Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
foton wrote:Ako sam dobro upratio, ima par forumasa koji se javljaju iz Australije.
Ja u januaru putujem u Sidnej na pola godine u sklopu studija !!!
Eh sad... Kakve su tamo cijene? Moze li litar mlijeka biti $2? Koliko su kruske na pijaci itd.. Koliku stanarinu da ocekujem? ("Shared housing" kako ga zovu...) U knjizici koju mi je poslao univerzitet, kazu oko AUD500-700 mjesecno. To je OK, ali ne bih volio iznenadjenja ... I koliko je tesko naci takav smjestaj? Jer cu izgleda morati biti u nekom studentskom hotelu u pocetku...
Ima li nasih... studentica tamo? Kad se pozelim bureka da mi ga koja... savije.
Ne znam da li je ovo bas pravi podforum za ovakva pitanja... ali svi prijedlozi su dobrodosli.
margareta wrote:Shvatila sam dovoljno. Oprosti ali jedan si za mene novi nick i bolje da tako i ostane. "Kriva" sam ja jer nisam citala vise od naslova.
vozdrica i sretno
Pa ti se "pozdravi"vec nekoliko puta. Oprosteno ti je.
margareta wrote:Eh pa nisam citala ovu temu.Sada mi je jasno zasto je "taman". Ugodan boravak u Sidneju Atomik Punkt ili "foton" svejedno.
Tehnologija se vec razvila do te mjere da ne moram ici u Sydney. Nabavi i ti firewall pa ces vidjeti uljeza.
Kad malo bolje razmislim - nemoj.
Nemam potrebe opet i na forumu u jednom komentaru "slusati" dva misljenja.Gore nego jedno do podne a drugo popodne listu gore nase ma gdje bio duboko sam ti zahvalna na "boljem" RAZMISLJANJU.
Za tehnologiju ne brini ako ti zatrebaju instrukcije javi se na email.
margareta wrote:Eh pa nisam citala ovu temu.Sada mi je jasno zasto je "taman". Ugodan boravak u Sidneju Atomik Punkt ili "foton" svejedno.
Tehnologija se vec razvila do te mjere da ne moram ici u Sydney. Nabavi i ti firewall pa ces vidjeti uljeza.
Kad malo bolje razmislim - nemoj.
Nemam potrebe opet i na forumu u jednom komentaru "slusati" dva misljenja.Gore nego jedno do podne a drugo popodne listu gore nase ma gdje bio duboko sam ti zahvalna na "boljem" RAZMISLJANJU.
Za tehnologiju ne brini ako ti zatrebaju instrukcije javi se na email.
Ma to sam ja samo pojasnio da jos ko ne pomisli slicnu glupost, da namjeravam ici u Sydney ili da umisljam hackerske napade.