 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by BHCluster »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Naravno da nisi, niti si kriv što ke poljski nadbiskup Jozef Michalik izjavio da je silovanje za malodobnu djecu mnogo manja trauma nego razvod roditelja. :roll: Niti si kriv što je meksički nadbiskup Fabio Martinez Castilla izjavio da "od silovanja djevojčica od strane njihovih vjerskih učitelja mnogo gori zločin kad te djevojčice abortiraju". :( Nisi kriv ni za to što jet talijanski svećenik Piero Corsi iz San Terenza opisao seksualno nasilje, riječima kako bi se žene koje "u muškarcima izazivaju najgore instinkte" trebale "zapitati jesu li ovo same tražile" - napavši i one "koje poslužuju svojim muževima hladna jela" - opravdao je talijanski svećenik Piero Corsi iz San Terenza. Ima toga pun kurac ali tvoja namjera je jesna da pokažeš muslimane kao zaostale a kršćane kao napredne a Boris DEŽULOVIĆ dobro opisuje takve nakarade od osoba u svojim tekstovima. :oops:
I to si zakljucio po cemu, jesu li muslimani = ovoj cetvorici "velikasa" ili se slazes sa njihovim stavovima pa ti smeta sto si se prepoznao ili sta vec?
BHCluster

#442 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by BHCluster »

Znam ja da je tebi to laiku smiješno. Šta ti znaš šta je dijete. Problem je vidiš kada takvi laici sebi uzimaju za pravo da kreiraju zakone onda dobiješ sranja kakva imaš u BiH ili po drugim dijelovima svijeta.
Procitaj sta je napisano pa onda nesto napisi. Nisam ja kriv sto ti nisi procitao sta je napisano a iznjeo svoju tezu tj skocio sam sebi u usta.
Bellica

#443 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Bellica »

sheilak wrote:
Bellica wrote: Smeta i meni, ali ne u tolikoj mjeri da bih mogla nekoga osuđivati, imam pametnijeg posla. Ono što pravi probleme su ustvari natpisi na tim plakatima, a koje je prosto nemoguće objasniti djetetu od 6-7 godina koje je tek naučilo da čita, pa koristi svaku priliku da pročita sve što vidi. Očito likovi koji su dozvolili postavljanje ovih gluposti nisu mislili na bilo šta, posebno ne na djecu koja rastu u ovom gradu! Evo prilike za Kantonalno udruženje roditelja da urade nešto korisno.
da, fakat idioti. posebno sto su djeca svakako zasticena od losih utjecaja svih vrsta. na to se kod nas extra pazi da ne dao Bog vec u ranom dobu budu izlozena prikazima pornografije, vulgarnog jezika, nasilja, etc. i onda ovi upadnu sa tim bezobraznim natpisima u sav taj raj.
Pa dijete od 6-7 godina sigurno jeste zaštićeno, posebno ako ima iole kulterne i odgojene roditelje. Evo provjeri, nađi dijete ovog uzrasta i pitaj ga za nešto s tih plakata ili bilo šta drugo vulgarno pa ćeš da se iznenadiš.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#444 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by ladyblue18 »

bingov buraz wrote:Oni samo traze svoja prava
Image
Image
Image
Image

da se heteroseksualci poskidaju ovako i izadju paradirati zavrsili bi u buhari za 15 minuta

tekst sa pocetka teme je cisti debilizam ali praviti od gejeva nekakve zrtve ciji je pacenicki zivot uporediv jedino sa zivotom Jevreja u Varsavskom getu je samo malo manji debilizam

gejevi moraju imati sva prava kao i ostali gradjani ali ne smiju imati vise prava od ostalih gradjana
Banned user for reason “krsenje pravila foruma”
» bingov buraz

mjesec
Locked