"Foton" je stigao u Sydney !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fair Life

#1 "Foton" je stigao u Sydney !

Post by Fair Life »

foton wrote:Ako sam dobro upratio, ima par forumasa koji se javljaju iz Australije.
Ja u januaru putujem u Sidnej na pola godine u sklopu studija :-D :) 8) !!!

Eh sad... Kakve su tamo cijene? :? Moze li litar mlijeka biti $2? :shock: :shock: Koliko su kruske na pijaci :D itd.. Koliku stanarinu da ocekujem? ("Shared housing" kako ga zovu...) U knjizici koju mi je poslao univerzitet, kazu oko AUD500-700 mjesecno. To je OK, ali ne bih volio iznenadjenja :shock: ... I koliko je tesko naci takav smjestaj? Jer cu izgleda morati biti u nekom studentskom hotelu u pocetku...

Ima li nasih... studentica tamo? :roll: Kad se pozelim bureka da mi ga koja... savije. :roll:

Ne znam da li je ovo bas pravi podforum za ovakva pitanja... ali svi prijedlozi su dobrodosli. :)
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... highlight=

"Foton" je stigao u Sydney 01. januara !!

Sutra (srijeda) u 06.00 po Sydney-skom vremenu trebali bi se nas dvojica sresti ispred hotela u koji se smjestio neposredno po dolasku.
.
violentjack

Post by violentjack »

Dobro je da tema nije bila izbrisana od prije
Fair Life

Post by Fair Life »

Svejedno i da je obrisana, vec smo bili uspostavili kontakt.
Engram::X

Post by Engram::X »

opalaaa :razz:

:lol:
violentjack

Post by violentjack »

I kakvi su prvi utisci :P
foton

Post by foton »

Sreo sam Faira! :-D :) Bas smo se ispricali, pokazao mi je par mjesta u gradu... Plaze su super :-) 8) 8-)

Prvi utisci o Sidneju... Lijep, velik, suncan grad... I priroda u Australiji je fantasticna.
Atomic Punk

Post by Atomic Punk »

foton wrote:Sreo sam Faira! :-D :) Bas smo se ispricali, pokazao mi je par mjesta u gradu... Plaze su super :-) 8) 8-)

Prvi utisci o Sidneju... Lijep, velik, suncan grad... I priroda u Australiji je fantasticna.
Kad ste vec tu, daj uhvatite ovog hackera sto mi zadnja dva dana navalio na kompjuter. :x
margareta

Post by margareta »

Eh pa nisam citala ovu temu.Sada mi je jasno zasto je "taman". Ugodan boravak u Sidneju Atomik Punkt ili "foton" svejedno.
Atomic Punk

Post by Atomic Punk »

margareta wrote:Eh pa nisam citala ovu temu.Sada mi je jasno zasto je "taman". Ugodan boravak u Sidneju Atomik Punkt ili "foton" svejedno.
Trebala bi ti do sada da si vec shvatila znacenje te rijeci i bes toga.
margareta

Post by margareta »

Shvatila sam dovoljno. Oprosti ali jedan si za mene novi nick i bolje da tako i ostane. "Kriva" sam ja jer nisam citala vise od naslova.

vozdrica i sretno

:zzzz:
Atomic Punk

Post by Atomic Punk »

margareta wrote:Shvatila sam dovoljno. Oprosti ali jedan si za mene novi nick i bolje da tako i ostane. "Kriva" sam ja jer nisam citala vise od naslova.

vozdrica i sretno

:zzzz:
Pa ti se "pozdravi"vec nekoliko puta. Oprosteno ti je.
Atomic Punk

Post by Atomic Punk »

margareta wrote:Eh pa nisam citala ovu temu.Sada mi je jasno zasto je "taman". Ugodan boravak u Sidneju Atomik Punkt ili "foton" svejedno.
Tehnologija se vec razvila do te mjere da ne moram ici u Sydney. Nabavi i ti firewall pa ces vidjeti uljeza.
Kad malo bolje razmislim - nemoj.
margareta

Post by margareta »

Atomic Punk wrote:
Tehnologija se vec razvila do te mjere da ne moram ici u Sydney. Nabavi i ti firewall pa ces vidjeti uljeza.
Nemam potrebe opet i na forumu u jednom komentaru "slusati" dva misljenja.Gore nego jedno do podne a drugo popodne listu gore nase ma gdje bio duboko sam ti zahvalna na "boljem" RAZMISLJANJU.

Za tehnologiju ne brini ako ti zatrebaju instrukcije javi se na email.
Atomic Punk

Post by Atomic Punk »

margareta wrote:
Atomic Punk wrote:
Nemam potrebe opet i na forumu u jednom komentaru "slusati" dva misljenja.Gore nego jedno do podne a drugo popodne listu gore nase ma gdje bio duboko sam ti zahvalna na "boljem" RAZMISLJANJU.

Za tehnologiju ne brini ako ti zatrebaju instrukcije javi se na email.
Ma to sam ja samo pojasnio da jos ko ne pomisli slicnu glupost, da namjeravam ici u Sydney ili da umisljam hackerske napade.

Hvala na ponudi da se javim, taman posla.
Post Reply