I umro bi pred sam kraj svog života. I spalili bi smo ga u furuniKatarinaKosaca wrote:A fakat da je živ Tito bi kao Pentelija iz Maratonaca imao jedno 145 godina![]()
Da je Tito živ
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#26 Re: Da je Tito živ
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#27 Re: Da je Tito živ
Pera Trta wrote:I umro bi pred sam kraj svog života. I spalili bi smo ga u furuniKatarinaKosaca wrote:A fakat da je živ Tito bi kao Pentelija iz Maratonaca imao jedno 145 godina![]()
Ostavio bi sve samom sebi. kad bi umro u cvijetu starosti i ne bih se imalo koga obavjestiti, jer mu je zadnji prijatelj umro jos pre 40 godina.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#28 Re: Da je Tito živ
"Deda, deda...baš si krme!" 
- chuchumbamayumbe
#29 Re: Da je Tito živ
Kratko i jasno, ja mislim da bi nam svima bilo bolje nego sto je sada, u svakom pogledu.
(osim mozda onim koji cine 5% koji su "najebali" onomad, a sada mi najebavamo zbog njih)
(osim mozda onim koji cine 5% koji su "najebali" onomad, a sada mi najebavamo zbog njih)
- KatarinaKosaca
#30 Re: Da je Tito živ
Pera Trta wrote:"Deda, deda...baš si krme!"
Nemoj tako. Ipak bi mi bili sad bosovi ov d vorld, hebo ti Amere, evo čuh da ne bi bilo ni rata u Avganistanu. Nije bilo ratova kad je Tito bio živ, bio je tako jak da je to sve sprječio (slanjem raketa naše namjenske industrije u Irak
Nego, oženio je Kristinu. Helem je ku..a, helem je starija, helem je iz razbojničke kuće
- Ljuska_u_BaklaFi
#31 Re: Da je Tito živ
U pochetku bjeshe Tito, a na kraju - Titanik.
Otkako gladuju, Jugosloveni su siti svega. I kad gledam shta se radi oko mene. Nishta se ne radi.
Evropo, ne mozhesh ti toliko da se ujedinish koliko mi mozhemo da se razjedinimo.
Drug Tito je volio lov, zhene i putovanja, a mi smo voljeli druga Tita!
Evropo, ne mozhesh ti toliko da se ujedinish koliko mi mozhemo da se razjedinimo.
Drug Tito je volio lov, zhene i putovanja, a mi smo voljeli druga Tita!
- KadSeMrtviProbudimo
#32 Re: Da je Tito živ
Pera Trta wrote:"Deda, deda...baš si krme!"
Dedo, dedo...
- grany-smith
#33 Re: Da je Tito živ
Da je Tito živ veliki broj tema na forumima ne bi imao smisla.
Ko zna o čemu bismo raspravljali.
- BiH-x
#34 Re: Da je Tito živ
grany-smith wrote:Da je Tito živ,ne bi dozvolio rat u Iraku,Avganistanu,Etiopiji,Somaliji ...
- KatarinaKosaca
#35 Re: Da je Tito živ
Ili Irak-Iran. Tušio im oružje iz Pretisa iz vogošće samo tako.BiH-x wrote:grany-smith wrote:Da je Tito živ,ne bi dozvolio rat u Iraku,Avganistanu,Etiopiji,Somaliji ...Kao sto nije dozvolio rat u Vijetnamu?
- KatarinaKosaca
#36 Re: Da je Tito živ
Ne bismo smjeli raspravljati.grany-smith wrote:Da je Tito živ veliki broj tema na forumima ne bi imao smisla.
-
zgubidan2009
#37 Re: Da je Tito živ
A borio bi se protiv ove svinjske gripe, svi bi imali naradzi i mandarina a i kutiju tamofila ako zagusti...... smrt svinskoj gripi sloboda narodu
A sto me nosa ova svinja..
A sto me nosa ova svinja..
-
Klodovik
#38 Re: Da je Tito živ
Misliš ovako:Patron of Formello wrote:Da je Tito ziv imali bi normalnu drzavu i zivjeli kao ljudi.
Recesiju bi vrlo vjerovatno ublazili sa inostranim poslovima u Libiji i ostalim zemljama.
Petak, 20 Novembar 2009 07:57
VLAHOVLJAK: Radi se o tri ugovora koje smo potpisali u Libiji prije 20-ak dana, čiji će se tehnički detalji usaglašavati narednih mjesec dana. Vrijednost ova tri ugovora iznosi oko 160 miliona eura. Očekujemo još u trećem ugovoru nekih 40 miliona eura tako da se radi o poslu vrijednom oko 200 miliona eura. To su ugovori koji će se realizirati u naredne dvije i po do tri godine, a radi se o izgradnji dalekovoda od 400 kilovolti - 588 km, dalekovoda od 220 kilovolti - 500 km, i dalekovoda od 66 kilovolti - 750 km. Dakle, radi se o nastavku jednog intenzivnog investicionog ulaganja libijske elektroprivrede u izgradnju elektroenergetskog sistema, prenosne mreže unutar ogromne libijske države a Energoinvest je jedan od najznačajnijih aktera realizacije velikih investicionih poslova u Libiji.
