Bush ne iskljucuje mogucnost vojne akcije protiv Irana

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Tornjak

#1 Bush ne iskljucuje mogucnost vojne akcije protiv Irana

Post by Tornjak »

AMERIČKI PREDSJEDNIK GEORGE W. BUSH NE ISKLJUČUJE MOGUĆNOST
VOJNE AKCIJE PROTIV IRANA

Washington, 18.01.2005. - Američki predsjednik George W. Bush izjavio je kako ne isključuje mogućnost vojne akcije protiv Irana, ako vlasti u Teheranu ne budu iskrene o tome da li razvijaju nuklearno oružje. "Nadam se da to možemo riješiti diplomatskim putem, ali nikad se neću staviti u poziciju da isključim bilo koju opciju", kazao je Bush u intervjuu NBC-u. :-) :-)
violentjack

Post by violentjack »

Nema sanse Americka vojska je previse razvucena Irak...Filipini..pa malo po Turskoj..Balkanu..i sad mora se skupljati vojska za rat protiv drzave sa preko 70 miliona stanovnika

Nije Iran macji kasalj :shock: :-D
muki-usa

Post by muki-usa »

Ma gledo sam majmuna sinoc na NBC kako laze. Reporter ga pita: "Sada kada je zvanicno objavljeno da Sadam nije imao oruzje za masovno unistenje niti je imao mogucnosti da ga napravi, ima li svrhe da nasi vojnici i dalje ginu u Iraku?" On kaze: "Ali on je namjeravao da pocne sa proizvodnjom tog oruzja".
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Ma Bush je totalno ogrezo u krvi.Irak se nije ni stisao a on vec najavljuje novo sranje.Sad prica neku pricu o iskrenosti vlade u Teheranu.Kao oni moraju biti iskreni hm!Pa budu li ukinuli sve svoje nuklearne programe on ce ih opet napasti zbog nafte.Sto posto je kad je bio mali sanjao da radi na benzinskoj pumpi :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Dzihad ide, dzihadu se nadam..... :D:D:D
muki-usa

Post by muki-usa »

:lol: :lol: :lol:
Pitt, ta ti je dobra.....
pitt

Post by pitt »

Muki, hoces ti u marince ili ces samnom i sehom u faluju na obuku? :D
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

pitt wrote:Muki, hoces ti u marince ili ces samnom i sehom u faluju na obuku? :D
ma ovakvi k'o muki sjede u pozadini i ku**e se!
pitt

Post by pitt »

Ne diraj brata po dzihadu da nebi bez onih opanaka ostao :D:D:D
vuk

Post by vuk »

pitt wrote:Ne diraj brata po dzihadu da nebi bez onih opanaka ostao :D:D:D
Pitt, moj ti je savjet da ostanes gdje si i usredotocis se na ono od sinoc. :oops: Zajebi sve ostalo. :D
muki-usa

Post by muki-usa »

Eto mene s vama....ja volim s rajom....

Nesto mi se nesvidja da budem s njima...oni se brate uprte onim ruksacima na ledjima i svakakvog oruzja i jos sljem na onoj vrucini....fino turban i sablju u ruku, to je dovoljno....nevolim srklet nikako
St.Germain

Post by St.Germain »

pitt wrote:Muki, hoces ti u marince ili ces samnom i sehom u faluju na obuku? :D
ja bi na tvom mjestu bio oprezniji s tako nepromisljenim izjavama. da ne popusite kubanera gvantanamca :roll: ...ko zna ko cita ovaj forum :oops: :cry:
Last edited by St.Germain on 18/01/2005 19:03, edited 1 time in total.
muki-usa

Post by muki-usa »

Avangardan10 wrote:
ma ovakvi k'o muki sjede u pozadini i ku**e se!

Muki je bio jednom kad je trebalo i gdje je trebalo i opet ce...nemoj ti da se sekiras...
pitt

Post by pitt »

Pupusiti kubanera sa bracom je sevap :D:D:D Plus, klima ugodna i dzabe casovi vjeronauke. :D:D
Vuce (bubo lenja :D), mogo bi se i ti prijaviti za dzihad :D:D
St.Germain

Post by St.Germain »

pitt wrote:Pupusiti kubanera sa bracom je sevap :D:D:D Plus, klima ugodna i dzabe casovi vjeronauke. :D:D
Vuce (bubo lenja :D), mogo bi se i ti prijaviti za dzihad :D:D
plus 72 lepojke ihh, kud ces vise :-)
pitt

Post by pitt »

Taman......da i ja mrak sa ociju vise skinem :D:D:D:D
St.Germain

Post by St.Germain »

i paucinu :D shala mala :D

ja sam inace protiv svega.

