Grad SarajevO i ProvoD
-
XIII
#1 Grad SarajevO i ProvoD
Dali neko zna za neko mjesto gdje se covjek moze osjecati ugodno i dobro provesti u gradu SarajevU ????
-
Gazz
subota vecer...truba....
izlazak oko 21:30h - kafica u sixtyu do 22:30h, setnja ferhadijom do 23h, u auto via ciglane - krkljanac, o sosu,la gitari i ostalom komsiluku da ne pricam - grozota, pa ni autom covjek ne treba proci, a jedina mjesta gdje ima ljudi, nazalost..... sve truba
i tako jedan krug po gradu, pa drugi, pa treci.....i taako dalje i tako daljee, vozis jedva po ovom gradu, ni u voznji vise ne mozes uzivati...
i dodjem kuci u pola 3, nakon sati vozanja i kruzenja..... tuga...
tuga....
i gdje cu izaci ????
btw uzmite u obzir da sam female
izlazak oko 21:30h - kafica u sixtyu do 22:30h, setnja ferhadijom do 23h, u auto via ciglane - krkljanac, o sosu,la gitari i ostalom komsiluku da ne pricam - grozota, pa ni autom covjek ne treba proci, a jedina mjesta gdje ima ljudi, nazalost..... sve truba
i tako jedan krug po gradu, pa drugi, pa treci.....i taako dalje i tako daljee, vozis jedva po ovom gradu, ni u voznji vise ne mozes uzivati...
tuga....
i gdje cu izaci ????
-
Tisina
meni je puno bitnije s kim sam, kad sam sa dobrom rajom na svakom ce mi mjestu biti dobro
a ne mogu se pozaliti, nije mi dosadno nikada 
a mejsta ima, eto sad imas i ove bascarsijeke noci, bude bas zanimljivih stvari. Veceras imas u 20 h u Slozi svirku i to ulaz djaba.. u Coloseumu bude dobrih svirki, zadnja dva vikenda sam bla i u Kinoteci gdje odavno nisam bila i bilo mi je dobro
onda Underground (umjetnicka skola) svirka petkom i subotom cini mi se, nisam samo jednom zaglavila tamo 
Clou takodje
stara kinema u ex Milosa Oblicia sada Safet Bega Basagica.. ni ja ne bih uzivala u SOS-u niti bilo kojem mjestu gdje ne samo da se ne moze prolaziti od guzve vec i disati 
dobitna kombinacija je dobra raja i neko mjesto gdje nije krkljanac
a mejsta ima, eto sad imas i ove bascarsijeke noci, bude bas zanimljivih stvari. Veceras imas u 20 h u Slozi svirku i to ulaz djaba.. u Coloseumu bude dobrih svirki, zadnja dva vikenda sam bla i u Kinoteci gdje odavno nisam bila i bilo mi je dobro
Clou takodje
- Pooll
Ovdje ima i LJepa picccaaaaaaaaaaa,,....Tisina wrote: Clou takodjestara kinema u ex Milosa Oblicia sada Safet Bega Basagica.. ni ja ne bih uzivala u SOS-u niti bilo kojem mjestu gdje ne samo da se ne moze prolaziti od guzve vec i disati
-
JD
Kad ces nas zvati da se malo provozamo?? ccccGazz wrote:subota vecer...truba....
tuga....
i gdje cu izaci ????
Salim se.
Ma i ja tako u zadnje vrijeme, najvise se vozam po gradu, umjesto da sjedim negdje heh.
-
tilia
e to je zaista problem ljeti, kafica u bašti do nekih dvanest, a sta dalje .....sve prava truba, nije mi jasno gdje odu svi ti ljudi koji sjede u baštama, pa nije valjda da se ide kuci oko 23-24 naročito petak i subota?
Gdje zaglaviti u Sa- a da nisu ciglane, veselo brdo i ostala sminkerska mjesta?
Gdje zaglaviti u Sa- a da nisu ciglane, veselo brdo i ostala sminkerska mjesta?
-
eda 1
#13 Re: Grad SarajevO i ProvoD
mislim da je to zaista pravi problem u ovom gradu. mene isto zanima gdje vise sva ta `normalna` raja izlaziXIII wrote:Dali neko zna za neko mjesto gdje se covjek moze osjecati ugodno i dobro provesti u gradu SarajevU ????
-
JD
#14 Re: Grad SarajevO i ProvoD
Eto u tome je problem. Sta ima veze ako su iste face stalno? Ne izlazis da gledas ko je u kaficu, nego valjda da se zabavis sa svojim drustvom, a onda nije vazno gdje ste, ako vam je dobro.eda 1 wrote: mislim da je to zaista pravi problem u ovom gradu. mene isto zanima gdje vise sva ta `normalna` raja izlazii dali postoji mjesto gdje bi se covjek mogao osjecati ok... petak-subota grad je prepun, previse ljudi a malo sadrzaja. neznam, odem negdje npr. do cloa ili mash i vec sljedeci put postane dosadno i sve je nekako isto, znas face napamet, konstantno isto. nekeko, iskreno nemam volje ni da izlazim. bas me zanima koja su to jos mjesta/mjesto gdje neko moze reci da je ok i da se ide tamo
-
dinash
cak ako imas upola manje prohtjeve za izlaske od onih za muskarce onda me ne iznenadjuje tvoja dilemaGazz wrote:subota vecer...truba....
tuga....
i gdje cu izaci ????
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#17 Re: Grad SarajevO i ProvoD
evo pa proberiXIII wrote:Dali neko zna za neko mjesto gdje se covjek moze osjecati ugodno i dobro provesti u gradu SarajevU ????
http://www.moj-grad.com
- Pooll
#18 Re: Grad SarajevO i ProvoD
XIII wrote:Dali neko zna za neko mjesto gdje se covjek moze osjecati ugodno i dobro provesti u gradu SarajevU ????
bazeni, akva... relax... princeza...
-
Tisina
#19 Re: Grad SarajevO i ProvoD
hornihorns&drums wrote:evo pa proberiXIII wrote:Dali neko zna za neko mjesto gdje se covjek moze osjecati ugodno i dobro provesti u gradu SarajevU ????
http://www.moj-grad.com
-
BigusDickus
Ili preciznije http://sarajevo.moj-grad.com/
Fakat su OK stranice, samo ne znam kako cesto ih obnavljaju.
- Pooll
cesto...BigusDickus wrote:Ili preciznije http://sarajevo.moj-grad.com/
- horns&drums
Prati malo pa ces vidjeti da je cestoBigusDickus wrote:Ili preciznije http://sarajevo.moj-grad.com/
- manijak1
komi wrote:gdje god izađem meni je isto
igram šah, ili surfam forumima
- horns&drums
Virtualni komi bez Severine na desktopu...
On je obicni folirant!!!!!

On je obicni folirant!!!!!