Ipak ....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Dioda

#26 Re: Ipak ....

Post by Dioda »

Lesli Eldridž wrote:
sunčan dan wrote:Osumnjičeni uhapšeni i privedeni u policiju. :wink:
Treba im bubrege odbit. :D
:thumbup:
Šole

#27 Re: Ipak ....

Post by Šole »

To je moj kolega, išli smo čak i osnovnu skupa. Momak prva liga, djete mu je teško bolesno i krvavo radi da bi ga održao u životu, ali nije to bit ovog. Taj isti "smrdljivi drot" je prije par godina nakon cjelonočnog pregovaranja na ulici kod robne kuče, i nakon što je dobio naredbu da upotrebi smrtonosnu silulu, jer je svitalo i građani su izašli na ulice, momku koji je držao ručnu bombu bez osiguraća i prijetio da če je baciti, zgrabio obje ruke i bombu i tako ih zagrljene odvezli do napuštenog porodilišta i gore je aktivirali. E vidiš to je "smrdljivi drot", a mogao hladno pucati..........ja bih pucao.
savrseni krug

#28 Re: Ipak ....

Post by savrseni krug »

Šole wrote:To je moj kolega, išli smo čak i osnovnu skupa. Momak prva liga, djete mu je teško bolesno i krvavo radi da bi ga održao u životu, ali nije to bit ovog. Taj isti "smrdljivi drot" je prije par godina nakon cjelonočnog pregovaranja na ulici kod robne kuče, i nakon što je dobio naredbu da upotrebi smrtonosnu silulu, jer je svitalo i građani su izašli na ulice, momku koji je držao ručnu bombu bez osiguraća i prijetio da če je baciti, zgrabio obje ruke i bombu i tako ih zagrljene odvezli do napuštenog porodilišta i gore je aktivirali. E vidiš to je "smrdljivi drot", a mogao hladno pucati..........ja bih pucao.
i ja
Post Reply