RAZUMU RECI ODLUCNO NE :oops: 8)
pitt

Post by pitt »

Kako pjevaju lokalni braca:

no east, no west,
Islam is the best :D
Let's go boys, let's go boys
to the dzihad wars :D:D:D
St.Germain

Post by St.Germain »

zoom66 wrote:
St.Germain wrote:i paucinu :D shala mala :D

ja sam inace protiv svega.

RAZUMU RECI ODLUCNO NE :oops: 8)
germa, je l' to odvracas pitta od skidanja paucine?..:D:D:D

ma yock zoome, samo nek se u nesto udara ili kako kazu: svugdje mu je bolje neg u gacama :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Samo se vi zajebavajte al kad ja pocnem pjevati na Kubi gdje sam napravio prve dzihadske korake ( i od koga) vidjet cete onda :D:D:D
St.Germain

Post by St.Germain »

de zeznusmo covjeku temu..

citao sam dosta o Iranu u posljednje vrijeme...jako interesantna zemlja. postoji jak potencijal za drustveni PREvrat i POvrat u normalnije stanje. Kako stvari teku, za drustvene promjene dolazi povoljnija klima, ako Ameri udju, a uci ce sigurno, sjebace po ko zna koji put mogucnost da jedno drustvo prirodnim putem dodje do svoje emancipacije.

Nije im prvi ni zadnji put da su zasrali (najznakovitiji primjer: Cile) u tome, a nama ostaje da slijepo promatramo i komentiramo ono sto se ionako ne moze izbjeci.
nebi

Post by nebi »

Ma jebace nasa braca Amerima mater. :D :D
Pitt,sa bismillom pa u Iran,dzenet ti je siguran ko poskupljenje cigara.
vuk

Post by vuk »

Meni nije jasno kako Ameri kontaju naguzit ajatolaha i narod koji je uz njega. Mozda u Iranu postoji kriticna masa koja bi nesto promijenila ali mislim da su u vecini oni koji ce se boriti do posljednjeg daha.

Takodjer ne kontam Amere iz razloga sto mislim da Iran zaista ima nuklearno oruzje. :D I ako ih Ameri napadnu, ja ne vjerujem da ce pobijediti.

Iskreno, volio bih da Iran upotrijebi nuklearno i hemijsko oruzje ukoliko Ameri napadnu a mislim da Iran ima to oruzje, iako svi znamo da Ameri Iran napadaju zbog nafte i Izraelskog lobija.

Ukoliko Ameri napadnu Iran izbit ce treci svjetski rat, to je sigurno.
saporo

Post by saporo »

St.Germain wrote:citao sam dosta o Iranu u posljednje vrijeme...jako interesantna zemlja. postoji jak potencijal za drustveni PREvrat i POvrat u normalnije stanje. Kako stvari teku, za drustvene promjene dolazi povoljnija klima, ako Ameri udju, a uci ce sigurno, sjebace po ko zna koji put mogucnost da jedno drustvo prirodnim putem dodje do svoje emancipacije.
:zzzz:

kako za koga, kako za koga

za mene je iranski drustveni koncept ideal... ;)

a boga mi i za irance...prisjetimo se ne tako davne 1979. i narodnih masa u perziji ;)
vuk

Post by vuk »

saporo wrote:
St.Germain wrote:citao sam dosta o Iranu u posljednje vrijeme...jako interesantna zemlja. postoji jak potencijal za drustveni PREvrat i POvrat u normalnije stanje. Kako stvari teku, za drustvene promjene dolazi povoljnija klima, ako Ameri udju, a uci ce sigurno, sjebace po ko zna koji put mogucnost da jedno drustvo prirodnim putem dodje do svoje emancipacije.
:zzzz:

kako za koga, kako za koga

za mene je iranski drustveni koncept ideal... ;)

a boga mi i za irance...prisjetimo se ne tako davne 1979. i narodnih masa u perziji ;)
Merhaba multiplicirani Engrame. :D
Post Reply