a da li sam curica ili nisam to treba provjeriti....
jednom rijecju:
uplati mi more pa klati
ja teska insana. moj post oslikava samo moje vidjenje stvarnosti i licne dozivljaje, za razliku od tebe ne nudim absolutne istine. naravno da ima nasih sa faxovima koji rade bezvezne poslove, ali ima i svedjanja. moj drug je nedavno zavrsio jedan od najtezih tehnickih faxova i dobio je inzinjerski posao u jakoj internacionalnoj firmi. on je bosanac, dok njegove kolege sa faxa koji su svedi rade, izmedju ostalog, i na bausteli. slucajevi poput njegovog navode svedske nacionaliste (slican mentalni sklop tvom) da naprdjuju kako se SVEDJANI diskriminiraju zbog stranaca. sta ces, svakakvih nas ima.edvin wrote:Za gospodina (gospodju) Calmeethebreeze:
Rekao bih da si mozda jedan od onih koji dolaze vamo i prosipaju price. Ja ti mogu pruziti sto argumenata da mnogi nasi momci i djevojke koji su zavrsili cak njihove faksove gore rade na bausteli, ciste ili konobarisu, znaci nemoj mi pricati bajke o njihovom drustvu.
Drugo, kad bi bila obrnuta situacija, znaci meni doso neki svedo i reko da se zove Anders pa skonto bi valjda iz dva puta ili sam prosto GLUP.
Trece, ja sam se VRATIO UPRAVI IZ ISTIH RAZLOGA IZ KOJIH NAMJERAVA I "MAVERICK" a mozda bi i ti bi volio isto ali mozda nemas realnih mogucnosti (zao mi je, nisam kriv)