Grad SarajevO i ProvoD

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

XIII

#1 Grad SarajevO i ProvoD

Post by XIII »

Dali neko zna za neko mjesto gdje se covjek moze osjecati ugodno i dobro provesti u gradu SarajevU ????
JD

Post by JD »

Zavisi sta smatras mjestom gdje se mozes osjecati ugodno i gdje se mozes dobro provesti.
To varira od osobe do osobe...
XIII

Post by XIII »

JD .. Bez obzira moze svak da iznese svoje vidjenje dobre zabave i provoda .. Da se zna gdje sta ima :shock:
mrak

Post by mrak »

Kafana zvana Clou, petkom i subotom pogotovo. Sto bi reko Balas...evo proso sam sjever i jug i cega sam ostao zeljan...
Pooll

Post by Pooll »

JD wrote:Zavisi sta smatras mjestom gdje se mozes osjecati ugodno i gdje se mozes dobro provesti.
To varira od osobe do osobe...
Recimo ja i JD imamo drugacije pogleda na mjesta za izlaske... a eto opet ga nekad sretnem :( :P
Gazz

Post by Gazz »

subota vecer...truba....

izlazak oko 21:30h - kafica u sixtyu do 22:30h, setnja ferhadijom do 23h, u auto via ciglane - krkljanac, o sosu,la gitari i ostalom komsiluku da ne pricam - grozota, pa ni autom covjek ne treba proci, a jedina mjesta gdje ima ljudi, nazalost..... sve truba

i tako jedan krug po gradu, pa drugi, pa treci.....i taako dalje i tako daljee, vozis jedva po ovom gradu, ni u voznji vise ne mozes uzivati...

i dodjem kuci u pola 3, nakon sati vozanja i kruzenja..... tuga...

tuga....

i gdje cu izaci ????

btw uzmite u obzir da sam female
Tisina

Post by Tisina »

meni je puno bitnije s kim sam, kad sam sa dobrom rajom na svakom ce mi mjestu biti dobro :) a ne mogu se pozaliti, nije mi dosadno nikada :)
a mejsta ima, eto sad imas i ove bascarsijeke noci, bude bas zanimljivih stvari. Veceras imas u 20 h u Slozi svirku i to ulaz djaba.. u Coloseumu bude dobrih svirki, zadnja dva vikenda sam bla i u Kinoteci gdje odavno nisam bila i bilo mi je dobro :) onda Underground (umjetnicka skola) svirka petkom i subotom cini mi se, nisam samo jednom zaglavila tamo :)

Clou takodje :) stara kinema u ex Milosa Oblicia sada Safet Bega Basagica.. ni ja ne bih uzivala u SOS-u niti bilo kojem mjestu gdje ne samo da se ne moze prolaziti od guzve vec i disati :)

dobitna kombinacija je dobra raja i neko mjesto gdje nije krkljanac :)
Pooll

Post by Pooll »

Tisina wrote: Clou takodje :) stara kinema u ex Milosa Oblicia sada Safet Bega Basagica.. ni ja ne bih uzivala u SOS-u niti bilo kojem mjestu gdje ne samo da se ne moze prolaziti od guzve vec i disati :)

dobitna kombinacija je dobra raja i neko mjesto gdje nije krkljanac :)
Ovdje ima i LJepa picccaaaaaaaaaaa,,.... :D :P
JD

Post by JD »

Gazz wrote:subota vecer...truba....

izlazak oko 21:30h - kafica u sixtyu do 22:30h, setnja ferhadijom do 23h, u auto via ciglane - krkljanac, o sosu,la gitari i ostalom komsiluku da ne pricam - grozota, pa ni autom covjek ne treba proci, a jedina mjesta gdje ima ljudi, nazalost..... sve truba

i tako jedan krug po gradu, pa drugi, pa treci.....i taako dalje i tako daljee, vozis jedva po ovom gradu, ni u voznji vise ne mozes uzivati...

tuga....

i gdje cu izaci ????

Kad ces nas zvati da se malo provozamo?? cccc :D

Salim se.

