-Da li bi se održala Jugoslavija ?
-Da li bismo bili u EU
-Da li bismo ratovali
-Da li bi bio ovoliki broj nezaposlenih
-Da li bismo se ovoliko "mrzili"
-Da li ...?

Odlicna tema!grany-smith wrote:Nešto se pitam kako bi izgledali ovi prostori (mislim na zemlje bivse SFRJ) da je Tito živ.
-Da li bismo bili u EU
-Da li bismo ratovali
-Da li ...?
Tito nije ziv jos od 4. Maja 1980. !Da je Tito živ?
Malo morgen, i da je Tito ziv pukli bi eknomski jer smo vec poceli pucati. Na kraju, po tebi Jugoslavija je mogla opstati samo kao neka poludiktatura ili diktatura, nikako kao demokratska zemlja.Bellica wrote:Odlicna tema!grany-smith wrote:Nešto se pitam kako bi izgledali ovi prostori (mislim na zemlje bivse SFRJ) da je Tito živ.
-Da li bismo bili u EU
-Da li bismo ratovali
-Da li ...?
1. Jugoslavija bi se odrzala.
2. Davno bi bili u EU.
3. Ne bi ratovali
4. Ne bi bio ovoliki broj nezaposlenih, naprotiv, mislim da bi falilo radnika
5. Ne bi se mrzili jer ne bi imali razloga, ne bi bilo zavisti, ne bi bilo ljubomore, svi bi imali posao, platu, nekakvu buducnost, nekakve planove, ne bi bilo korupcije, svi bi radili svoj posao, policija bi bila bolje organizovana, u zdravstvu ne bi bilo ovako lose, ne bi bilo Muslimana, Pravoslavaca, Hrvata, Bosnjaka, Srba, Katolika, svi bi bili LJUDI, ne bi se obiljezavali prema imenu. Sve u svemu, sve bi bilo puno bolje, da nam je Josipa Broza klonirati pa da se bar imamo cemu nadati
BSn wrote:EU bi aplicirala za clanstvo u SFRJ.
1. s ustavom iz 1974. tito se oprostio od jugoslavije, dakle bio je još u dobroj kondicijiBellica wrote:Odlicna tema!grany-smith wrote:Nešto se pitam kako bi izgledali ovi prostori (mislim na zemlje bivse SFRJ) da je Tito živ.
-Da li bismo bili u EU
-Da li bismo ratovali
-Da li ...?
1. Jugoslavija bi se odrzala.
2. Davno bi bili u EU.
3. Ne bi ratovali
4. Ne bi bio ovoliki broj nezaposlenih, naprotiv, mislim da bi falilo radnika
5. Ne bi se mrzili jer ne bi imali razloga, ne bi bilo zavisti, ne bi bilo ljubomore, svi bi imali posao, platu, nekakvu buducnost, nekakve planove, ne bi bilo korupcije, svi bi radili svoj posao, policija bi bila bolje organizovana, u zdravstvu ne bi bilo ovako lose, ne bi bilo Muslimana, Pravoslavaca, Hrvata, Bosnjaka, Srba, Katolika, svi bi bili LJUDI, ne bi se obiljezavali prema imenu. Sve u svemu, sve bi bilo puno bolje, da nam je Josipa Broza klonirati pa da se bar imamo cemu nadati
ako je valjao za jugu, bi li valjao za bih.grany-smith wrote:Ustavom iz 1974 Jugoslavija je počela poprimati konfederalni status.
pa fino se vide 2 dimnjaka koji su preteca danasnjih entitetaosa wrote:nego kako navedeno dozvoli onoliku šaharu (navodno ustaški simbol) na grbu hrvatske a na grb bih stvi neke dimnjake, ljiljana ni od korova.
BSn wrote:EU bi aplicirala za clanstvo u SFRJ.
I to zguzaviva_castro wrote:Ma sta ti je ba?! Čuj bili bi u EU... Pa EU bi ušla u Jugoslaviju