Ipak ima svijetla tačka u svemu tome,.. nekoliko ljudi izašlo da pomogne policajcu.
Ipak ....
- sunčan dan
#1 Ipak ....
Čitam u novinama, gelipteri pijani, njih četvorica napala policajca. Užaaaas.
Ipak ima svijetla tačka u svemu tome,.. nekoliko ljudi izašlo da pomogne policajcu.
- Karabaja
#2 Re: Ipak ....
što ih nije popuco
-
shin
#3 Re: Ipak ....
Nema vise murija ovlasti, vise bi policajac najebo da se branio 
- kaubojstina
#4 Re: Ipak ....
Najbolji komentar ikad.Karabaja wrote:što ih nije popuco
A jarane sto se nasmijah dobro sabahile. Fala stari.
-
Lesli Eldridž
#6 Re: Ipak ....
Neka su ga prebili kad je smotan k'o sajla. Kad vani vidiš policajca sve ti je jasno, nema zajebancije. Fino izgledaju, skockani, fine uniforme, a kod naših smlata... Smrde na dva metra... Da ne govorim da nema nijedan sa znanjem stranog jezika zbog turista koji se nađu u nevolji... Ma fuj, jebem ti i državu i policiju kad dopušta ovo. FUJ
- Fair Life
#7 Re: Ipak ....
I mislis da je ovo gore sve pobrojano dovoljan razlog da ga se napadne ??Lesli Eldridž wrote:Neka su ga prebili kad je smotan k'o sajla. Kad vani vidiš policajca sve ti je jasno, nema zajebancije. Fino izgledaju, skockani, fine uniforme, a kod naših smlata... Smrde na dva metra... Da ne govorim da nema nijedan sa znanjem stranog jezika zbog turista koji se nađu u nevolji... Ma fuj, jebem ti i državu i policiju kad dopušta ovo. FUJ
-
Lesli Eldridž
#8 Re: Ipak ....
Naravno da jeste. Ne opravdavam fakine, treba marvu pobit, ali znaju oni kakva je policija i koliko su nesposobni i zato nam i jeste ovako. U policiju se uvalila mafija i organizovani kriminal. A kad koji seljo beljo u uniformi dobije degeneka, to se i ne broji. Ionako je za odstrela 
- Fair Life
#9 Re: Ipak ....
Jebiga sad...Lesli Eldridž wrote:Naravno da jeste. Ne opravdavam fakine, treba marvu pobit, ali znaju oni kakva je policija i koliko su nesposobni i zato nam i jeste ovako. U policiju se uvalila mafija i organizovani kriminal. A kad koji seljo beljo u uniformi dobije degeneka, to se i ne broji. Ionako je za odstrela
Nesposobna policija... OK treba ih marisati.
Sta raditi sa nesposobnim politicarima, sudijama, gradjevinarima, novinarima... sa nesposobnom prosvjetom.
Marisati i njih ??
Sta uraditi sa nesposobnom masom/narodom ?? Ko li ce njih marisati ??
-
Lesli Eldridž
#10 Re: Ipak ....
Sve to treba "namarati" mamu im...
I glupi narod vazda dobija po leđima i 20 cm u pakšu, ali mnogi glupani iz naroda misla da tako treba... 
- sunčan dan
#11 Re: Ipak ....
Ljudi moji, samo sam htjela podvući da su ljudi ustali u zaštitu ugroženog, u ovom slučaju policajca kojeg su napala četvorica pijanih idiota. 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#12 Re: Ipak ....
sunčan dan wrote:Ljudi moji, samo sam htjela podvući da su ljudi ustali u zaštitu ugroženog, u ovom slučaju policajca kojeg su napala četvorica pijanih idiota.
-
ja_doso
#13 Re: Ipak ....
Ma sve nas treba namarat. Kad vidimo da je policajac pretucen onda "neka tako mu i treba, smrdi na 100 metara, vakav, nakav..."
Kad izvadi paliju ili nedaj Boze pistolj onda "sta misle ko su oni, cuj pucat na coeka u Capljini koji je htio policajca dostojansveno zgazit unnutar ogranicenja brzine..."
