LGBT aktivisti uništavaju grad !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
shiny

#176 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by shiny »

dale cooper wrote:
shiny wrote:Moze li mi neko pojasniti kakve veze HBO ima sa LGBT populacijom? Sta sam propustila?
Nikakve, apsolutno nikakve. Samo što su neki sjebani umovi uspjeli povezati reklamnu kampanju jednog filmskog
kanala sa LGBT pokretom. Ključna riječ - muda. :lol: :D
Aaaa, ja kontala Tony Soprano postao gay... LGBT mafija
SaraFina

#177 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SaraFina »

Parade su sasvim normalna pojava u Evropi. Jedino se još kod nas na Balkanu pravi halabuka oko tog pitanja.
Dan normalan kao i svaki drugi. Provesele se i proparadiraju gradom. Oni kojih ih podrzavaju uskoče u opće veselje a ćudoredni ingnoriraju i kraj.

Ništa ni spektakularno ni neobicno.
dale cooper

#178 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by dale cooper »

shiny wrote:
dale cooper wrote:
shiny wrote:Moze li mi neko pojasniti kakve veze HBO ima sa LGBT populacijom? Sta sam propustila?
Nikakve, apsolutno nikakve. Samo što su neki sjebani umovi uspjeli povezati reklamnu kampanju jednog filmskog
kanala sa LGBT pokretom. Ključna riječ - muda. :lol: :D
Aaaa, ja kontala Tony Soprano postao gay... LGBT mafija
You should've known better. :D
Anestezija

#179 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Anestezija »

Prebit cemo ih ako ih sretnemo gdje :D

sent from horde zla i manijaci :D
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#180 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by sabina1 »

Svaki LGBT aktivizam u gradu poput našega ga može samo obogatiti.

Ko ne shvata njegov problem....
amiliana

#181 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by amiliana »

SaraFina wrote:Parade su sasvim normalna pojava u Evropi. Jedino se još kod nas na Balkanu pravi halabuka oko tog pitanja.
Dan normalan kao i svaki drugi. Provesele se i proparadiraju gradom. Oni kojih ih podrzavaju uskoče u opće veselje a ćudoredni ingnoriraju i kraj.

Slazem se na Zapadu je to najnormalnija stvar samo kod nas se dize prasina oko toga,tesko ce nas narod prihvatiti drugog i drugacijeg i tesko cemo mi krenuti naprijed.
SaraFina

#182 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SaraFina »

amiliana wrote:
SaraFina wrote:Parade su sasvim normalna pojava u Evropi. Jedino se još kod nas na Balkanu pravi halabuka oko tog pitanja.

Slazem se na Zapadu je to najnormalnija stvar samo kod nas se dize prasina oko toga,tesko ce nas narod prihvatiti drugog i drugacijeg i tesko cemo mi krenuti naprijed.

Obezbjedjenje u Beču bude minimalno.

Opća ludnica po nekim dijelovima nastupi kad prolaze. Veselje naravno.
vade_mecum

#183 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by vade_mecum »

amiliana wrote:

jest malo sutra. u jednom gradu zna varirati npr. u Berlinu - lako je biti gay u Krezbergu. hajd otidji u Lichtenberg pa probaj :oops:
SaraFina

#184 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SaraFina »

vade_mecum wrote:
amiliana wrote:

jest malo sutra. u jednom gradu zna varirati npr. u Berlinu - lako je biti gay u Krezbergu. hajd otidji u Lichtenberg pa probaj :oops:

Pa u te svrhe postoji obezbjedjenje. Rijetko se takvi dogadjaji otmu kontroli. Unaprijed se zna gdje i u kojim dijelovima gradova mozeš što očekivati ..
amiliana

#185 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by amiliana »

U Pragu postoji dosta gey klubova i nikakvih problema nema vecinom koliko sam cula drze englezi i amerikanci.
SaraFina

#186 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SaraFina »

To ovisi o dijelovima gradova gdje obitavaju ovi naši Balkanci, Turci, Marokanci i sl..

