Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma_zdraoooo wrote: Mi smo se ovdje pokidali od smijeha kad smo vidjeli ovo, Edo je kralj.
Nemaju vas sta gledati kao primitivce. Takvi ko ti JESU primitivci. To se vidi i iz ove tvoje izjave. I ne samo ove. Ima ih jos masa u ovom tvom postu.
Pravi otac (i muskarac) NIKAD nece uzeti dijete kao taoca. A kamoli svoje dijete!
jokeren wrote:Pravi otac (i muskarac) NIKAD nece uzeti dijete kao taoca. A kamoli svoje dijete!
U pravu si, mada ova poslednja "A kamoli je svoje djete" je suvisna.
Pravi (normalni) otac nece uzeti za taoca ni svoje niti bilo cije drugo dijete. Jednostavno nece uzimati nikoga za taoca niti ce mu takva pomisao pasti na pamet.
Ko sebe dovede u takvu situaciju - unaprijed je propao...
ma_zdraoooo wrote:...Zakoni sirom "zapadnih" zemalja su napravljeni da stite "kurve"(i molim vas nemojte mi govoriti da je to nas mentalitet sto sam ovo rekao, nego je to 100 % tako).
ma_zdraoooo wrote:...Zakoni sirom "zapadnih" zemalja su napravljeni da stite "kurve"(i molim vas nemojte mi govoriti da je to nas mentalitet sto sam ovo rekao, nego je to 100 % tako).
Ne stite kurve... STITE MJAKE !
majke, kolega, majke..a i one gube epitet majki kada djete zatvore u halu dok "trzaju micu o trofaznu zicu", kako slikovito rece kolega
Last edited by Arrival on 08/02/2005 01:37, edited 1 time in total.
ma_zdraoooo wrote: Mi smo se ovdje pokidali od smijeha kad smo vidjeli ovo, Edo je kralj.
Nemaju vas sta gledati kao primitivce. Takvi ko ti JESU primitivci. To se vidi i iz ove tvoje izjave. I ne samo ove. Ima ih jos masa u ovom tvom postu.
Pravi otac (i muskarac) NIKAD nece uzeti dijete kao taoca. A kamoli svoje dijete!
Vidim i ti si iz Australije, fino su ti mozak isprali ovdje.
"Uzeti dijete kao taoca", pa ti nisi normalan matere mi, kakvog taoca konju jedan, upitaj se dal' je to moguce ?
Ne stite kurve... STITE MAJKE !
Ne majke, nego kurve. I namjerno sam rekao kurve, velika je razlika izmedju majke i kurve.
...Pod nadzorom policije on je nastavio put kroz Austriju, Sloveniju, Hrvatsku i na kraju ušao u BiH. Preko svih granica je pušten zbog prijetnji da će aktivirati ručnu bombu....
Last edited by jokeren on 08/02/2005 01:45, edited 1 time in total.
...Pod nadzorom policije on je nastavio put kroz Austriju, Sloveniju, Hrvatsku i na kraju ušao u BiH. Preko svih granica je pušten zbog prijetnji da će aktivirati ručnu bombu....
Pa konju jedan konjski, ti vjerujes da bi otac to uradio ?????????????
Ti si jedan kreten kakvog nema, koristi mozak malo, debilu jedan.
Last edited by ma_zdraoooo on 08/02/2005 02:00, edited 1 time in total.
"ORF,ZDF,RTL i skoro sve znacajnije njemacke TV kuce propratile su ovaj slucaj i nijedna nije objavila podatak da je Edin Kantarevic pucao na policiju,kako navodi gore citirani T portal,a i Nezavisne "
Eto ti i to, kurac ti imas, a ne dijete, znao bi ti
jokeren wrote:
mamu ti jebem za ovo bi te krv oblila da si mi to u oci rekao
a ocigledno si dovoljno glup da nisi u stanju shvatiti da je prijetio da ce ubiti i sebe i dijete.
i sad odjebi...
Opa, sta bi jarane, izleda da te napustila zapadnjacka kultura, jesu li te i to u Australiji ucili ??????
P.S. Napusi se kurca seljacino jedno
sta bih trebao? da ti tepam kad mi psujes dijete mamu ti onu gubavu jebem?
