Druzit se mozemo koliko im dopustim a ta sijela nek okace macku o rep.
Nek dize nos koliko ko zeli.
Musku treba sloboda,mi smo childrenchad sa bradama
Prvi put kad bi mi zena rekla ne mozes na kafu sa rajom to bi joj bio i zadnji put
Statisticki najslabija karikaDozer wrote:I statisticki je... tada se desava najvise razvoda.
Ali, mora se priznati, ideja je originalna. Sto je najtuznije, i te kako ima prakticnu logikulavorpunvode wrote:hahahaha... o Bozepapiric je najludji
Jaranicom koja je sudija za razvode. Kaze zena da je od 5-7 godina taj nekakav najkriticniji period, po njihovim sudskim iskustvima.Zoya wrote:Madneru, zapisuj ove cake
A to za sedam godins,mozes li potkrijepiti necim dozeru?
Svako pravilo ima izuzetkekrvava wrote:ja najsretnija men' se čini bila u toj sedmoj kritičnoj, al mi je zato dvanaesta dohakala![]()
![]()
![]()
Mislim da ovaj primjer nije naveden za period samo nakon rodjenja djeteta, ali hajde...bai wrote:Ograničavanje prava na kafu sa jaranima od strane žena, nakon rođenja djeteta kao razlog problema u braku ili ti zvocanje.
Hej strucnjaci, razlog zašto se vrlo često nakon rođenja djeteta javljaju problemi jeste što niti zena, niti muškarac ne mogu shvatiti da postoji nešto važnije od manikure i svetih kafa sa haverima.
Ne vidjeh ovo... Moze pitanje...? Sta je poenta veze koja traje 7 godina?lavorpunvode
a sedma godina veze? jel ona kriticna?
jest. Puni saloni isfrustriranih majki koje se kaju sto se nisu posvetili karijeri.bai wrote:Ograničavanje prava na kafu sa jaranima od strane žena, nakon rođenja djeteta kao razlog problema u braku ili ti zvocanje.
Hej strucnjaci, razlog zašto se vrlo često nakon rođenja djeteta javljaju problemi jeste što niti zena, niti muškarac ne mogu shvatiti da postoji nešto važnije od manikure i svetih kafa sa haverima.
Da...madner wrote:Poenta je skuckati pare za rentu
Juce svratili u sports bar (US je u pitanju) da gledamo zadnjih pola sata utakmice: unutra ni 15 ljudi, od toga su 2 zene, 1 dijete od 3 godine i jedna beba u narucju oca (koji ga ljuljuska i gleda utakmicu: znaci moze multitasking i za muskarce). Ja, i indijci su bili, amerikance ne interesuje previse fudbal ovih dana.Zoya wrote:jest. Puni saloni isfrustriranih majki koje se kaju sto se nisu posvetili karijeri.bai wrote:Ograničavanje prava na kafu sa jaranima od strane žena, nakon rođenja djeteta kao razlog problema u braku ili ti zvocanje.
Hej strucnjaci, razlog zašto se vrlo često nakon rođenja djeteta javljaju problemi jeste što niti zena, niti muškarac ne mogu shvatiti da postoji nešto važnije od manikure i svetih kafa sa haverima.Ni muskarci nisi nista bolji. Odjednom su utakmice bitnije od ljuljuskanja bebice jer se to smatra kao posao zene, oni su jelte svoje "odradili".
@madneru,nece tebe tvoje malenoImas vise srece nego kila( sto je u tvome slucaju podosta
)
zato što ih većina danas veze zasnivaju isključivo na seksualnoj privlačnosti, a ostalo se gleda ali ne toliko koliko bi trebalo...tako da to sve dođe na naplatu kad ta privlačnost ishlapi..Dozer wrote: Jaranicom koja je sudija za razvode. Kaze zena da je od 5-7 godina taj nekakav najkriticniji period, po njihovim sudskim iskustvima.
poenta je zavrsiti fakultet i naci posao, biti odgovoran, pa onda poduzimati neke ozbiljne korakeDozer wrote:Ne vidjeh ovo... Moze pitanje...? Sta je poenta veze koja traje 7 godina?lavorpunvode
I mozes misliti preguras tu 7 godinu, kazes uf dobro je, najgore je proslo, sjednes, zapalis, otvoris pivo ili vino, upalis tv, raskopcas slic, opustis se ono totalno... kad tamo, u osmoj godini, draga kaze "ne mogu ja vise, gusi me ova veza"Dozer wrote:I statisticki je... tada se desava najvise razvoda.
A zasto si tako sigurna da ces jednog dana imati posao/da ce i on imati posao, uz koji ces moci reci "nemam financijskih briga".VenomousV wrote:poenta je zavrsiti fakultet i naci posao, biti odgovoran, pa onda poduzimati neke ozbiljne korakeDozer wrote:Ne vidjeh ovo... Moze pitanje...? Sta je poenta veze koja traje 7 godina?lavorpunvode
jel se treba useliti/vjencati pa zivjeti od have, svadjati se (takav zivot obicno izaziva nervozu kod barem jedne strane) i razvesti se nakon 2 godine?
ne hvala, znam ga kako dise, zna me kako disem, jedva cekamo da se uselimo skupa ali mi ne pada na pamet da kvarim ovako lijepu vezu zivotom koji je sve samo ne zivot, od plate do plate, nervozan on sto me ne moze izvesti na veceru, nervozna ja sto trazim a ne mogu da nadjem posao itd itd
i da, svi oni koji bi mi sada htjeli reci sve se moze kad se voli, zajedno bi to prolazili i zblizili se, ostavite to za nekog drugog ko bi vam mozda povjerovao da se zivi od ljubavi
(ko nije skont'o, i ja sam u vezi od 7 godina)