Ma i ja tako u zadnje vrijeme, najvise se vozam po gradu, umjesto da sjedim negdje heh. ;)
Satriani

Post by Satriani »

AKSES, disco gripa i jos par stvari koje su se tamo dogodile u posljednje vrijeme je mjesto licno meni no.1 u gradu.
mrmot

Post by mrmot »

Čuo sam da ima neki stadion u Vogošći...
tilia

Post by tilia »

e to je zaista problem ljeti, kafica u bašti do nekih dvanest, a sta dalje .....sve prava truba, nije mi jasno gdje odu svi ti ljudi koji sjede u baštama, pa nije valjda da se ide kuci oko 23-24 naročito petak i subota?
Gdje zaglaviti u Sa- a da nisu ciglane, veselo brdo i ostala sminkerska mjesta?
eda 1

#13 Re: Grad SarajevO i ProvoD

Post by eda 1 »

XIII wrote:Dali neko zna za neko mjesto gdje se covjek moze osjecati ugodno i dobro provesti u gradu SarajevU ????
mislim da je to zaista pravi problem u ovom gradu. mene isto zanima gdje vise sva ta `normalna` raja izlazi :? i dali postoji mjesto gdje bi se covjek mogao osjecati ok... petak-subota grad je prepun, previse ljudi a malo sadrzaja. neznam, odem negdje npr. do cloa ili mash i vec sljedeci put postane dosadno i sve je nekako isto, znas face napamet, konstantno isto. nekeko, iskreno nemam volje ni da izlazim. bas me zanima koja su to jos mjesta/mjesto gdje neko moze reci da je ok i da se ide tamo :-?
JD

#14 Re: Grad SarajevO i ProvoD

Post by JD »

eda 1 wrote: mislim da je to zaista pravi problem u ovom gradu. mene isto zanima gdje vise sva ta `normalna` raja izlazi :? i dali postoji mjesto gdje bi se covjek mogao osjecati ok... petak-subota grad je prepun, previse ljudi a malo sadrzaja. neznam, odem negdje npr. do cloa ili mash i vec sljedeci put postane dosadno i sve je nekako isto, znas face napamet, konstantno isto. nekeko, iskreno nemam volje ni da izlazim. bas me zanima koja su to jos mjesta/mjesto gdje neko moze reci da je ok i da se ide tamo :-?
Eto u tome je problem. Sta ima veze ako su iste face stalno? Ne izlazis da gledas ko je u kaficu, nego valjda da se zabavis sa svojim drustvom, a onda nije vazno gdje ste, ako vam je dobro.
dinash

Post by dinash »

Gazz wrote:subota vecer...truba....

tuga....

i gdje cu izaci ????

cak ako imas upola manje prohtjeve za izlaske od onih za muskarce onda me ne iznenadjuje tvoja dilema :-) :-? + :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

gdje god izađem meni je isto

igram šah :D, ili surfam forumima
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#17 Re: Grad SarajevO i ProvoD

Post by horns&drums »

XIII wrote:Dali neko zna za neko mjesto gdje se covjek moze osjecati ugodno i dobro provesti u gradu SarajevU ????
evo pa proberi

http://www.moj-grad.com
Pooll

#18 Re: Grad SarajevO i ProvoD

Post by Pooll »

bazeni, akva... relax... princeza... 8)
Tisina

#19 Re: Grad SarajevO i ProvoD

Post by Tisina »

horns&drums wrote:
evo pa proberi

http://www.moj-grad.com
horni :D :D :D :D :D :D :D :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Ili preciznije http://sarajevo.moj-grad.com/

Fakat su OK stranice, samo ne znam kako cesto ih obnavljaju.
Pooll

Post by Pooll »

BigusDickus wrote:Ili preciznije http://sarajevo.moj-grad.com/

cesto... 8)
horns&drums

Post by horns&drums »

BigusDickus wrote:Ili preciznije http://sarajevo.moj-grad.com/

Prati malo pa ces vidjeti da je cesto
manijak1

Post by manijak1 »

komi wrote:gdje god izađem meni je isto

igram šah :D, ili surfam forumima
:D :D :D :D :D :D Super provod :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Virtualni komi bez Severine na desktopu...

On je obicni folirant!!!!! :D :D :D :D :D :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

horns&drums wrote:Virtualni komi bez Severine na desktopu...

On je obicni folirant!!!!! :D :D :D :D :D :D
ma seve je u hidden direktoriju a sam fajl je pod šifrom od 9 slova

:D :D :D
Post Reply