Komšiluk i njihove nebuloze
- insomnia78
#676 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
To nisam htio spominjati da me ne proglase burzujem
Last edited by insomnia78 on 24/09/2016 22:09, edited 1 time in total.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#678 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Jaran Troterovih je sigurno onaj sto u Bingu nece kolica da kupi, Zavezata vreca. Fol lozi raju
- esmasaric
#679 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ispod mene je kafić, zamisli ja otvorim prozor i trehnem stoljnjak od 2 metra pun mrva, ostataka hrane, escajga, a ima svega tu direktno iznad gostiju, gazda bi me ubio ko zeca.
Ili zamisli tako ideš Ferhadijom kad te samo obaspu mrve i ostaci graha.
Fino lijepo četkica i voila, manje je i peglanja oko toga
Osim toga ne bi ni primjetila da mi nož nije tako pao metar ispred glave. Ali mi više smeta kad neko baci kesu sa smećem ispred zgrade u park gdje se djeca igraju, a kontenjer je udaljen 10 metara od vrata zgrade. Mislim, to je čista nekultura.
Osim toga ne bi ni primjetila da mi nož nije tako pao metar ispred glave. Ali mi više smeta kad neko baci kesu sa smećem ispred zgrade u park gdje se djeca igraju, a kontenjer je udaljen 10 metara od vrata zgrade. Mislim, to je čista nekultura.
-
Niemand
#680 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Vala, lakse prebrisati sto neg s tim stolnjacima se zamarati vazdan.
Izuzev za pitu, jel. Al za svaki dan, neka fala.
- Grean
#681 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ipak je vise primitivaca, na zalost. Sa bolesnima je lakse.MickeyPierce wrote:Nemojte dalje hoce se ugostiteljski lobi aktivirati pa preko nvo izganjati zabranu kuhanja u stanovimarealno i naucno dokazano je da je najgori smrad, smrad komsinog rostilja
![]()
Mrve i istresanje ... Da mi je vidjet tog carobnjaka koji stoljnjak od 3 kvadrata iatrese u kantu za smece![]()
Ovdje realno ima dosta bolesnih ljudi.
Samo dzikan sa dna kace moze istresati stoljnjak i mrve kroz prozor. Istresam u sudoper, i nije mi lako, zabole ramena, mrzi me kad koja mrva fuli a desi se ali bi mi puno teze palo da svakodnevno zasipam komsijin prozor ili balkon mrvama.
-
The BEN10
#682 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
+1Grean wrote: Samo dzikan sa dna kace moze istresati stoljnjak i mrve kroz prozor. Istresam u sudoper, i nije mi lako, zabole ramena, mrzi me kad koja mrva fuli a desi se ali bi mi puno teze palo da svakodnevno zasipam komsijin prozor ili balkon mrvama.
Meni je istresanje mrva kroz prozor dokaz čistog peksinluka, krkanluka i ugursuzluka u isto vrijeme. Neki dan prolazim tako pored mješavina mrva i nekakvog izbljuvka - što je najgore, kroz taj koridor prolazi dnevno desetine djece iz obližnje škole sa roditeljima. Nisam im'o želudac ni slikati...
Fuj ugursuzima!
- insomnia78
#683 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ne znam samo kako uspijete pomrviti toliko 
Jos kod mene i bebac klopa sa nama pa mrva skoro ni nema
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#684 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Ja kupio onaj usisivac za sto. Milina.
- Krokodajl
#685 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Pa šta ćete vi Francuzi izmrvitiinsomnia78 wrote:Ne znam samo kako uspijete pomrviti toliko
- KB9
#686 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
kvalitetan vam hljeb u dijaspori
-
mirzet87sa
#687 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Sta su ti dijasporski maniri, ne mrvi ni kad jede.
- joske
#688 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
uzmes baguette a la France nema mrvica onaj s cesnjakom

- delllboy79
#689 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Virenje kroz spijunku dok se pozdravljam sa gostima.
- vješalica
#690 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
poslije toga se napenale na prozore da otprate pošteno gostedelllboy79 wrote:Virenje kroz spijunku dok se pozdravljam sa gostima.
to je tako toplo i domaćinski...samo mi to znamo
- kockica_kockica
#691 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Nova disciplina: pricanje na telefon kod lifta... covjek izadje sjedne na stepenice i tako prica na telefon... povremeno mahne koju skrivenu pivu iz coska.. poslije razgovora udje u kucu...
Skrivanje pive u limenci po coskovima je isto pravo smjesno... dodje mi da mu maznem pivu i ostavim poruku "fala komsija nisi trebao" al mi ga zao... vidim jadan ne smije mahnut pivu u kuci....
Skrivanje pive u limenci po coskovima je isto pravo smjesno... dodje mi da mu maznem pivu i ostavim poruku "fala komsija nisi trebao" al mi ga zao... vidim jadan ne smije mahnut pivu u kuci....
- GeeTnT
#692 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
..usisas li i subaru ponekad..._BataZiv_0809 wrote:Ja kupio onaj usisivac za sto. Milina.
- Kinaski
#694 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
sto ti je muslimanska kucakockica_kockica wrote: Skrivanje pive u limenci po coskovima je isto pravo smjesno... dodje mi da mu maznem pivu i ostavim poruku "fala komsija nisi trebao" al mi ga zao... vidim jadan ne smije mahnut pivu u kuci....
- HAVANA
#695 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Pa kakva mu je ta babaroga njegova,ujeda li narod po haustoru?kockica_kockica wrote:Nova disciplina: pricanje na telefon kod lifta... covjek izadje sjedne na stepenice i tako prica na telefon... povremeno mahne koju skrivenu pivu iz coska.. poslije razgovora udje u kucu...
- radiša
#696 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Mozda nije do babaroge,jednostavno covjeku merak van kuce popit,da nije kafana, a na ulici se kaznjava ako te ufate.Da se zene plasi nebi je ni u haostoru pio jer ga neko moze ocvikat.
- Kinaski
#697 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
hahah misu jesi ti ovaj sto pije po haustoruradiša wrote:Mozda nije do babaroge,jednostavno covjeku merak van kuce popit,da nije kafana, a na ulici se kaznjava ako te ufate.Da se zene plasi nebi je ni u haostoru pio jer ga neko moze ocvikat.
- radiša
#698 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Nisam,razmisljam logicno,ako neces da te ufati zena da radis nesto sto ti "ne dopusta" sigurno to neces radit pred vratima.
-
Mutivoda
#699 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
mene nervira preCjednik kućnog savjeta.
čim neko nepoznat dođe ispred haustora, on se stvori u liftu..
ide odmah ispitivanje, ko si, šta si, koliko ćeš ostat.. kome ideš.. koji sprat..
pa je tako, ko god ima često goste, povećao broj osoba u stanu za jedan, zbog računa za vodu <3
moraš budalu da voliš. toliko se unio u tu "funkciju" da to nije normalno.
ide odmah ispitivanje, ko si, šta si, koliko ćeš ostat.. kome ideš.. koji sprat..
pa je tako, ko god ima često goste, povećao broj osoba u stanu za jedan, zbog računa za vodu <3
- medaaa
#700 Re: Komšiluk i njihove nebuloze
Mutivoda wrote:mene nervira preCjednik kućnog savjeta.