A kad odemo u inostranstvo onda smo ko male bubice, i guzice bi dali samo da dobijemo vizu, prodjemo granicu i ostanemo. Malo nas je al smo govna...
Kad izvadi paliju ili nedaj Boze pistolj onda "sta misle ko su oni, cuj pucat na coeka u Capljini koji je htio policajca dostojansveno zgazit unnutar ogranicenja brzine..."
A kad odemo u inostranstvo onda smo ko male bubice, i guzice bi dali samo da dobijemo vizu, prodjemo granicu i ostanemo. Malo nas je al smo govna...
-
Lesli Eldridž
#14 Re: Ipak ....
Ta ČETVERICA su u Avazu. 
-
mIRCerka
#15 Re: Ipak ....
Cetvorica su na slobodi ili u pritvoru? Avaz ne uzimam vise.Lesli Eldridž wrote:Ta ČETVERICA su u Avazu.
-
Lesli Eldridž
#16 Re: Ipak ....
Jes to ti mangup?ja_doso wrote:Ma sve nas treba namarat. Kad vidimo da je policajac pretucen onda "neka tako mu i treba, smrdi na 100 metara, vakav, nakav..."
-
Lesli Eldridž
#17 Re: Ipak ....
Ja ga nisam nikad ni kupovao, ali ovako kod njih obično piše (četverica, peterica,...)mIRCerka wrote:Cetvorica su na slobodi ili u pritvoru? Avaz ne uzimam vise.Lesli Eldridž wrote:Ta ČETVERICA su u Avazu.
-
mIRCerka
#18 Re: Ipak ....
Kao da je to bitno za poentu teme - 4 lika napala policajca, ljudi priskocili policajcu upomoc...Lesli Eldridž wrote:Ja ga nisam nikad ni kupovao, ali ovako kod njih obično piše (četverica, peterica,...)mIRCerka wrote:Cetvorica su na slobodi ili u pritvoru? Avaz ne uzimam vise.Lesli Eldridž wrote:Ta ČETVERICA su u Avazu.
-
Lesli Eldridž
#19 Re: Ipak ....
To je bilo off topic. Vratimo se na temu. Ili možda nije. Kako se pojavio Avaz napadi su učestali. A znaš li zašto? Zato što nema države i Avaz je bio jedan od onih koji su srušili državu.
- sunčan dan
#20 Re: Ipak ....
Osumnjičeni uhapšeni i privedeni u policiju. 
-
Lesli Eldridž
#21 Re: Ipak ....
Treba im bubrege odbit.sunčan dan wrote:Osumnjičeni uhapšeni i privedeni u policiju.
-
mIRCerka
#22 Re: Ipak ....
auuuuuuuu moS mislit sto su im se obradovale kolege napadnutog...sunčan dan wrote:Osumnjičeni uhapšeni i privedeni u policiju.
-
Lesli Eldridž
#23 Re: Ipak ....
Jest da im smiju išta. Ali da ti sa starom bubom prođeš na žuto ili ja sa škodom 1000 MB sa žutog na crveno, bili bi b'jeni. Njima ne smiju ništamIRCerka wrote:auuuuuuuu moS mislit sto su im se obradovale kolege napadnutog...sunčan dan wrote:Osumnjičeni uhapšeni i privedeni u policiju.
-
mIRCerka
#24 Re: Ipak ....
to ti mislis...ne znas ti kako su stepnice klizave tamo...Lesli Eldridž wrote:Jest da im smiju išta. Ali da ti sa starom bubom prođeš na žuto ili ja sa škodom 1000 MB sa žutog na crveno, bili bi b'jeni. Njima ne smiju ništamIRCerka wrote:auuuuuuuu moS mislit sto su im se obradovale kolege napadnutog...sunčan dan wrote:Osumnjičeni uhapšeni i privedeni u policiju.
-
Lesli Eldridž
#25 Re: Ipak ....
Ma jašta, ja evo jedem bananu. Da im dobacim koru?