Oni prave probleme..
vade_mecum

#187 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by vade_mecum »

pa i kod nas postoji par gay friendly mjesta na kojima nema problema koliko ja znam.
partibrejker

#188 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by partibrejker »

Ako EU na ovaj način želi da nas uvede u Evropu, radije ne.
Samo nam uvaljuju smeće, od starih auto, otpadnog namjestaja, nuklearnog i kemijskog otpada pa do ofucanih političara i pederluka. Fuj.
vade_mecum

#189 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by vade_mecum »

partibrejker wrote:Ako EU na ovaj način želi da nas uvede u Evropu, radije ne.
Samo nam uvaljuju smeće, od starih auto, otpadnog namjestaja, nuklearnog i kemijskog otpada pa do ofucanih političara i pederluka. Fuj.
mirno spavaj, nema od EU nista sljedecih deset godina ;-)
L u c i f e r

#190 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

Meni stvarno nije jasno zašto primitivci mrze gejeve...? :?

Što više gejeva, više piletine ostaje strejterima...
shiny

#191 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by shiny »

partibrejker wrote:Ako EU na ovaj način želi da nas uvede u Evropu, radije ne.
Jos nam krišom uvaljuju ovaj američki HBO... gluho bilo.
amiliana

#192 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by amiliana »

A ne smeta SDA sve ove godine a smeta gay parada
Ajatolah_

#193 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Ajatolah_ »

Anestezija wrote:Prebit cemo ih ako ih sretnemo gdje :D

sent from horde zla i manijaci :D
Prave moralne vertikale i krema društva, nema šta. :lol:
Last edited by Ajatolah_ on 21/12/2014 22:24, edited 1 time in total.
Anestezija

#194 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Anestezija »

Ajatolah_ wrote:
Anestezija wrote:sent from horde zla i manijaci :D
Prave moralne vertikale i krema društva, nema šta. :lol:
Objektivna raja :D
karanana

#195 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by karanana »

sta god se ne svidja onim obrazovcima, 1389kama, raznoraznim U-ovima, raznoraznim saffovima.....ja sam za to.
L u c i f e r

#196 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

amiliana wrote:A ne smeta SDA sve ove godine a smeta gay parada
SDA - Strejteri Depiliranog Anusa :?
amiliana

#197 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by amiliana »

SaraFina wrote:To ovisi o dijelovima gradova gdje obitavaju ovi naši Balkanci, Turci, Marokanci i sl..

Oni prave probleme..
Problem je sto homoseksualci ne mogu normalno da hodaju ulicom a da ne budu napadnuti, kao mi ostali sto mozemo normalno da hodamo da oni prosetaju negdje na Zapadu vjerovatno ne bi mnogi obracali paznju a kod nas tesko.
partibrejker

#198 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by partibrejker »

amiliana wrote:

A gdje to ''naprijed''? Do Sodome, Gomore? Par hiljada godina urikverc? Ko da su evropljani izmislili pederluk, pa to postoji otkad je umnih bolesnika, a njih ima otkad je i ljudi.
Jest se digla armija ''europskih'' pedera da zahebavaju ovu fukaru u Bosni. Nisu je mogli razvalit' sa 4. svjetskom silom, pa sad furaju rektalne metode?
Ako se nastavi sa ovim medijskim linčom protiv zdravih ljudi koji se brinu za svoju djecu, prognoziram da će u BiH biti veoma opasno biti peder, što sada još uvijek nije slučaj. Živi bili pa vidjeli.
Anestezija

#199 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Anestezija »

Bog dao toliko dobrih cura i ono muskog hoce bubnut..i reci normalan um? Sto bi Perhan reko ma bjaaaaaazi
SaraFina

#200 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SaraFina »

partibrejker wrote:
amiliana wrote:

A gdje to ''naprijed''? Do Sodome, Gomore? Par hiljada godina urikverc? Ko da su evropljani izmislili pederluk, pa to postoji otkad je umnih bolesnika, a njih ima otkad je i ljudi.
Jest se digla armija ''europskih'' pedera da zahebavaju ovu fukaru u Bosni. Nisu je mogli razvalit' sa 4. svjetskom silom, pa sad furaju rektalne metode?
Ako se nastavi sa ovim medijskim linčom protiv zdravih ljudi koji se brinu za svoju djecu, prognoziram da će u BiH biti veoma opasno biti peder, što sada još uvijek nije slučaj. Živi bili pa vidjeli.

LOL čime bi ti homoseksualnost liječio ako je umna/mentalna bolest? Elektrošokovima? :?
Locked