Ko ti psuje dijete, jebem ti sve nepismeno u zvalje, rekao sam da nemas dijete ( kurac ti imas, a ne dijete )
Idi u picku materinu, stvarno mi vise ides na kurac.
ma_zdraoooo wrote:
Ko ti psuje dijete, jebem ti sve nepismeno u zvalje, rekao sam da nemas dijete ( kurac ti imas, a ne dijete )
OK, sad shvatam da si u stvari do te mjere retardiran da ne znas ni sta pricas, ali ti to bez obzira ne bi pomoglo da si mi to rekao u oci. Sahranio bih te na licu mjesta i to ne bi uradio samo ja, nego svaki otac kojem opsujes dijete. Zato pazi kad uzivo pricas sa ljudim, jer ce ti neko stvarno jebati mater retardiranu
ma_zdraoooo wrote:
OK, sad shvatam da si u stvari do te mjere retardiran da ne znas ni sta pricas, ali ti to bez obzira ne bi pomoglo da si mi to rekao u oci. Sahranio bih te na licu mjesta i to ne bi uradio samo ja, nego svaki otac kojem opsujes dijete. Zato pazi kad uzivo pricas sa ljudim, jer ce ti neko stvarno jebati mater retardiranu
Dobro onda, vec kad si zapeo da ti psujem dijete, onda stvarno bih to trebao i uciniti. Prema tome: JEBEM TI TU MALU STO JE IMAS.
To sto se tice sahranjivanja i tvojih seljackih prijetnji, posalji mi e-mail na PM, pa cemo razmijeniti brojeve telefona i adrese, naci se oci u oci pa porazgovarati malo. Toliko, cujemo se uskoro
Vi koji ste u bosni vi pojma nemate sta su kurve kada ih jos zakon stiti, i prema tome nemojte davati suvisne komentare, jer neznate o cemu se radi, tj neznate do kojeg ludila zena covjeka moze dovesti za zapadu...
neopravdavam zakon koji nista ne cini kada se muz ponasa idiotski i kada se redovno izivljava nas zenom, ali sto je previse previse je.....
vidjati svoje rodjeno djete svaki drugi vikend, dok majka (cijom je zaslugom brak i sjeban) samo se smjesi i kara naokolo nebi li zatrudnila ponovo sa nekim levatom da i njega moze vuci za nos, to su strasne stvari.....
p.s. jokeren da nisi slucajno homoseksualac kad si toliko osjecajan??? ili pak transexual koji je nekada bio ona???
ma_zdraoooo wrote:
Dobro onda, vec kad si zapeo da ti psujem dijete, onda stvarno bih to trebao i uciniti. Prema tome: JEBEM TI TU MALU STO JE IMAS.
To sto se tice sahranjivanja i tvojih seljackih prijetnji, posalji mi e-mail na PM, pa cemo razmijeniti brojeve telefona i adrese, naci se oci u oci pa porazgovarati malo. Toliko, cujemo se uskoro
Primjer 1:kolega sa posla.
Zajedno sa zenom pravi kucu (ovdje vrlo skupa avantura), iako on zaradjuje 3 puta vise od nje,broji se lafo "zajedno".Kuca gotova,
zena nasla jebaca,covjek mora da izadje iz vlastite kuce.
Sad placa alimentaciju za djecu,a zena zivi u kuci sa jebacem.
Primjer 2: Nijemac koji je cak promijenio zemlju boravka od sramote,
jer je jedno vrijeme morao da zivi u prizemlju kuce (nije imao kuda),
a zena na spratu sa jebacem.
Primjer 3: Ozenio se momak,uzeo udavanu sa dijetetom (ili neudavana sa kopiletom,ne znam vise).Kupili stan,placali rate za njega,on naravno vise nego ona jer vise zaradjuje.Posto su moderan par,ona ode sama na odmor na Kubu i vrati se sa kubancem.Tip mora da izadje iz stana,da placa ratu za njega i alimentaciju za zajednicko dijete koje se u medjuvremenu naslo.
Na kraju,infarkt i socijalni slucaj.
Jedan od nasih klijenata koji je izuzetno bogat i koji se vec zenio i razvodio 4 puta mi je otkrio ove cake :
1) Kupi kucu prije braka sa doticnom na svoje ime. Naime po zakonu, sve ono sto si kupio prije braka je tvoje dok sve ono sto je kupljeno tokom braka je zajednocko i moze se djeliti u slucaju razvoda.
2) sve sto imas od velike vrijednosti (firmu, nekretnine, aua i sl) kupljeno prije i tokom braka, drzi na tudjim imenima (otac, majka, sestra, brat i sl). Po zakonu, u skucaju razvoda, zena ima pravo samo na ono sto je na tvoje ime.
3) Obavezno otvori offshore racun na kajmanskim otocima (na lazno ime)i tamo stekaj sav kes koji ti nije potreban.