Lesli Eldridž wrote:Treba im bubrege odbit.sunčan dan wrote:Osumnjičeni uhapšeni i privedeni u policiju.
Ipak ....
- Dioda
#26 Re: Ipak ....
-
Šole
#27 Re: Ipak ....
To je moj kolega, išli smo čak i osnovnu skupa. Momak prva liga, djete mu je teško bolesno i krvavo radi da bi ga održao u životu, ali nije to bit ovog. Taj isti "smrdljivi drot" je prije par godina nakon cjelonočnog pregovaranja na ulici kod robne kuče, i nakon što je dobio naredbu da upotrebi smrtonosnu silulu, jer je svitalo i građani su izašli na ulice, momku koji je držao ručnu bombu bez osiguraća i prijetio da če je baciti, zgrabio obje ruke i bombu i tako ih zagrljene odvezli do napuštenog porodilišta i gore je aktivirali. E vidiš to je "smrdljivi drot", a mogao hladno pucati..........ja bih pucao.
- savrseni krug
#28 Re: Ipak ....
i jaŠole wrote:To je moj kolega, išli smo čak i osnovnu skupa. Momak prva liga, djete mu je teško bolesno i krvavo radi da bi ga održao u životu, ali nije to bit ovog. Taj isti "smrdljivi drot" je prije par godina nakon cjelonočnog pregovaranja na ulici kod robne kuče, i nakon što je dobio naredbu da upotrebi smrtonosnu silulu, jer je svitalo i građani su izašli na ulice, momku koji je držao ručnu bombu bez osiguraća i prijetio da če je baciti, zgrabio obje ruke i bombu i tako ih zagrljene odvezli do napuštenog porodilišta i gore je aktivirali. E vidiš to je "smrdljivi drot", a mogao hladno pucati..........ja bih pucao.