Evo ljeta 2004 i raje iz dijaspore
-
edvin
#1 Evo ljeta 2004 i raje iz dijaspore
Sta mislite vi ostali,
jeste li se pozeljeli raje iz dijaspore? Doci ce kao i obicno i soliti nam pamet o tome kako im je tesko u tim "finim" zemljama ili ce se po obicaju raskukati da se nema pa cemo im mi "obicni smrtnici" u SA placati ture i cascavati ih a oni gledati jablanove kad im (nam) konobar pridje.
Eh, Bosno moja poharana...
jeste li se pozeljeli raje iz dijaspore? Doci ce kao i obicno i soliti nam pamet o tome kako im je tesko u tim "finim" zemljama ili ce se po obicaju raskukati da se nema pa cemo im mi "obicni smrtnici" u SA placati ture i cascavati ih a oni gledati jablanove kad im (nam) konobar pridje.
Eh, Bosno moja poharana...
- sekiracija
Dje me nadjekomi wrote:ko je imo pameti otišao je 1991
a što se vraćaju...da poprave zube jer je tamo skupo![]()
![]()
-
hey
fakat istinakomi wrote:ko je imo pameti otišao je 1991
a što se vraćaju...da poprave zube jer je tamo skupo![]()
![]()
al zato zale se ljudi na pijaci, kad dodju da sta kupuju izmrcvare pijacare trazeci lubenicu od 1kg
a to sto dodjemo sa lovom, pa svima placamo pice nista
ma heb ga svako je tamo gde misli da mu je ok
-
hey
tempora ma pusti ljude
tj nas
joj $ nesto mi se ne da da ti odogovorim, ne znam kako je kod vas al kod mene ovaj site cesto zaledi
....bice da je do mene
nisi u zemlji dolari fizicki, al.....
salim se nego de se malo organizujte za te grupnjake
jes cula tempora?
joj $ nesto mi se ne da da ti odogovorim, ne znam kako je kod vas al kod mene ovaj site cesto zaledi
nisi u zemlji dolari fizicki, al.....
salim se nego de se malo organizujte za te grupnjake
jes cula tempora?
-
tempora
Pa posto svi dizemo kredite da bi dosli je'l
ti ces u slucaju moje pijace morat' dic dva!
Jer
A) pijem zesticu i to na slamku;
B) i ako skliznem sa sanka, ne vidi se, ionako sam preduga.
Pa ti razmisli, mozes li se upustit u taj dijasporaski projekat, bez tezih finansijskih posljedica. Za fizicke ne odgovaram.
A) pijem zesticu i to na slamku;
B) i ako skliznem sa sanka, ne vidi se, ionako sam preduga.
Pa ti razmisli, mozes li se upustit u taj dijasporaski projekat, bez tezih finansijskih posljedica. Za fizicke ne odgovaram.
-
tempora
Ivi, mogu li doc' u obzir one za varenje? Imam jedne viska sto sam dobila na bausteli.
Seha, nista cevap' ima da platis pljeskavicu kod Ferhatovica i da mi das za taksi do kuce.
A ne bi ti nista falilo da mi i familiju izvedes, da se i ja necim mogu pohvaliti za tolikih godina tezackog zivota u dijaspori!?
Seha, nista cevap' ima da platis pljeskavicu kod Ferhatovica i da mi das za taksi do kuce.
- sekiracija
ivi ma tebi bube vise ne smetaju puna ti je vusugla,ti bi morala prosiriti roru na motoruivi wrote:... ej dijasporo aj nek mi neko donese jedne naocale ... "brile za motor" one sa gumom (vako izgledaju) ... kad budete dolazili ... jako mi se dopadaju a ovje toga nema ...