- grany-smith
#39 Re: Da je Tito živ
O čemu npr.KatarinaKosaca wrote:
Ne bismo smjeli raspravljati.
- KadSeMrtviProbudimo
#40 Re: Da je Tito živ
KatarinaKosaca wrote:Ne bismo smjeli raspravljati.grany-smith wrote:Da je Tito živ veliki broj tema na forumima ne bi imao smisla.
kako o čemu...kao ni danas
vlast je vlast
- KatarinaKosaca
#41 Re: Da je Tito živ
Ni o čemu što se tiče politike. O zdravlju bi, ali ne bismo smjeli pričati o korupciji liječnika (koje je i te kako bilo u Titovo vrijeme), o ljubavi i sexu bi smjeli, o ostalom ne bismo. Jednostavno, to nije bila demokratija i za drugačije političko mišljenje ili verbalni delikt išlo se u zatvor.grany-smith wrote:O čemu npr.KatarinaKosaca wrote:
- KadSeMrtviProbudimo
#42 Re: Da je Tito živ
KatarinaKosaca wrote:Ni o čemu što se tiče politike. O zdravlju bi, ali ne bismo smjeli pričati o korupciji liječnika (koje je i te kako bilo u Titovo vrijeme), o ljubavi i sexu bi smjeli, o ostalom ne bismo. Jednostavno, to nije bila demokratija i za drugačije političko mišljenje ili verbalni delikt išlo se u zatvor.grany-smith wrote:O čemu npr.KatarinaKosaca wrote:
I šta ima još zanimljivog u tvom svijetu
- KatarinaKosaca
#43 Re: Da je Tito živ
To je bilo drugog i drugačijeg mišljenja o politici u titovo vrijeme?
- grany-smith
#44 Re: Da je Tito živ
Verbalni delikti i dovode do belaja.
Imao sam jednog komsiju koji je u Titovo vrijeme,čim malo cugne,psovao Tita,Jovanku,partiju i druge u ono vrijeme zabranjene drugove i drugarice.
Za psovke je nekoliko puta odležao u bajbokani.
Kasnije,u ovom "demokratskom rahatluku"zatvarali su ga što se znao potući sa onima koji su psovali Tita.
Njegov izgovor da brani "Titov lik i djelo" bio je:
-"Što ga niste psovali dok je bio živ,lako je sad kad čojka nema."
Imao sam jednog komsiju koji je u Titovo vrijeme,čim malo cugne,psovao Tita,Jovanku,partiju i druge u ono vrijeme zabranjene drugove i drugarice.
Za psovke je nekoliko puta odležao u bajbokani.
Kasnije,u ovom "demokratskom rahatluku"zatvarali su ga što se znao potući sa onima koji su psovali Tita.
Njegov izgovor da brani "Titov lik i djelo" bio je:
-"Što ga niste psovali dok je bio živ,lako je sad kad čojka nema."
- KadSeMrtviProbudimo
#45 Re: Da je Tito živ
obrisan post...
Last edited by KadSeMrtviProbudimo on 04/12/2009 20:25, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#46 Re: Da je Tito živ
Ja postavila pitanje, ti mene izvrijeđao. Ja tebe nisam vrijeđalaKadSeMrtviProbudimo wrote:KatarinaKosaca wrote:To je bilo drugog i drugačijeg mišljenja o politici u titovo vrijeme?
Ma bježi bona, neozbiljna si i provokativna.
Ne smaraj nas bezze
-
zonbirile
#47 Re: Da je Tito živ
e šta bi drugova i KOS-ovih ptiča bilo na dočeku,iznenadli bi se,a tek klera.
- simonese
#48 Re: Da je Tito živ
a nedo bog da ozivi,odmah bi se rokno
- grany-smith
#49 Re: Da je Tito živ
Kažem ja verbalni delikti dovode do belaja,da je Tito živKatarinaKosaca wrote:Ja postavila pitanje, ti mene izvrijeđao. Ja tebe nisam vrijeđalaKadSeMrtviProbudimo wrote:KatarinaKosaca wrote:To je bilo drugog i drugačijeg mišljenja o politici u titovo vrijeme?
Ma bježi bona, neozbiljna si i provokativna.
Ne smaraj nas bezze
oboje bi na Golom Otoku zaglavili.
- KatarinaKosaca
#50 Re: Da je Tito živ
On kao policajac vjerojatno, ja kao zatvorenik